FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

„Am vorbit cu Daniel Niculae” » Detalii despre situația mijlocașului din Superliga dorit de giuleșteni

Daniel Niculae
Daniel Niculae

Articol de - Publicat joi, 22 februarie 2024 09:48 / Actualizat joi, 22 februarie 2024 10:20

Dani Coman, președintele lui Hermannstadt, a declarat că mijlocașul Mino Sota (29 de ani) nu pleacă la Rapid.

Sota a fost pe lista Rapidului în ianuarie, însă în Giulești a ajuns în cele din urmă Damjan Djokovic. Astfel, Mino Sota, care e în ultimele 6 luni de contract, a ieșit de pe radarul echipei bucureștene, potrivit lui Dani Coman, care a avut o discuție cu Daniel Niculae, omologul de la Rapid.

Războiul agenților » Actualul impresar al lui Horațiu Moldovan îl amenință cu judecata pe Bogdan Apostu: „Ne-am așteptat să înceteze și să înțeleagă asta”
ATLETICO MADRID
Războiul agenților » Actualul impresar al lui Horațiu Moldovan îl amenință cu judecata pe Bogdan Apostu: „Ne-am așteptat să înceteze și să înțeleagă asta”

Dani Coman: „Am vorbit cu Daniel Niculae. Mino Sota nu pleacă la Rapid”

„Nu cred că Mino Sota va pleca la Rapid. Din discuțiile pe care le-am avut, nu este un jucător pe care îl caută Rapid, acum, dacă m-au mințit cei de acolo... În fotbal e posibil orice, dar nu cred. Am avut o discuție cu Daniel Niculae și mi-a spus că nu este profilul de jucător pe care îl caută.

Dacă își va prelungi, bine, dacă nu își va prelungi, nu este singurul jucător care ajunge la final de contract. Uitați-vă și în fotbalul mare la Messi, Mbappe și sunt foarte multe cluburi care ajung la final de contract cu jucătorii. El va juca în continuare până în ultimul moment, în funcție de decizia antrenorului.

Dacă își va prelungi, bine, dacă nu, să fie sănătos și să meargă în altă parte unde consideră că este mai bine. Vom găsi și alți jucători, poate mai buni decât el. Nu sunt supărat, îl înțeleg, în același timp nu trebuie să uite de unde a venit, ce statut avea când l-am luat de la Metaloglobus și unde a ajuns acum.

E jucător de fotbal, în primul rând trebuie să se gândească la el și familia lui, apoi dacă își va prelungi, va fi mai bine pentru el. Nicăieri nu va fi apreciat așa cum este la Hermannstadt, este iubit de către toată lumea. Dacă va merge în altă parte, va fi jucătorul Mino Sota, care va trebui să demonstreze că trebuie să joace”, a declarat Dani Coman, potrivit fanatik.

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Ce a declarat Gigi Becali despre Rapid, CFR Cluj și CSU Craiova

Citește și:

Complexul Sportiv de 7 milioane de euro e aproape gata! Noi detalii despre investiție: „Suntem la  85%”
INVESTIȚIE
Complexul Sportiv de 7 milioane de euro e aproape gata! Noi detalii despre investiție: „Suntem la 85%”
Dinamo tot mai aproape de ieșirea din insolvență! Ce datorie mai au „câinii” de achitat
DINAMO
Dinamo tot mai aproape de ieșirea din insolvență! Ce datorie mai au „câinii” de achitat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
headhunterz2
headhunterz2  •  22 Februarie 2024, 10:55

Mijlocasi la greu, dar de fundasi au auzit conducatorii Rapidului? Stau in Sapunaru si in Iacob

racetrack
racetrack  •  22 Februarie 2024, 10:48

Nu prea mai are unde sa joace la Rapid momentan. Avem pentru sezonul curent pe postul lui pe Albu, Oaida, Kait, Hromada, Djokovic, Carjan. Pentru sezoanele viitoare, mai este si Vulturar de luat in calcul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează