FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Daniel Niculae, declarații pentru presa portugheză despre Rrahmani: „Au întrebat de el”

Albion Rrahmani/ foto Cristi Preda (GSP)
Albion Rrahmani/ foto Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat duminica, 24 martie 2024 13:32 / Actualizat duminica, 24 martie 2024 14:44

Președintele Rapidului a vorbit în presa portugheză despre vehiculatul interes al celor de la Benfica Lisabona pentru atacantul Albion Rrahmani.

Cu 14 goluri marcate în 16 apariții în Superliga, Albion Rrahmani e la o singură lungime de Florinel Coman (FCSB) în clasamentul golgheterilor.

Vlad Chiricheș, în avionul către Germania? S-a refăcut și e hotărât: „Nu mă ascund, vreau la națională!”
OBIECTIV
Vlad Chiricheș, în avionul către Germania? S-a refăcut și e hotărât: „Nu mă ascund, vreau la națională!”

Reușitele atacantului giuleștean au atras, se pare, interesul mai multor cluburi din străinătate, printre care s-ar număra inclusiv celebra Benfica Lisabona.

Daniel Niculae, despre Albion Rrahmani: „Au fost abordări din partea altor echipe”

Președintele Rapidului, Daniel Niculae, chiar a fost contactat de jurnaliștii cotidianului portughez O Jogo pentru a confirma informația.

„Am auzit ceva despre interesul lui Benfica pentru Rrahmani, dar nu am avut niciun contact cu clubul. Au fost însă abordări din partea altor echipe. Ştiu că au întrebat de el, dar nu ştiu dacă interesul este serios.

Este un jucător interesant, am primit multe apeluri. Totul depinde de situaţii”, a declarat Daniel Niculae, potrivit ojogo.pt.

Rapidul ar face un profit de 7,4 milioane de euro cu Albion Rrahmani

Benfica ar fi dispusă să achite suma solicitată de Rapid în schimbul atacantului kosovar, cifrată la 8 milioane de euro. Dacă transferul s-ar realiza, pentru giuleșteni ar fi o adevărată afacere.

Ei l-au adus pe Rrahmani în august 2023, de la FC Ballkani, în schimbul a numai 600.000 de euro. Ceea ce, în cazul unei vânzări cu 8 milioane, ar însemna un profit de 7,4 milioane de euro! Sub contract cu Rapid până-n 2026, el este cotat pe transfermarkt.de la 2,3 milioane de euro.

Cert este că clubul își pune problema despărțirii, în vară, de golgheterul său. Și deja a făcut primele demersuri pentru a-și asigura un înlocuitor pe măsură. În acest sens, acționarii Dan Șucu și Victor Angelescu au confirmat faptul că giuleștenii vor să-l transfere pe Louis Munteanu.

Victor Angelescu vorbește despre interesul pentru Louis Munteanu

„Ni-l dorim pe Louis Munteanu, este una dintre țintele noastre pentru vară, mai ales dacă Rrahmani va pleca. Este unul dintre cei mai buni atacanți români. Nu pot să intru în discuții, în detalii, dar suntem interesați de el.

Trebuie să vorbim cu cei de la Fiorentina, mai sunt și alte cluburi interesate, dar vom încerca să-l aducem. Este o țintă clară pentru noi, a demonstrat că este unul dintre cei mai buni atacanți din Superliga. Este tânăr, ne-a dat și nouă două goluri.

Avem doi atacanți, Rrahmani și Burmaz. Noi credem că dacă Rrahmani va juca cum a jucat până acum, va fi foarte greu să-l ținem. Louis Munteanu ar fi un înlocuitor perfect. S-ar potrivi la noi, e un jucător de perspectivă pentru echipa națională. Rapid este interesată de el”, a spus Angelescu, pentru Fanatik.

VIDEO. Cristian Săpunaru, despre națională și șansele echipelor românești în cupele europene: „Vi se pare normal?”

Ați mai putea citi:

Renunță Nelu Varga la Cristi Balaj? Dezvăluiri din culise de la CFR Cluj

Edward Iordănescu ia în calcul să schimbe masiv echipa de start » Cum poate arăta România în amicalul contra Columbiei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
racetrack
racetrack  •  25 Martie 2024, 15:35

Nu cred ca ar scoate chiar 7.4 milioane. Mai sunt taxe de platit, si pe deasupra e greu de crezut ca Ballkani nu au stipulat si ceva sell-on clause pentru el, undeva intre 10% si 20%.

VardyParty
VardyParty  •  24 Martie 2024, 17:48

“ Este un jucător interesant, am primit multe apeluri. Sigur, toate sunt de la Florin Maneá, da’ ce? Alea nu sunt apeluri?? Hai, vamos.”

mirstelistu
mirstelistu  •  24 Martie 2024, 17:23

Foarte interesant de unde scoateti voi jurnalistii sumele astea, au zis ceva cei de la Bemfica sau de unde *** voi cu *** astea ca daca imi aduc bine aminte acum vreo 2 ani si pe Krasniqi il vindeati la Lazio pe meleoane dar saracul a ajuns la rapid asa ca mai terminati cu *** astea, cred ca ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează