FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

De ce nu vrea Paraschiv la Dinamo Kiev: „Oferta e reală! Astea sunt ezitările lui, de aia nu vrem să punem presiune!”

Dani Coman (43 de ani), președintele celor de la FC Hermannstadt, a confirmat discuțiile avansate cu Dinamo Kiev pentru transferul lui Daniel Paraschiv (23 de ani).
Dani Coman (43 de ani), președintele celor de la FC Hermannstadt, a confirmat discuțiile avansate cu Dinamo Kiev pentru transferul lui Daniel Paraschiv (23 de ani).

Articol de - Publicat miercuri, 08 februarie 2023 19:27 / Actualizat miercuri, 08 februarie 2023 21:32

Dani Coman (43 de ani), președintele celor de la FC Hermannstadt, a confirmat discuțiile avansate cu Dinamo Kiev pentru transferul lui Daniel Paraschiv (23 de ani). Doar semnătura jucătorului lipsește în acest moment. 

Gazeta Sporturilor a anunțat astăzi că Mircea Lucescu este dispus să plătească 1,2 milioane de euro în schimbul lui Daniel Paraschiv. Dani Coman a confirmat informația și spune că decizia îi aparține din acest moment doar fotbalistului. Cluburile au bătut palma.

Mircea Lucescu, ofertă de 1,2 milioane de euro pentru un fotbalist din Liga 1!
MERCATO
Mircea Lucescu, ofertă de 1,2 milioane de euro pentru un fotbalist din Liga 1!

Dani Coman: „Este reală oferta lui Dinamo Kiev pentru Paraschiv”

„Este reală această ofertă din partea Kievului. Mai sunt și alte variante. Azi am mai primit încă o ofertă pentru el. Este o ofertă scrisă. Ofertele sunt asemănătoare. Important e că jucătorul să fie mulțumit. 

Vom avea o discuție, poate nu își dorește să plece nicăieri. Am avut o discuție aseară, dar el trebuie să vorbească cu familia, să decidă ce e mai bine pentru el. Apoi, vom discuta și noi cu el.

Astea sunt ezitările lui (n.r. războiul din Ucraina), de aia nu vrem să punem presiune. Eu mi-aș dori să rămână până în vară, dar e importantă oferta pentru club, e important ce vrea și jucătorul. E important să îți iei informații despre jucători, iar nea Mircea își ia informații și despre ce mănâncă jucătorii.

Am avut o discuție cu patronii. Nu suntem nevoiți să vindem. Financiar avem stabilitate, nu suntem disperați să vindem, dar cum orice jucător este de vânzare, dacă va veni o ofertă bună pentru noi și pentru jucător, îl vom lăsa să meargă”, a spus Dani Coman la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Dinamo Kiev, ofertă de 1,2 milioane pentru Daniel Paraschiv

Din informațiile Gazetei, mai sunt de pus la punct doar mici detalii. Suma de transfer este una impresionantă, 1,2 milioane de euro, toți banii jos, într-o singură tranșă. 

În plus, Dinamo Kiev ar oferi și alte bonusuri viitoare, în funcție de performanțele „tricolorului”. Transferul ar urma să fie finalizat până la finalul săptămânii în curs!

Pe adresa clubului mai veniseră oferte din Franța, Italia, Belgia, de la Universitatea Craiova (400.000 de euro), dar sibienii au ținut la prețul lor, cel puțin 800.000 de euro.

VIDEO. Dani Coman, adevăratele motive pentru care a refuzat CFR Cluj: „Nu m-am dus la pentru că mi-era rușine de oamenii cu care am discutat”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

FCSB, din nou pe drumuri la un derby din play-off? Arena Națională, închiriată pentru un eveniment religios de Paște

EXCLUSIV „Modelul Becali” prinde în Bănie » Cum a încercat Mihai Rotaru să scape de un jucător adus cu 200.000 de euro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  08 Februarie 2023, 20:08

...da cine i ML?...bancherul lui DK?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează