FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Un brazilian cu pașaport spaniol este în atenția lui Dinamo: detaliile afacerii

Lucas Salinas +45   FOTO
Lucas Salinas

Articol de - Publicat luni, 22 ianuarie 2024 11:50 / Actualizat luni, 22 ianuarie 2024 13:04

Dinamo este în tratative avansate cu Lucas Salinas, extremă de 28 de ani care tocmai s-a despărțit de Ashdod (Israel), unde a jucat ultimul meci pe 13 ianuarie (30 de minute din postura de rezervă). Fotbalistul ofensiv așteaptă oferta oficială din partea clubului

Dinamo a perfectat cinci transferuri până în prezent, dar clubul nu are de gând să se oprească aici. Zeljko Kopic și oficialii roș-albilor caută să mai aducă măcar alți doi fotbaliști pentru compartimentul ofensiv. Concomitent, gruparea bucureșteană trebuie să mai scape din străinii din echipă, așa cum GSP.ro v-a informat.

Andre Ayew a fost propus de diverși impresari, Dinamo caută atacanți

”Câinii” au mai multe piste ofensive pentru care discută. Ceea ce este clar în acest moment este că nu se confirmă pe deplin interesul pentru ghanezul Andre Ayew, așa cum a informat un site sloven, ieri. Oficialii lui Dinamo au spus că ei nu știu ca vreunul dintre reprezentanții grupării să-și manifeste interesul pentru transfer.

”Nu știu de interesul față de Ayew”, a replicat scurt Andrei Nicolescu. Totuși, surse din lumea fotbalului susțin că Dinamo a primit informații de la impresari cum că Ayew ar fi disponibil pentru transfer, dar clubul nu a oferit încă un răspuns. 

Bosniacul care vorbește perfect românește: „M-am îndrăgostit de această țară din prima zi”
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Bosniacul care vorbește perfect românește: „M-am îndrăgostit de această țară din prima zi”

Lucas Salinas a jucat bine în Bulgaria, la Lokomotiv Plovdiv

În schimb, Dinamo a demarat negocierile cu brazilianul Lucas Salinas, 28 de ani, care are și pașaport spaniol. Extremă dreapta și stânga, jucătorul este liber de contract de miercurea trecută după ce s-a despărțit de Ashdod (Israel). Zece meciuri a adunat sud-americanul în Israel în actuala ediție.

Primele contacte au fost realizate, fotbalistul așteaptă acum oferta din partea românilor. Este tentat de sosirea la Dinamo. A mai evoluat în sud-estul Europei, mai exact în Bulgaria, la Lokomotiv Plovdiv.

De fapt, la această grupare, din 2020 până în 2022, a avut cea mai prolifică perioadă din carieră, adunând 71 de meciuri, 6 goluri și 10 assist-uri. Cu bulgarii a cucerit Cupa și Supercupa.

8echipe a adunat Salinas în carieră: Sao Bento, Sorocaba, Lusitano, Armacenenses, Olhanense, Sertanense, Lokomotiv Plovdiv și Ashdod

17meciuri și un gol a adunat brazilianul la Ashdod, în total

Dinamo e disperată să găsească oameni care produc și dau goluri

Salinas este polivalent. Poate evolua pe mai multe posturi în zona mediană, chiar și atacant la nevoie. Este un jucător cu profil ofensiv. Ceea ce caută Dinamo, care are nevoie de goluri multe, în condițiile în care are cea mai slabă ofensivă din Liga 1, doar 13 goluri în 22 de etape.

Diferență mare de număr de goluri față de al doilea cel mai slab atac din campionat, ofensiva lui FC Botoșani, cu 21 de reușite în 22 de etape. Echipă ce-a învins ieri pe CFR Cluj și a ajuns din nou la un punct în spatele ”câinilor”.

350de mii de euro este cota lui Salinas conform transfermarkt

VIDEO Christian Ilic despre comunicarea cu Zeljko Kopic: "Sunt și translator în timpul meciurilor". Pe cine vede în top în România

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Omul care a promovat U Cluj și a retrogradat-o pe Dinamo: „Acela a fost declicul. Alb-negru pe viață!” » Vrea să ia FCSB campionatul și nu dorește să pice iar „câinii”

EXCLUSIV Dinamo mai renunță la un jucător! Cine e următorul străin sacrificat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
therealreddog33
therealreddog33  •  23 Ianuarie 2024, 14:01
Postat de Van_Basten pe 22 Ianuarie 2024, 12:30

Dinamo isi face lot pentru Champions League.

Cu siguranță, dar nu acum ;). Eu tot sper sa vină la un moment dat cineva și la Dinamo, care chiar sa își dorească asta. Din păcate, numai profitori, de 30 de ani încoace. Cu toți banii "subtilizați" din club - trebuie sa am grijă ce scriu, iar îmi iau cartonaș roșu de la corector - în ăștia 30 de ani, aveam sigur echipă de CL. Asta e, nu e singurul loc din România unde se "subtilizează"...

istet10
istet10  •  22 Ianuarie 2024, 23:18
Postat de therealreddog33 pe 22 Ianuarie 2024, 13:57

Exact ca acum 2 ani! Jucători cu duiumul, aduși la spartul târgului. Pozitiv: incasează cine trebuie comisioanele. Negativ: jucatorii au nevoie de min 2 luni sa își intre în mână (sau în picior). Negativ: trebuie dați alți jucători afară, reclamații, ANAF, costuri mari, avocați, tămbălău aiurea. Pe scurt: "management" haotic, retrogradare garantată! Pinocchio Nicolescu, PLEACĂ!!!

Se spune ca inteligentii invata din greselile altora, iar mediocrii din ale lor. Astia uita propriile greseli. Sau le ignora ...

Titisor
Titisor  •  22 Ianuarie 2024, 14:29

Cine la adus pe Abdalah la Dinamo? din parcul garii daca aduci, si tot joaca mai bine!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează