FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dani Coman se pregăteşte de revenirea în Giuleşti: "Suporterii adevăraţi nu mă vor contesta!"

Dani Coman, Coman, FC Brasov
Dani Coman, Coman, FC Brasov

Articol de , - Publicat sambata, 05 iunie 2010 00:00

Fanii nu agreează reîntoarcerea lui Coman, pe care-l consideră un trădător, dar portarul spune că în 2008 a fost forţat să plece.

Dani Coman (31 de ani) se pregăteşte să revină în Giuleşti, dar suporterii rapidişti nu-l primesc cu braţele deschise, ba chiar unii dintre ei se opun categoric. Anunţarea transferului a încins spiritele pe rapidisti.ro, unde fanii s-au luat la ceartă între ei. Contestatarii lui Coman îl acuză pe acesta că a plecat din Giuleşti pentru bani şi nu-l vor înapoi pentru că "e ciudat cum în toate partidele Stelei gafează".

Goalkeeperul spune că şi-a dorit enorm să rămînă în Grant, dar că a fost forţat să plece în noiembrie 2008: "Şi dacă ceream un salariu de doar 10.000 de euro pe an, tot nu mi s-ar fi oferit. S-a vrut îndepărtarea mea! Unii au uitat prea repede că am fost trimis să mă pregătesc în Liga a III-a, că nici măcar nu am fost lăsat să particip la antrenamentele primei echipe. Suporterii adevăraţi ştiu asta şi nu mă vor contesta niciodată. Dacă revin, o fac pentru tot ce înseamnă acel club".

Deşi surse autorizate susţin că mutarea e deja parafată, portarul refuză încă să recunoască transferul, aşteptînd ca numirea lui Dinu Gheorghe în funcţia de preşedinte al Rapidului să se oficializeze: "Încă sînt sub contract cu Braşov, nu ştiu ce se va întîmpla".

Comentarii pe rapidisti.ro
Pro
"În inimile adevăraţilor suporteri tu vei fi mereu Îngerul Păzitor al nostru, ca în vremurile bune. Haide înapoi acasă, te aşteptăm!"
alexxx_1923

"Aţi uitat prea repede cîte a făcut Danuţ Coman, paradele lui din campionat şi din Cupa Uefa, faptul că a jucat accidentat pentru Rapid"
luminazilei91

"E bine că vine Dani înapoi, dar Bornescu rămîne titular. Va trebui să muncească pentru a-i lua faţa lui Pepe"
alex83

Contra
"Comane, du-te cu Maftei şi lăsaţi-ne în pace! Voi numai declaraţii frumoase faceţi, dar cînd e vorba de fapte plecaţi pentru 20 de mii în plus. Sînteţi nişte mercenari!"
alrpd

"L-am respectat, dar mi-a lăsat un gust amar cînd a gafat cu Steaua. E ciudat cum greşeşte mereu împotriva steliştilor. Pentru mine e un trădător!"
romeo01

"Coman a uitat cînd a plecat şi ne-a lăsat pentru nişte bani în plus? Acum să rămînă la Braşov! Noi îl avem pe Mircea Bornescu, un portar excelent"
maxxfcrb

"Ce dacă m-am întîlnit cu Dinu Gheorghe şi cu Şumudică la cafea? Mă văd cu cine vreau şi fac ce doresc, asta nu înseamnă că sigur voi veni la Rapid"
Dani Coman, portar

"Am fost şi am rămas rapidist! Tot timpul am dat totul pe teren şi nu mă interesează ce cred unii sau alţii"
Dani Coman, portar

200.000 de euro e salariul pe care îl va avea Coman în Giuleşti, cu 50.000 mai puţin decît a cîştigat la Braşov

5 portari mai are Rapidul sub contract: Bornescu (30 de ani), Pardo (27 de ani), Straton (21 de ani), Marinescu (24 de ani) şi Drăghia (20 de ani)

Nae Manea pleacă
Venirea lui Dinu Gheorghe produce schimbări şi în conducerea clubului, nu doar la echipă. Nicolae Manea nu va mai lucra în Giuleşti din sezonul viitor deoarece "Vamă" nu are nevoie de el. Fostul mare fotbalist al giuleştenilor a simţit că nu mai este dorit şi l-a anunţat deja pe George Copos că nu vrea să mai continue. În sezonul trecut, Nae Manea a fost director tehnic, antrenor şi vicepreşedinte.

Grigorie, încă doi ani în vişiniu
Ştefan Grigorie (28 de ani) şi-a prelungit zilele trecute angajamentul cu Rapid. Înţelegerea sa urma să expire în iarnă, dar rapidiştii s-au pus repede pe treabă şi i-au oferit acestuia un nou contract pe doi ani de zile. Grigorie va cîştiga în Giuleşti 120.000 de euro pe sezon, cu 20.000 mai mult decît pînă acum.

"Iencsi e un caz special"
Şefii din Giuleşti nu au luat încă nici o decizie privind viitorul lui Adrian Iencsi (34 de ani) la Rapid. Angajamentul stoperului a expirat la 31 mai şi intenţionează să se retragă dacă rapidiştii nu-i propun o nouă înţelegere. "Adi e un caz special şi ne gîndim să vedem cum îl putem opri la noi. Nu ştim încă dacă va rămîne ca jucător sau va face parte din stafful tehnic", a spus Ion Taban, preşedintele CA Rapid.

- Conducerea Rapidului a decis să nu extindă contractul cu Diego Ciz (29 de ani). Uruguayanul nu mai este dorit pentru că alb-vişiniii l-au acontat pe Roosevelt Ezequias (29 de ani), fundaşul stînga de la Braşov.
- Împrumutul lui Ilie Iordache (26 de ani) nu va mai fi prelungit, el urmează să se întoarcă în Grecia, la AEK Atena.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
misticserj
misticserj  •  29 Iulie 2010, 20:47

dani e bun no coment poate ajuta rapidul dak doamne fereste se accidenteaza bornescu pe care il consider cel mai bun portar din campionat ...anu trekt apararea a fost slaba si poate daia nu a fost prea remarkt dar anul asta rapid are o defensiva puternik si o sa vedeti cate goluri ia pepe

alrpd
alrpd  •  07 Iunie 2010, 15:23

Nu stiu ce au facut astia de la GSP. Eu doream sa-i raspund lui bodyzapacit, f.u.t.u.l

alrpd
alrpd  •  07 Iunie 2010, 15:21
Postat de pe 05 Iunie 2010, 01:58

Bornescu da bani la galerie de aia il iubesc asa mult fanii. Sa vina Dinu Gheorghe si sa apere Pardo fara scandaluri. :)

Sa mori tu.... Cum le stii tu pe toate. O sa vezi tu moldovene cat e de iubit cand va pasi pe Giulesti. Aici pe forum toti fraierii isi dau cu parerea. Din fericire spiritul adevarat al Giulestiului traieste . Pe stadion nu pe internet. acolo rapidistii adevarati care merg meci de meci la stadion indiferent de locul ocupat, vor sti sa deosebeasca rapidistii adevarati ca Sapunaru de mercenarii ca Coman. Fara virgula.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează