FOTBAL  »  Superliga  »  BILANȚ

Nicușor Dan a anunțat câți bani a produs Arena Națională în 2023

Vedere panoramică a Arenei Naționale
Vedere panoramică a Arenei Naționale

Articol de - Publicat joi, 28 decembrie 2023 17:01 / Actualizat joi, 28 decembrie 2023 20:36

Nicușor Dan, primarul general al municipiului București, susține că Arena Națională a produs aproximativ un milion de euro prin evenimentele pe care le-a găzduit în 2023.

Arena Națională, casa obișnuită a celor de la FCSB, a găzduit diverse evenimente în 2023, de la meciuri de fotbal la concerte și festivaluri. 

Acum, cu câteva zile înainte de finalul anului, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a făcut bilanțul.

Fostul antrenor de la FCSB a revenit oficial în Superligă! Patronul i-a promis 3 fotbaliști: „De ieri s-a apucat de treabă”
ANTRENOR
Fostul antrenor de la FCSB a revenit oficial în Superligă! Patronul i-a promis 3 fotbaliști: „De ieri s-a apucat de treabă”

Nicușor Dan a anunțat câți bani a produs Arena Națională în 2024

El susține că cel mai mare stadion al țării, cu o capacitate de peste 55.000 de locuri, a produs „aproximativ un milion de euro ca încasări” din cele 39 de evenimente pe care le-a găzduit de-a lungul anului.

Printre acestea se numără 27 de meciuri de fotbal, majoritatea cu FCSB ca gazdă, altele cu Dinamo în această postură, și două mari concerte, ale trupelor Depeche Mode și Guns N' Roses, ambele desfășurate în vară.

Urmează concerte și în 2024

Nevoit în repetate rânduri să caute alt stadion pentru echipa lui, FCSB, Gigi Becali s-a plâns de faptul că evenimente culturale și de divertisment au avut prioritate în fața fotbalului.

Situația va continua și în 2024, când sunt programate trei concerte importante, unul al lui Ed Sheeran (24 august), două ale trupei Coldplay, pe 12, respectiv 13 iunie.

Pe deasupra, Arena Națională va găzdui și meciul de adio al Generației de Aur a României, pe 18 mai 2024.

VIDEO. Generația de Aur va juca un meci de adio în mai 2024

Mai multe știri de actualitate:

Becali a anunțat că nu-l ia în cantonament, așa că a plecat din România alături de 2 rivali din Superligă
FCSB
Becali a anunțat că nu-l ia în cantonament, așa că a plecat din România alături de 2 rivali din Superligă
„Regula” Superligii, brutală: Dinamo e 50% în Liga 2
DINAMO
„Regula” Superligii, brutală: Dinamo e 50% în Liga 2

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (51)
istet10
istet10  •  22 Martie 2024, 19:12
Postat de penultimul pe 22 Martie 2024, 14:58

Da' nu și mitocan că dumneavoastră

La fel de mitocan ca tine care insinuezi ca ma droghez.

penultimul
penultimul  •  22 Martie 2024, 14:58
Postat de istet10 pe 02 Ianuarie 2024, 21:20

Esti nu numai naiv, dar si cu putina scoala. Nu cunosti ce inseamna bolsevic. Nu sunt proPSD, nici nu o ador pe Firea, mai cu seama ca-i moldoveanca. Atat ca asta, despre care am crezut ca e un tip dezinteresat e doar un alt soi de politician necinstit. Uiti ca Plicusor era in orbita psd pe cand se "lupta" cu rechinii imobiliari? Acum e sustinut de aia cu curcubeul.

Da' nu și mitocan că dumneavoastră

istet10
istet10  •  22 Martie 2024, 12:30
Postat de penultimul pe 22 Martie 2024, 12:09

Nu prea aveți logica in ce ziceți. Ce fumați.. Nu îmi place de Firea mai ales că e moldoveanca. Sa fi fost singurul păcat. Nicușor Dan a ieșit cu surle din USR când s-a exprimat că el votează pentru familia tradițională. Rechinii imobiliari nu se împart între aia de la PSD și aia de sub curcubeu. Rechinii imobiliari n-au preferinte decât pentru bani. Cum sa favorizezi rechinii imobiliari când blochezi PUZul orașului? PUZ pentru cine nu știe înseamnă plan urbanistic zonal. Adică unde mai punem un mall, o clădire de 20 de etaje cu fundația langa lac sa cadă la primul cutremur, un club de dans și bune maniere in locul dărăpănăturilor de pe Mosilor...și birouri că se muncește în Romania pe rupte in locul fabricii Aversa vis a vis de Obor.

Esti complet neatent.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează