FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV / VIDEO Dani Coman, despre situația lui Horațiu Moldovan: „De ce ar vrea Rapid alt portar? Cu două condiții, va fi bine”

Dani Coman, foto: Imago
Dani Coman, foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 11 august 2023 11:06 / Actualizat vineri, 11 august 2023 14:14

Dani Coman (44 de ani), fostul portar al celor de la Rapid, în prezent președintele lui Hermannstadt, a vorbit, în direct la GSP Live, despre situația lui Horațiu Moldovan (25 de ani), goalkepeer-ul alb-vișiniilor, puternic contestat după gafele comise în partida de la Voluntari, pierdută de giuleșteni cu 1-2, în Superliga. 

Autorul unor gafe în partida disputată de Rapid pe terenul lui FC Voluntari, Horațiu Moldovan a fost contestat în spațiul public de mai mulți oameni din fotbalul românesc, care consideră că acestuia îi trebuie o anumită concurență. Nu de aceeași părere este și Dani Coman. 

Ilie Dumitrescu, enervat la culme de declarațiile date de Constantin Budescu: „Cu Feroe, cu Kazahstan și cu cine a mai dat el gol la națională de ne-a omorât așa pe toți?”
FARUL - FLORA TALLINN 3-0
Ilie Dumitrescu, enervat la culme de declarațiile date de Constantin Budescu: „Cu Feroe, cu Kazahstan și cu cine a mai dat el gol la națională de ne-a omorât așa pe toți?”

Conducătorul celor de la Hermannstadt crede că Rapidului nu îi trebuie un alt portar de valoare în lot, dat fiind faptul că Moldovan este titular între buturile naționalei și este un goalkeeper bun, care va depăși cu siguranță pasa proastă prin care trece. 

VIDEO. Dani Coman, despre situația lui Horațiu Moldovan, portarul Rapidului: „Nu se vor mai repeta astfel de greșeli”

„Dacă Rapidul are portarul titular al echipei naționale, pentru ce îi trebuie un alt portar? Sunt perioade și perioade în viața oricărui portar. Eu știu ce înseamnă să ai o perioadă mai puțin bună. 

Dar eu am încredere în Horațiu Moldovan și sunt convins că va depăși acest moment. E un portar bun, un portar care mai poate crește, dar trebuie să înțelegem că e portar și la portari se văd greșelile. 

Eu consider că trebuie să fie în continuare titular, că toată lumea trebuie să-l încurajeze, să fie alături de el. Pentru un portar e important să fie liniștit din punct de vedere mental. 

Dacă va fi liniștit și va simți căldura publicului și a celor de lângă el, sunt convins că nu se vor mai repeta astfel de greșeli”, a precizat Dani Coman, în direct la GSP Live. 

Crescut de CFR Cluj, Horațiu Moldovan a mai trecut în carieră pe la Hermannstadt, Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, Sepsi și Ripensia Timișoara. A sosit la Rapid în ianuarie 2021, pe vremea când giuleștenii erau în Liga 2. Are 94 de meciuri în tricoul Rapidului, în toate competițiile. 

Citește și: 

Cornel Dinu a intrat în direct și l-a distrus pe Șumudică: „Mă uit la «Șoșodică» ăsta. Ce face este cerșeală!”

Gigi Becali prevede o „nouă eră în fotbal” și ia măsuri: „Gata, cheltuim un milion”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Cornelius44
Cornelius44  •  11 August 2023, 14:54

Cel mai bun portar care la avut Rapidul.Respect maxim pentru Dani Coman.Sper într-o zi să fi președintele Rapidului.

Cornelius44
Cornelius44  •  11 August 2023, 14:53

Cel mai bun portar care la avut Rapidul.Respect maxim pentru Dani Coman.Sper într-o zi să fi președintele Rapidului.

Csandu
Csandu  •  11 August 2023, 14:49

Moldovan a fost contestat de cei care nu-l vor la nationala....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează