FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ 1-1

Marcatorul CFR-ului cu Dinamo recunoaște: „Ne-au surprins puțin” + discuția care a schimbat soarta meciului

CFR a plecat cu un singur punct pe Arena Națională / FOTO: Raed Krishan
CFR a plecat cu un singur punct pe Arena Națională / FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat luni, 09 octombrie 2023 00:00 / Actualizat luni, 09 octombrie 2023 01:59

Daniel Bîrligea, rămas singurul „CFR-ist” convocat la națională după accidentarea lui Mario Camora, a marcat pentru „feroviari” în remiza cu Dinamo, 1-1. La final, atacantul de 23 de ani a recunoscut că a fost surprins de prestația „câinilor” din prima parte.

Bîrligea a restabilit egalitatea în minutul 58: șut cu stângul din unghi, deviat de Lucas, la colțul lung, bară-gol. La final, acesta a trasat principalele concluzii ale partidei de pe Arena Națională, dezvăluind că discuția purtată la pauză cu Mandorlini i-a trezit pe el și pe coechiperii săi.

11 detalii care nu s-au văzut la TV în meciul dedicat memoriei lui Cătălin Hîldan » Fotbalistul cu VW Polo + rapidist vechi, cu fularul lui Dinamo la gât
Dinamo - CFR Cluj 1-1
11 detalii care nu s-au văzut la TV în meciul dedicat memoriei lui Cătălin Hîldan » Fotbalistul cu VW Polo + rapidist vechi, cu fularul lui Dinamo la gât

Bîligea recunoaște, după Dinamo - CFR Cluj: „Ne-au surprins”

„Am avut o primă repriză mai dificilă, nu ne-am organizat bine în teren. Dar am vorbit cu antrenorul la pauză și a fost mai bine în repriza a doua. Am avut multe ocazii, dar, din păcate, nu am reușit s-o băgăm în poartă, plus că portarul lor a prins o zi bună. 

Dar, până la urmă, un punct e mai bine decât nimic. Dinamo a jucat bine, a fost organizată, ne-au surprins puțin. Probabil că au obosit un pic în repriza a doua.

Eu merg direct la națională acum, sper să luăm șase puncte din aceste două meciuri (n.r. - cu Belarus și Andorra)”, a spus Birligea, la Prima Sport. 

Am luat un gol foarte ușor, după părerea mea, dar echipa a revenit în repriza a doua. Am avut ocazii, puteam să învingem în acest joc. Am pierdut două puncte. N-am intrat bine în joc, ăsta e adevărul. Trebuia să câștigăm, din păcate nu am reușit. Păcat... E doar un punct, dar mai sunt multe în joc.

- Mario Camora, fundaș CFR Cluj

VIDEO CFR Cluj, pedepsită de Hakim Abdallah: a declanșat fiesta pe Arena Națională, după primul gol în tricoul lui Dinamo

Citește și alte știri de actualitate: 

Camora confirmă: „Din păcate, este ruptură”. Edi Iordănescu i-a găsit deja înlocuitorul

Momente speciale pe Arena Națională în memoria lui Cătălin Hîldan, la Dinamo - CFR Cluj

Dinamo - CFR Cluj 1-1. Punct de sprijin » După 4 eșecuri în serie, „câinii” lui Burcă au reușit să blocheze mașinăria lui Mandorlini

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
patratel2019
patratel2019  •  09 Octombrie 2023, 08:16

Bîrligea e de Națională cum e Margareta Pâslaru jucatoare de rugby! Pușcaș e Messi pe langa Bîrligea!

Giorgi
Giorgi  •  09 Octombrie 2023, 01:05

Acest dezordonat Mandolini a stricat jocul CFR-ului schimbând cei mai buni jucători , Birligea și Otele apoi și pe Deac , bulversând jocul echipei în loc să abordeze o tactică specifica jocului cu aceasta echipa subțire Dinamo !! CFR-ul are lot bun și numeros dar trebuie antrenat și pusi în teren mai bine !! Patronul Neluțu Varga trebuie să discute foarte serios cu acest Mandolini care până în prezent mai mult a stricat jocul echipei !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează