FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Pierde Astra meciul cu Craiova la „masa verde”? Ce spun oficialii LPF: „Dacă vor sta 5 zile în izolare, meciul nu se va putea disputa”

Meciul dintre Craiova și Astra a fost amânat
Meciul dintre Craiova și Astra a fost amânat

Articol de - Publicat miercuri, 29 iulie 2020 18:43 / Actualizat miercuri, 29 iulie 2020 20:57

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a comentat posibilitatea ca Astra Giurgiu să piardă la „masa verde” meciul cu CS Universitatea Craiova, după apariția unui caz de coronavirus în cadrul echipei.

„În cazul în care vor sta 5 zile în izolare, meciul nu se va putea disputa. Noi trebuie să încheiem la data de 3 august şi să comunicăm echipele (n.red. care vor reprezenta România în Cupele Europene). Se vehiculează varianta pierderii meciului cu 0-3. Acea decizie va putea fi luată doar de către o instanţă disciplinară şi în urma unei plângeri

Am vorbit cu reprezentanţii clubului Universitatea Craiova şi au în vedere să formuleze o sesizare, o contestaţie pentru a exista o decizie cu privire la acest joc, la nivelul instanţelor disciplinare ale FRF”, a declarat Justin Ștefan pentru AntenaSport.

Craiova rămâne la București

Mihai Rotaru, finanțatorul liderului din Liga 1, a dezvăluit faptul că oltenii vor rămâne la București, locul în care au fost cantonați.

„Am avut o tentativă să plecăm, dar ne-am dat seama că poate interveni DSP. Sunt abordări diferite în funcție de zonă, am văzut că cei de la Cluj au decis ceva, cei din Ilfov altceva. Giurgiu poate avea altă abordare și rămânem pe loc. Ne putem trezi că suntem reprogramați vineri, apoi să ne întoarcem. Am discutat cu staff-ul, cu căpitanii, toți au vrut același lucru. Rămânem pe loc, ne antrenăm”, a declarat acesta la „Digi Sport Special”.

Citește mai multe știri din Liga 1:

LPF laudă Dinamo: „Trebuie să le mulțumim public pentru asta!”

Marius Șumudică lansează o ipoteză-șoc pentru fanii FCSB: „Gigi Becali o să fugă!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (128)
pittt
pittt  •  30 Iulie 2020, 15:02
Postat de iung811 pe 29 Iulie 2020, 23:34

Nu am spus ca parerea mea conteaza, dar cred ca va bucurati cam devreme si o sa doara rau.

Cine a zis ca ne bucuram? Eu inca mai cred ca CFR are prima sansa. Bine, nu daca joaca cum a jucat de la revenirea dupa intreruperea de pandemie. Dar avem si noi sansa noastra, destul de mare. Si speram!!!!

10213653784236522
Hermann Farkas  •  30 Iulie 2020, 10:35

E o coruptie si un arbitrariu ca pe toate plaiurile noastre... Echipele clocite pentru titlu se farama apoi in competitiile europeene.. Nu ne facem mai intelepti.

1660844464180729
Usvad Florian  •  30 Iulie 2020, 09:57

Cred ca rominia ar trebui sa dispara de pe fata pamintului atit cu politica cit si cu sportul sinteti rusinea intregii lumi si a europei FRF siLPF sint niste gainari si ca niste amatori in aplicarea unor legi facute tot de iei le aplica doar dupa bunul lor plac si pe favoritisme -Ar trebui sa dispara odata pentru totdeauna acesti tovarasi pusi in functii de catre mult prea rivnitii nostri POLITICI De ce nu se cintareste cu acelasi cintar ca la meciul Clinceni -Iasi Rusine sa va fie pentru toate nemerniciile facute pina in prezent

Vezi toate comentariile (128)
Comentează