INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

EXCLUSIV Lovitura anului! Dennis Man, ofertă de 14 milioane de la sfertfinalista Ligii Campionilor

Dennis Man, în acțiune într-un meci cu Catanzaro / Foto: Imago
Dennis Man, în acțiune într-un meci cu Catanzaro / Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 12 aprilie 2024 18:09 / Actualizat vineri, 12 aprilie 2024 19:27

Vicecampioana Germaniei, Borussia Dortmund, e dispusă să plătească între 12 și 14 milioane de euro în schimbul internaționalului român Dennis Man (25 de ani). Potrivit surselor Gazetei Sporturilor, galben-negrii au luat deja legătura cu Parma, iar fostul internațional Marcel Răducanu confirmă.

Speculații despre un posibil interes al Borussiei Dortmund pentru Dennis Man au tot fost în ultima vreme. Dar acum s-a trecut la fapte! Potrivit unor surse ale Gazetei Sporturilor din Germania, oficialii galben-negrilor au luat deja legătura cu Parma și negociază transferul acestuia în Bundesliga.

Moartea Domnului Profesor
EDITORIAL
Moartea Domnului Profesor

Borussia Dortmund vrea să parafeze transferul lui Dennis Man până la startul Euro 2024

Borussia este dispusă să plătească între 12 și 14 milioane de euro în schimbul lui Man - potrivit surselor Gazetei - și și-a propus să închidă tranzacția înaintea Euro 2024.

Motivul? Dacă extrema în vârstă de 25 de ani face un turneu final bun cu echipa națională, cota îi va crește și atunci și suma de transfer va fi una cu siguranță mai mare.

Cine l-a propus pe Dennis Man Borussiei Dortmund

Nemții sunt pe cale să-l piardă pe olandezul Donyell Malen, ofertat de mai multe cluburi din Premier League, achiziționarea definitivă a lui Jadon Sancho de la Manchester United nu e sigură, astfel că s-au orientat asupra lui Man. Jucătorul le-a fost propus de Sven Mislintat, fost director al departamentului de scouting, care își pregătește întoarcerea în club.

Gazeta l-a contactat și pe Marcel Răducanu, fost jucător al Borussiei în perioada 1982-1988, stabilit la Dortmund, care a confirmat informațiile.

Marcel Răducanu confirmă pentru Gazeta Sporturilor: „Am aflat și eu că se poartă negocieri pentru Dennis Man”

„Da, am aflat și eu că sunt negocieri. Dennis Man ar fi al doilea jucător român la Borussia, după mine. M-aș bucura să se transfere în Bundesliga, nu mai avem pe nimeni de foarte mulți ani.

Dacă se face transferul, i-aș recomanda să vină cu încredere și cu personalitate. Știe cu mingea, este rapid, dar Bundesliga e un campionat greu.

Îi prinde bine faptul că are deja experiența unui campionat străin, a jucat cu Parma și în Serie A, unde sunt toate șansele să revină acum”, a comentat fostul jucător al Stelei și al naționalei României.

Negocierile lui Dennis Man cu Parma s-au împotmolit la salariu

Cu 13 reușite în 31 de partide, în acest sezon, Dennis Man se află de mai multă vreme în negocieri cu parmegianii pentru prelungirea contractului scadent în 2025.

Numai că discuțiile s-au împotmolit la salariu. Potrivit presei italiene, el vrea 1,8 milioane de euro net pe sezon, însă clubul consideră că pretențiile sale sunt exagerate.

11 milioanede euro a plătit Parma, în ianuarie 2021, pentru a-l lua pe Dennis Man de la FCSB

Match Quiz CFR Cluj - FCSB

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul CFR Cluj - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Florin Manea, la GSP Live: „Man va pleca de la Parma!”

Mai puteți citi:

Imagini SENZAȚIONALE din Spania » Un milion de oameni au sărbătorit prima Cupă după 40 de ani

Scandal monstru pe axa Grecia - Belgia. Echipa pregătită de Răzvan Lucescu a trimis plângere oficială la UEFA!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (25)
MariusN
MariusN  •  13 Aprilie 2024, 20:18

Dortmundezii au nevoie de mai multe rezerve.. Ptr ca si Moukoko vrea sa plece, in afara de Malen.. Va juca si Man in primul sau al doilea tur de Cupa a Germaniei, cu cele de Liga a4a..si va intra in min. 88. la tragerea timpului... Oricum, Dortmund daca va termina pe 5, Man va avea sanse mari sa joace in Europa League. S-a terminat cu Dortmund ca nr 2 in fotbalul german. Acum fortele in Bundesliga sunt Leverkusen, Bayern, apoi Stuttgart si Leipzig.

dr.jivago
dr.jivago  •  13 Aprilie 2024, 09:39

Vai, vai dar nu cred ! Cum, adicătelea , un fost soldat de-al lui Gigi sa valoreze 14 mil de coco? De la Steaua lui Gigi ,nu prea se poate ! Si postacii buimaci care s-au bulucit pe site ul asta, ca sa -l arda pe Denis ,că, că nemtii nu stiu engleza... Doamne, ce m-am mai ras... Simpatici haterii astia , chiar daca-s postaci tristi si n -au in portofel dăcât doua bilete la metrou.. Oricum Denis are o viata de invidiat la Parma si nu prea cunoaste zbuciumul interior al acestor troli cu echipele lor in suflet... Chiar daca sunt in mare degringolada... Mai au o sansa sa se bucure cand vom fi in Champions League....:))

zorrozabal
zorrozabal  •  13 Aprilie 2024, 09:26

„Minciuna in falș”!Dortmund nu ia decât jucatori de 18-19 ani!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează