FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Nelu Varga nu uită și nu iartă » Ironii la adresa lui Marian Copilu

Nelu Varga / Foto: GSP.ro
Nelu Varga / Foto: GSP.ro

Articol de - Publicat duminica, 24 martie 2024 11:10 / Actualizat duminica, 24 martie 2024 11:58

Nelu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a lansat un atac indirect la adresa lui Marian Copilu, fost președinte al „feroviarilor”, în prezent finanțator al Petrolului Ploiești.

Varga a dezvăluit că Marian Copilu i-a acordat fostului portar Giedrius Arlauskis, în perioada martie 2021 – septembrie 2021, un salariu lunar incredibil pentru Superligă, de 85.000 de euro. La vremea respectivă, comparabil cu ce se întâmplă în prezent, CFR Cluj se confrunta cu probleme grave din punct de vedere financiar.

Barcelona a refuzat oferta de 200 de milioane de euro: „Avem încredere în băiat!”
BARCELONA
Barcelona a refuzat oferta de 200 de milioane de euro: „Avem încredere în băiat!”

Copilu a fost înlăturat din club de Varga în august 2021. O lună mai târziu, și Arlauskis și-a terminat al doilea și ultimul angajament cu fosta campioană a României. El mai evoluase pentru ardeleni, cu care a câștigat de 5 ori Superliga, între august 2017 și august 2020.

Nelu Varga l-a atacat indirect pe Marian Copilu

Nelu Varga a afirmat că a rezolvat problema provocată de Marian Copilu când l-a dat afară. Mai mult decât atât, Varga l-a atacat indirect pe Copilu printr-o ironie referitoare la situația din clasament a Petrolului, aflată pe locul 10 din Superligă, cu 21 de puncte, la doar 5 „lungimi” avans față de FCU Craiova. Oltenii se află pe poziția a 13-a ce duce la barajul de menținere în primul eșalon.

Varga a lăsat astfel să se înțeleagă că situația de la Petrolul este cauzată de competențele lui Marian Copilu, finanțator al „lupilor galbeni”.

„(n.r. – dacă a fost făcută risipă în trecut la CFR Cluj) Erau salarii de 28.000 de euro la Bordeianu, Arlauskis avea 85.000 de euro salariu, dar nu mai vreau să-mi amintesc.

Am curățat clubul. Se vede acum ce performanțe au cei care au făcut aceste salarii, că sunt la retrogradare”, a declarat Nelu Varga, conform prosport.ro.

VIDEO Mario Camora, înaintea meciului cu numărul 500 la CFR Cluj: „Când am venit în România, am crezut că o să rămân cel mult 3 ani”

Citește și:

Scene înfiorătoare în Australia » S-a temut pentru viața lui: „Roșu, roșu, roșu, roșu, roșu, la naiba!”
MP AL AUSTRALIEI
Scene înfiorătoare în Australia » S-a temut pentru viața lui: „Roșu, roșu, roșu, roșu, roșu, la naiba!”
Sorana Cîrstea are un nou antrenor » A câștigat Roland Garros și două Cupe Davis
ANTRENOR
Sorana Cîrstea are un nou antrenor » A câștigat Roland Garros și două Cupe Davis

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
istet10
istet10  •  24 Martie 2024, 19:39

Si pe Copilu cine l-a acceptat la CFR? Nu Varga?

Dobermannul
Dobermannul  •  24 Martie 2024, 14:29
Postat de Ubi_Mortus pe 24 Martie 2024, 12:49

Vrei sa spui ca fara arbitrii nu castiga CFRul 7 titluri din 8. Dan Petrescu era pe-acolo, de umplutura...

Ca sa fim exacti sa facem o corectura nu 7 din 8 ci 5 din 6.

Ubi_Mortus
Ubi_Mortus  •  24 Martie 2024, 13:42
Postat de bunicu pe 24 Martie 2024, 13:08

Dar echipa fără nume câștigă titlu la ordin de la guvern fără Ciolacu iar de arbitrii nu mai ziceți că are arbitrii de casă Bârsan,Colțescu și fără simulări de a primi 11 m.Vezi câte puncte a adunat prin lovituri de la 11 m după care mai discutăm.

Puisorule, stai in banca ta ca ai inceput sa macani. FCSB nici nu viseaza sa repete performanta CFRului, de a fura 7 tituluri din 8. Nici Steaua si Dinamo inainte de '89 n-au avut un asemenea procentaj. Apropo, ai mai vorbit cu grasul sef de galerie de la voi? Ce-a zis, ca ii dau procurorii drumul pentru ca altfel au de suferit ei si familiile lor?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close