FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Fundașul de la Petrolul a atras atenția: „E Chivu 2!”

Valentin Țicu
Valentin Țicu

Articol de - Publicat luni, 22 ianuarie 2024 12:41 / Actualizat luni, 22 ianuarie 2024 16:24

Valentin Țicu (23 de ani) este căpitanul Petrolului și unul dintre oamenii de bază din trupa lui Florin Pîrvu, iar apărătorul a fost remarcat de mai mulți oameni de fotbal datorită evoluțiilor sale.

Țicu a fost convocat la naționala României, dar nu a apucat să debuteze. Jucătorul de 23 de ani a bifat 15 meciuri pentru ploieșteni în acest sezon, pentru care a reușit un gol și 3 assist-uri.

Un brazilian cu pașaport spaniol este în atenția lui Dinamo: detaliile afacerii
DINAMO
Un brazilian cu pașaport spaniol este în atenția lui Dinamo: detaliile afacerii

Valentin Țicu, lăudat de un fost jucător al Petrolului: „E Chivu 2”

Daniel Chiriță (49 de ani), fostul apărător de la Petrolul și coleg cu Valentin Țicu, a vorbit la superlativ despre căpitanul ploieștenilor. Căpitanul Petrolului e evaluat de Petrolul la un milion de euro și nu ar fi lăsat să plece pentru o sumă mai mică.

Chiriță și Țicu au fost colegi la Petrolul atunci când formația ploieșteană se afla în ligile inferioare.

„E un jucător care mie-mi place, e precum Chivu, muncitor, serios, m-aș bucura pentru el să fie interes! Eu, când l-am văzut prima dată, în Liga 3, în Liga 4, când mai jucam, acum cinci ani, cam așa, avea 17 ani și îi ziceam că e Chivu 2. E cuminte, muncitor, îmi place! Centrează bine, are viteză”, a spus Daniel Chiriță, pentru sport.ro.

Valentin Țicu (23 de ani), fundașul stânga de la Petrolul, a fost suspendat 8 etape după ce l-a accidentat pe Dragoș Iancu (21 de ani), mijlocașul lui Hermannstadt. Căpitanul petrolist primise inițial 16 etape de stat pe tușă, dar a făcut recurs și pedepsa i-a fost redusă la jumătate.

Valentin Țicu, pe lista lui Ludogorets

Reprezentanții lui Ludogorets și mai mulți impresari de la agenții din Italia au fost pe stadion la Petrolul - Rapid, scor 0-0, partidă disputată în luna decembrie a anului trecut, pentru a-l urmări pe Valentin Țicu (23 de ani). El a fost și în atenția belgienilor de la Gent în urmă cu un an.

„Eu mai am contract cu Petrolul, știți foarte bine că mi-am prelungit contractul acum ceva timp, deci nu e o problemă”, a explicat Valentin Țicu după meciul cu Rapid.

800.000 de euroeste cota lui Valentin Țicu, potrivit Tranfermarkt.

Valeriu Iftime, finanțator FC Botoșani: „Am pierdut 14 milioane de euro în fotbal”

Citește și alte știri:

Gică Hagi, mesaj direct pentru Mihai Rotaru și Adrian Mititelu: „Din două ați face o echipă wow!”

Editorial Narcis Drejan: Craiova antrenorilor amatori

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează