FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA. Mihai Rotaru surprinde: „Nu merităm să jucăm în grupele Ligii Campionilor” + ce zice de transferul lui Cicâldău

Cicâldău, cel mai curtat fotbalist al Craiovei
Cicâldău, cel mai curtat fotbalist al Craiovei

Articol de - Publicat miercuri, 29 iulie 2020 19:05 / Actualizat miercuri, 29 iulie 2020 21:08

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, a vorbit despre strategia de transferuri pentru sezonul următor.

Alexandru Cicâldău, mijlocașul cotat la 4 milioane de euro, e curtat de mai multe formații importante din Europa. Mihai Rotaru nu exclude varianta unui transfer, deși ar prefera să atace cu el grupele cupelor europene.

„Nu ne facem planuri să vindem ceva. Vom vedea la momentul potrivit. E utopic în momentul ăsta să ne planificăm ceva. Știți că noi nu facem transferuri la TV. Devenim penibili, spunem că batem palma, iar după 3 zile spunem că nu mai facem nimic. 

Cicâldău e unul dintre cei mai valoroși fotbaliști români din acest moment, dacă nu cel mai valoros. Noi ne dorim să îl mai ținem un an de zile. Depinde și de el, de starea lui. Dincolo de un jucător bun, e și un caracter extraordinar. Vrem să atacăm grupele Europa League cu aceeași formație. Suntem realiști. Pentru ce investiții s-au făcut, nu merităm să jucăm în grupele Ligii Campionilor, dar nu ne-am da la o parte”, a declarat Mihai Rotaru la Digisport Special.

14 goluriare Alexandru Cicâldău în actualul sezon de Liga 1

VIDEO. Sorin Cârțu, mesaj de încurajare pentru Craiova: „Aduceți titlul în Bănie! ”

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

Pierde Astra meciul cu Craiova la „masa verde”? Ce spun oficialii LPF: „Dacă vor sta 5 zile în izolare, meciul nu se va putea disputa”

Mihai Rotaru, finanțatorul Craiovei, a reacționat după amânarea meciului cu Astra: „Rămânem aici, vrem să jucăm!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (22)
pittt
pittt  •  30 Iulie 2020, 14:13
Postat de Tudorel Dumitru pe 30 Iulie 2020, 13:55

Olteni aroanti,parca vad ca nu iau campionatul !!

Oltenii n-au zis nici un moment ca iau campionatul. Dupa ce au ajuns pe primul loc, ceilalti pe langa ei au inceput sa tipe de ciuda si de frica.

iobag
iobag  •  30 Iulie 2020, 14:05
Postat de Geani Muraru pe 30 Iulie 2020, 08:55

Rotaru un caracter mic. Normal in Liga Campionilor ar trebui sa joace numa campioanele indiferent de tara nu sa participe locul 7 din Spania sau Italia iar o campioana sa fie nevoita sa treaca de 10 tururi preliminare, ca de aceia se numeste Liga Campionilor si nu Liga Bogatilor

Cel mai corect ar fi fost sa se infiinteze o alta competitie. Dar daca vrei sa pastrezi nivelul ridicat e o decizie normala. O competitie cu campioanele era solutia ideala sa aduni toate valorile acum 30 de ani. Intre timp fotbalul s-a mai schimbat.

157529838161978
Tudorel Dumitru  •  30 Iulie 2020, 13:55

Olteni aroanti,parca vad ca nu iau campionatul !!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează