FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - HERMANNSTADT

Dani Coman: „Nu voi reveni sub nicio formă asupra deciziei!” » Confirmă informația GSP

Dani Coman
Dani Coman

Articol de - Publicat vineri, 12 aprilie 2024 19:40 / Actualizat vineri, 12 aprilie 2024 20:21

Dani Coman a anunțat că meciul cu UTA (3-1) a fost pentru el ultimul în calitate de președinte al lui Hermannstadt.

Victoria lui Hermannstadt la Arad, 3-1 cu UTA, a avut și o doză de amar. Dani Coman i-a anunțat pe jucătorii sibieni, joi seară, că acesta a fost pentru el ultimul meci în calitate de președinte al clubului. În fața camerelor de luat vederi, oficialul sibian s-a ferit însă să vorbească despre motivul care l-a determinat să renunțe.

Varga nu se joacă! Mesaj pentru Gigi Becali: „Ca niște gazde ospitaliere”
CFR CLUJ
Varga nu se joacă! Mesaj pentru Gigi Becali: „Ca niște gazde ospitaliere”

Dani Coman: „Nu sunt probleme financiare. Băieții sunt cu banii la zi”

„Nu voi reveni sub nicio formă asupra deciziei. Sunt fericit pentru meciul de azi. Nu am decât cuvinte de laudă pentru tot ce am întâlnit la Sibiu, de la patroni până la jucători și suporteri. Decizia e luată și așa este mai bine pentru toată lumea”, a comentat Coman.

El a negat, în schimb, că ar fi vorba despre o problemă financiară la club: „Nu se pune problema. Băieții sunt cu banii la zi. E stabilitate financiară, echipa arată bine. Las echipa într-o situație bună. Am avut realizări, dar n-aș fi putut s-o fac de unul singur”.

Ce le-a spus Dani Coman apropiaților: ”Nu mai vreau să aud de fotbal pentru următoarele luni”

Gazeta Sporturilor a relatat în cursul zilei de vineri despre plecarea lui Coman de la Hermannstadt. El le-ar fi transmis apropiaților: „Nu mai vreau să aud de fotbal pentru următoarele luni! M-am săturat! Vreau să mă duc acasă să stau alături de familie”.

Decizia lui ar fi fost determinată și de faptul că fiica sa, Karina, urmează să dea un examen important la școală în această vară.„Vrea să stea lângă soție și fetiță. Are un examen important și vrea să fie alături de ea, să-i ofere sprijin și suportul de care are nevoie”, au dezvăluit surse din club pentru Gazeta Sporturilor.

Ce a declarat Dani Coman, vineri, pentru GSP.RO

Contactat de GSP.RO, fostul portar al Rapidului nu a vrut să facă niciun fel de comentariu despre motivele plecării. „Vă rog să mă înțelegeți. Avem un meci important și cred că e mai bine să vorbim după meci.

Am demisionat și voi vedea ce voi face. Nu am semnat cu nimeni din moment ce n-am reziliat aici”, a declarat el.

Unul dintre acționarii clubului, Claudiu Rotar, a declarat la Digi Sport că în spatele deciziei lui Dani Coman ar fi „probleme personale. Are niște probleme de sănătate. Dar mai multe poate să vă spună el”.

VIDEO. GSP Live » Ciprian Marica comentează strategia lui Gigi Becali de la FCSB: „Face mai mult decât un patron obișnuit”

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

Mai puteți citi:

De ce e Dorinel Munteanu ocolit de CFR Cluj și CSU Craiova » Care ar fi principala problemă

Lovitura anului! Dennis Man, ofertă de 14 milioane de la sfertfinalista Ligii Campionilor

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
Bufalobil4444
Bufalobil4444  •  12 Aprilie 2024, 22:40

Se duce preşedinte la Rapid. Îl "năşeşte" Şucu pe Daniel Niculae care va fi trimis să joace table cu Bocciu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează