FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCSB 1-0

MM Stoica a primit replica dinspre Rapid: „Onea animal? Atunci Edjouma ce e, criminal în serie?”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de - Publicat marti, 25 aprilie 2023 18:53 / Actualizat marti, 25 aprilie 2023 20:22

Daniel Niculae (40 de ani), președintele de la Rapid, i-a dat replica lui Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, care a descris drept animalică intrarea prin alunecare a lui Răzvan Onea asupra lui Florinel Coman, din startul meciului de duminică seara. 

Intrarea lui Onea asupra lui Coman reprezintă unul dintre cele mai discutate subiecte după Rapid - FCSB 1-0, o temă care continuă să aibă ecou și la două zile după meci. 

Luni seara, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, l-a comparat pe Onea cu un animal pentru lovitura pe care i-a aplicat-o lui Coman: „Onea, nu ți-e rușine să îi pui pericol cariera unui fotbalist de care fotbalul românesc are nevoie? Nu este brutalitate, ci... numai un animal poate face așa ceva!”

Astăzi a venit replica dinspre Rapid, prin vocea președintelui clubului, Daniel Niculae. Oficialul clubului din Giulești a sărit în apărarea lui Onea și a întrebat cum ar trebui numit Malcom Edjouma pentru intrarea acestuia asupra lui Armaș în FC Voluntari - FCSB, dacă Onea a fost descris drept un animal.

MM Stoica a primit replica de la Daniel Niculae: „De Edjouma ce spunem?”

„Înțeleg frustrarea, încărcătura unui meci. Nu treci printr-o perioadă bună după ce pierzi, însă nu cred că trebuie să ajungem la astfel de jigniri. Onea este un băiat senzațional, cuminte, la locul lui. 100% nu a mers să-i facă rău lui Coman. 

Dacă ajungi să-l numești animal, atunci de Edjouma ce am mai putea spune? Că a fost criminal în serie? La ce urme de lame are și acum Igor Armaș... E păcat să ajungem aici. Trebuie să existe respect”, a afirmat Daniel Niculae la „Fotbal Club”, pe DigiSport. 

Cred că niciun antrenor nu le cere jucătorilor săi să joace peste limita regulamentului. Fiecare antrenor își dorește ca echipa lui să aibă o agresivitate pozitivă. După meciul cu Sepsi am ieșit și i-am criticat pe jucători pentru că ne-au lipsit agresivitatea și motivația.

Am văzut că Florinel a făcut infiltrații la pauză. Nu știu ce infiltrații a făcut, cred că a făcut cu «fotbalină», pentru că în a doua repriză a fost cam cel mai bun jucător al FCSB-ului. E în formă, traversează o perioadă senzațională, trage echipa după el.

- Daniel Niculae, președinte Rapid

Tot despre Rapid - FCSB: 

Daniel Niculae contraatacă: „Nu trebuia niciun roșu cu FCSB! Aud numai bocete, de la București la Botoșani”

Adrian Mutu sare în apărarea lui Răzvan Onea, după scandalul făcut de FCSB: „A fost băiat deștept”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (35)
iobag
iobag  •  05 Mai 2023, 03:11
Postat de lefter_popescu pe 03 Mai 2023, 23:33

Amice , asta e cusurul tău...te comporți ca un mitocan fraier stricat și prost de dai în gropi. Nu ești în stare sa porți un dialog bazat pe argumente.

Pai dupa ce de 3 comentarii incoace nu ai facut decat sa semnalizezi ca esti prost ai impresia ca sta cineva cu tine la dat argumente? :)) Prietene, pentru asta trebuie sa fii luat in serios. Ai de demonstrat mult mai multe ca mine daca vrei sa te prefaci ca arbitrajul a fost atat de corect incat nu stii nici macar la ce decizii de arbitraj gresite ma refer dupa faulturile alea de mineri care s-au vazut si tot discutat o saptamana. Bine ca stii de faulturile stelei cu oltenii :)) Tu nu cauti dezbateri, cauti doar sa faci arogante pe burta goala. Cauta la alta masa ca esti penibil.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  03 Mai 2023, 23:33
Postat de iobag pe 03 Mai 2023, 22:15

Textul e destul de clar daca ai vazut meciul si ai macar 2 neuroni, mai bine concentreaza-te sa intelegi si nu mai incerca sa trolezi pe un articol care deja e in arhiva. Eu sunt optimist si cred ca doar faci pe prostul :))

Amice , asta e cusurul tău...te comporți ca un mitocan fraier stricat și prost de dai în gropi. Nu ești în stare sa porți un dialog bazat pe argumente.

iobag
iobag  •  03 Mai 2023, 22:15
Postat de lefter_popescu pe 02 Mai 2023, 11:54

Amice, dezvolta ! La mineri ma refer...

Textul e destul de clar daca ai vazut meciul si ai macar 2 neuroni, mai bine concentreaza-te sa intelegi si nu mai incerca sa trolezi pe un articol care deja e in arhiva. Eu sunt optimist si cred ca doar faci pe prostul :))

Vezi toate comentariile (35)
Comentează