FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dani Coman îl ironizează pe Gigi Becali » Ce a spus despre transferul iernii la FCSB

Dani Coman
Dani Coman

Articol de - Publicat vineri, 29 decembrie 2023 01:25 / Actualizat vineri, 29 decembrie 2023 11:56

Președintele lui Hermannstadt, Dani Coman, a comentat și-n glumă, și-n serios ce-l așteaptă pe Baba Alhassan la FCSB. Sibienii au încasat 600.000 de euro de la Gigi Becali în schimbul mijlocașului ghanez.

FCSB l-a achiziționat pe Baba Alhassan, de la Hermannstadt. Mijlocașul a semnat pe trei ani, cu opțiune de prelungire pe încă două sezoane, însă președintele sibienilor, Dani Coman, susține că ghanezul are nevoie și de încredere pentru a confirma așteptările.

MM Stoica, enervat de jucătorul care a spus că n-ar accepta să vină la FCSB: „Nu l-a chemat nimeni!”
FCSB
MM Stoica, enervat de jucătorul care a spus că n-ar accepta să vină la FCSB: „Nu l-a chemat nimeni!”

Dani Coman despre viitorul lui Baba Alhassan la FCSB

Intrat în direct, la Digisport, Coman a replicat cu o glumă atunci când a fost întrebat „unde îl vom găsi pe Baba Alhassan peste șase luni?”. 

Răspunsul său: „Pe malul Cibinului, acolo îl vom găsi peste șase luni”. Râul Cibin se află în întregime în județul Sibiu, Coman sugerând că jucătorul se va întoarce rapid la Hermannstadt.

Apoi, devenind serios, oficialul sibienilor și-a exprimat speranța ca „Baba Alhassan să fie unul dintre jucătorii importanți. Are nevoie de oameni care să îi ofere încredere, are nevoie de o conjunctură favorabilă.

Dacă va avea aceste lucruri, sunt convins că va avea și rezultate. Dacă nu, e posibil ca în vară să se întoarcă acolo unde am spus”. 

Damjan Djokovic și Dorin Rotariu sunt liberi să plece

O aluzie evidentă la lipsa de răbdare a patronului FCSB, Gigi Becali, cu noii jucători, de care încearcă mereu să scape dacă nu dau randament imediat.

Vezi și cazurile de ultimă oră ale lui Damjan Djokovic și Dorin Rotariu, aduși în acest sezon și puși deja pe liber.

Lui Baba Alhassan nu-i e frică de Gigi Becali

Cumpărat de roș-albaștri cu 600.000 de euro, Alhassan este încrezător că va răzbi. ”O să fie o provocare nouă pentru mine la FCSB. Vom vedea ce se va întâmpla acolo.

Voi încerca să dau totul, sută la sută. Când o să ajung acolo, poate o să câștig titlul”, a spus mijlocașul ghanez la despărțirea de Hermannstadt.

Despre noul său patron, Baba a spus că „sunt banii lui, deci face ce vrea. E normal. Eu trebuie să joc bine. Dacă vorbește, e normal. Frică? De ce să îmi fie? Sunt jucător de fotbal”.

VIDEO Bănel Nicoliță, mulțumit de jocul lui FCSB: „Și-au revenit repede”

Mai puteți citi:

Nicușor Dan a anunțat câți bani a produs Arena Națională în 2023

Fabulos! Cât a costat și cum arată inelul pe care soția lui Ianis Hagi l-a purtat la cununie

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  29 Decembrie 2023, 17:34
Postat de anticenzuralasport pe 29 Decembrie 2023, 12:25

Coman este mai antifotbal decât Becali ! Dacă era meseriaș nu l-ar fi luat pe Petre aruncat de Becali de meseriaș ce era ! Coman că și presarii uita că în trecut chiar Baba avut probleme la Sibiu și sigur nu din cauza lui Becali ci a unui transfer dorit de jucator și a neînțelegerilor cu ceva contract...!

Corect spus

VanBasten1989
VanBasten1989  •  29 Decembrie 2023, 14:48
Postat de TheWizardOfOz pe 29 Decembrie 2023, 12:30

Toată lumea știe că oierul e doar un infractor care provoacă scârbă și nimic altceva. Ca și slujitorii lui: florar, valentindragobete, flick2020, Dobermanul, etc.

In schimb, Random provoaca doar mila trecatorilor care il vad zilnic cersind, in stare de ebrietate, la iesirea de la statia de metrou Gorjului.

TheWizardOfOz
TheWizardOfOz  •  29 Decembrie 2023, 12:30

Toată lumea știe că oierul e doar un infractor care provoacă scârbă și nimic altceva. Ca și slujitorii lui: florar, valentindragobete, flick2020, Dobermanul, etc.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close