FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV „Robocop” Dani Coman a suferit 10 operații! „Dublă fractură la șold, fisură pe rinichi, iar degetul ăsta mare e să agăț sacoul în el”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2022 20:15 / Actualizat miercuri, 09 martie 2022 21:40

Invitat la „Prietenii lui Ovidiu”, Dani Coman (42 de ani), unul dintre cei importanți portari ai Rapidului, în prezent președinte la Hermannstadt, în Liga 2, a vorbit despre momentele grele din carieră și despre accidentările pe care acesta le-a suferit.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Dani, ai avut tot felul de operații.

- Am 10 operații! Am zis să nu mă încurc cu șase, șapte. Am zis să fac zece. Degetele nu le mai pun... Și-acum râde Șumudică de mine că am degetul ăsta mare să agăț sacoul în el. Unele degete sunt degeaba... Am genunchii operați de două ori, abdomenul, dar și o dublă fractură la șold, fisură pe rinichi. Am avut accidentări grele. Și totuși, am continuat.

- Tu ai vrut să te faci portar din prima?

- Ăsta a fost visul meu de când eram copil. Aveam la Ștefănești, acolo unde am crescut, un hol de cinci metri. Mă punea tata la ușa de la intrare și-mi dădea la poartă din sufragerie. Pe vremuri aveam calciu pe perete și erau mereu julit pe mâini, pe picioare. Mama ne certa că-i luam plapuma și plonjam în ea.

Dani Coman: „Pentru mine Rapid a însemnat ceva de când mă știu!”

- De la Argeș ai ajuns la Rocar.

- Când am fost dați afară de la FC Argeș. Eu, Neaga și Nicolae Dică. Ei doi au plecat la Dacia, eu la Rocar și am promovat. Eram în Liga 2 la Rocar. Era perioada de început a domnului Nețoiu. După care m-am întors din nou la FC Argeș, apoi la Rapid.

- Mai ții minte cum?

- Am avut o discuție cu domnul Dinu Gheorghe și cu nea Mitică "Ciorbă", Dumnezeu să-l ierte! Ne-am întâlnit într-o zi de vineri în București, am stabilit toate detaliile și luni am venit să semnez contractul. Au mai fost oferte și discuții.

- Când?

- Chiar sâmbătă am avut și alte discuții cu echipe din țară, dar pentru mine Rapid a însemnat ceva de când mă știu. Eram singurul din cartier care ținea cu Rapid. Alții țineau cu Steaua, cu Dinamo. Eu n-am fost rapidist din 2005, eu sunt de când m-am născut! De când mă știu eu am ținut cu Rapid.

"Am momente când visez cum intram pe stadion în Giulești și cânta tot stadionul imnul. Am visat și faze din meciuri. Momente frumoase, momente extraordinare. Una e să le petreci din tribună ca suporter, alta e de pe teren"
Dani Coman

CITEȘTE ȘI:

Interviu cu afaceristul care investeşte 10 milioane de euro la Rapid: „Vreau un club câștigător”
RAPID
Interviu cu afaceristul care investeşte 10 milioane de euro la Rapid: „Vreau un club câștigător”
Caz rar în Liga 1: au calificat echipa în play-off, însă „patronul” îi urăște în continuare și vrea să-i dea afară!
CONFLICT
Caz rar în Liga 1: au calificat echipa în play-off, însă „patronul” îi urăște în continuare și vrea să-i dea afară!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
octavianus
octavianus  •  10 Martie 2022, 11:59

RESPECT DANI COMAN.....din 1969 de cand merg sa vad Rapidul, asta-i mostenirea de la tatal meu, dragostea pentru Rapid, am vazut multi portari, de la Rica, Ramureanu..... la Ionita, Manu...Stelica, Dolha, Pecanha......etc. Nu am pretentia ca sunt specialist dar tu Dani poti fi oricand in primii 3 portari, oricand !! FZR ! si Doamne ajuta !

polistul68
polistul68  •  10 Martie 2022, 01:20

Accidentarile au fost timpul meciurilor de fotbal...viata lui privata, e problema lui..judeca opera, nu artistul...judeca-l pe Maradona, pe cei de la Ac/DC, pe Bob Marley, etc...

22robert03
22robert03  •  09 Martie 2022, 22:48

Ai fost smardoi nu? Asa ca nu ma mira.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează