FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

EXCLUSIV Renunță Nelu Varga la Cristi Balaj? Dezvăluiri din culise de la CFR Cluj

Articol de - Publicat duminica, 24 martie 2024 13:07 / Actualizat duminica, 24 martie 2024 13:30

Contractul lui Cristi Balaj ajunge la final odată cu terminarea sezonului din Superligă, iar șansele ca acesta să rămână la CFR Cluj sunt din ce în ce mai mici. În principal pentru că Nelu Varga nu mai vrea să-l țină la echipă.

CFR Cluj nu trece prin cele mai bune momente ale istoriei sale. Fără titlu de campioană în ultimul sezon și cu o situație delicată în prezent, omul de afaceri Nelu Varga, cel care bagă banii în echipa din Gruia, a tăiat masiv salariile jucătorilor.

Situație explozivă la CFR Cluj » Salarii neplătite de peste 6 luni, datorii peste datorii + o altă societate cere falimentul!
PROBLEME
Situație explozivă la CFR Cluj » Salarii neplătite de peste 6 luni, datorii peste datorii + o altă societate cere falimentul!

GSP.RO a dezvăluit zilele trecute că la CFR Cluj sunt mari probleme financiare!

Inclusiv președintele Cristi Balaj, directorul sportiv Marius Bilașco, precum și Bogdan Mara sunt neplătiți de luni bune. De mai bine de șase luni, după cum au dezvăluit sursele Gazetei.

Iar cu toate că nu și-au primit banii de mai multe luni, Balaj și Comp. n-au vrut să facă public acest lucru mergând pe încrederea că patronul că le va achita datoriile în cel mai scurt timp.

Contractul lui Cristi Balaj ajunge la final

Dar pe lângă problemele cu banii, contractul lui Cristi Balaj ajunge la final, odată cu terminarea actualului sezon de Superligă.

Prezentat oficial pe 3 noiembrie 2021, contractul parafat pe doi ani și jumătate expiră după ultima etapă.

Iar din informațiile GSP.RO, șansele ca Balaj, fost arbitru internațional și fost președinte al Agenției Naționale Anti-Doping, să continue sunt din ce în ce mai mici.

Nici acesta nu și-ar mai dori să fie oficialul „feroviarilor”, nici Nelu Varga n-ar mai vrea să meargă pe mâna fostului arbitru.

S-a dus Balaj la CFR Cluj? Omul se întoarce acasă, nu e niciun fel de problemă. El e de mult acolo. Omul a stat ascuns în spatele vitrinelor, acum iese în față, așa se întâmplă în viață

Adrian Porumboiu, fost arbitru internațional (declarație din septembrie 2021)

Cristi Balaj nu l-a vrut pe Mutu la CFR Cluj!

Președinte care în ultimele luni s-a opus mai multor decizii ale patronului. Unul dintre momentele în care Balaj n-a fost de acord cu șeful lui a fost la numirea lui Adrian Mutu la cârma echipei din Gruia!

Varga i-a cerut un punct de vedere lui Balaj în ceea ce-l privește pe Mutu, iar fostul arbitru internațional i-a transmis clar că nu e de acord cu venirea „Briliantului” la Cluj.

Dar Varga n-a ținut cont de părerea președintelui, iar Mutu a semnat pe finalul lunii ianuarie, în locul lui Andrea Mandorlini.

Adrian Mutu, în perioada de la Petrolul / Sursă foto: Arhivă GSP
Adrian Mutu, în perioada de la Petrolul / Sursă foto: Arhivă GSP
Adrian Mutu, în perioada de la Petrolul / Sursă foto: Arhivă GSP
Adrian Mutu, în perioada de la Petrolul / Sursă foto: Arhivă GSP
Adrian Mutu, în perioada de la Petrolul / Sursă foto: Arhivă GSP
+32 FOTO

Însă rezultatele nu au fost grozave, spre nemulțumirea lui Varga, iar ardelenii au intrat pe locul 3 în play-off, după FCSB și Rapid. Iar șansele pentru un nou titlu sunt minime.

Acum, după două luni de la numire, inclusiv Nelu Varga nu e mulțumit de rezultatele și de jocul echipei sale. „Normal că m-am așteptat la altceva. Dacă Mutu nu îndeplinește obiectivul, discutăm, reanalizăm” a spus Varga pentru Prosport.

Ce misiune a avut Balaj în Gruia?

Printre misiunile ținte trasate de Varga pentru Balaj au fost tăierea costurilor și optimizarea bugetului.

Lucru care s-a întâmplat, echipa vânzând jucători de aproape 10 milioane de euro. Începând cu Boateng, Scuffet, Yeboah, Burcă, Krasniqi, Petrila, Păun, Yuri, Janga sau Braun.

Renunță Nelu Varga la Cristi Balaj? Dezvăluiri din culise de la CFR Cluj
Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj

Cu Balaj în conducere, CFR a mai câștigat titlul doar în primul sezon cu el oficial, apoi, la prima ediție integrală în care fostul arbitru a fost președintele clubului, ardelenii s-au văzut detronați de Farul, în prezent aflându-se la o distanță considerabilă de FCSB.

Cristi Balaj a venit la CFR Cluj pe finalul lui noiembrie 2021, după ce i-a luat locul lui Marian Copilu, în prezent președinte la Petrolul Ploiești.

Cum arată clasamentul din Superligă

Citește și:

CFR Cluj vrea să îi „sufle” unei forțe din Superligă fotbalistul dorit
CFR Cluj
CFR Cluj vrea să îi „sufle” unei forțe din Superligă fotbalistul dorit
Nelu Varga nu uită și nu iartă » Ironii la adresa lui Marian Copilu
CFR CLUJ
Nelu Varga nu uită și nu iartă » Ironii la adresa lui Marian Copilu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
Doru.S
Doru.S  •  27 Martie 2024, 12:51

N-am inteles la noi ideea asta cu presedinte de club. In Anglia cum e? Antrenorul e si managerul echipei. E adevarat ca in club mai sunt manageri sportivi, de scouting, marketing. Dar la noi trebuie neaparat presedintele sa fie pe aceeasi lungime de unda cu anttenorul. Pe bune? Un antrenor precum Petrescu mai avea nevoie de Balaj? Pentru ce, doar el alegea jucatorii si el ii folosea indiferent ce spunea Balaj.

bacy
bacy  •  26 Martie 2024, 00:44

Un fost arbitru mediocru *** care s-a evidențiat prin stabilirea clasamentelor și schimbarea unor destine, realizate prin aplicarea după bunul plac a legilor de joc și prin influența pe care a avut-o asupra colegilor săi mai tineri ! Ceea i se-ntâmplă acum (președinte de club) e numai consecința ”investițiilor” sale pe terenul de fotbal ! P.S. Acest individ, muștruluit serios, a trebuit să inventeze acea înțelegere între staf și patron să mascheze neplata de atâtea luni a salariilor. Să înțelegem că efectul ”prestației” de pe teren s-a estompat în timp ! Ipocrizia e la mare preț la acest club !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

boolah
boolah  •  25 Martie 2024, 12:52

Iar articole de anti-CFR in playoff ... ba ca nu au platit salariile lui Balaj, ba ca pleaca Balaj ... Balaj a negat ce scrie in articol, la fel Varga. GSP baga raca tot timpul in playoff, de parca cineva ii mai crede...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează