FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

EXCLUSIV Situație explozivă la CFR Cluj » Salarii neplătite de peste 6 luni, datorii peste datorii + o altă societate cere falimentul!

Articol de - Publicat vineri, 22 martie 2024 14:07 / Actualizat vineri, 22 martie 2024 15:59

Nelu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, are mari probleme financiare, iar acest lucru îl resimt angajații acestuia din club. În special, președintele Cristi Balaj, dar și directorul sportiv, Marius Bilașco, neplătiți de luni bune. De curând, o altă societate a cerut falimentul echipei din Gruia!

CFR Cluj nu trece prin cele mai bune momente, mai ales din punct de vedere financiar. După ce compania MVM Future Energy Technology SRL a cerut în noiembrie falimentul CFR-ului, iar oficialii din Gruia s-au mișcat rapid pentru plata datoriilor, la echipă au apărut noi probleme.

Ce s-a întâmplat după CFR - Universitatea Craiova » Balaj n-a avut curaj să intre în loja lui Varga: „Eram nervos, nu știu cum reacționam”
CFR Cluj - CSU Craiova 1-2
Ce s-a întâmplat după CFR - Universitatea Craiova » Balaj n-a avut curaj să intre în loja lui Varga: „Eram nervos, nu știu cum reacționam”

Cristi Balaj și Marius Bilașco n-au mai văzut salariile de peste 6 luni!

Doi dintre oamenii de bază ai echipei, din punct de vedere administrativ, președintele Cristi Balaj, dar și directorul sportiv, Marius Bilașco, sunt neplătiți de mai bine de șase luni!

„Nu le-a dat Varga niciun ban! Sunt procese peste procese, e un haos imens în club. Au tăiat salariile jucătorilor, au dat afară oameni, au probleme mari de tot cu banii. Balaj, Bilașco și cu Mara nu și-au mai văzut salariile de peste 6 luni. Haosul financiar a lovit puternic echipa”, spun sursele Gazetei din interiorul CFR-ului.

Hotelul unde se cazează CFR Cluj i-a dat în judecată!

Pe lângă zecile de mii de euro pe care Nelu Varga trebuie să le plătească angajaților, acesta are din nou probleme în instanță.

De această dată, reprezentanții de la Grand Hotel Italia au dat CFR Cluj în judecată pentru datorii financiare neachitate de mai multe luni.

„De fiecare dată când echipă avea meci pe teren propriu se intra în cantonament cu o zi înainte la Grand Hotel Italia. Cum n-a existat deschidere din partea clubului, administratorii hotelului au decis să-i dea în judecată pentru recuperarea datoriilor. Situația a mai existat și în trecut, atunci când au fost dați afară dintr-un alt stabiliment, din același motiv”, spun sursele GSP.

O firmă de echipament sportiv cere falimentul lui CFR Cluj!

După ce-au avut probleme cu compania MVM Future Energy Technology SRL, care a renunțat la cererea de faliment după ce și-a recuperat toate datoriile, de această dată o altă societate cere falimentul echipei din Gruia.

Vorbim de SC Sport Brands Arts SRL, o societate cu sediul în Brașov care vinde echipament sportiv.

Clujenii au cumpărat mai multe produse sportive de la această societate, dar nu și-au achitat datoriile în timpul legal.

Acum, compania din Brașov cere falimentul CFR-ului, judecătorii fixând deja și primul termen, pe 15 mai 2024, la Tribunalul din Brașov.

Cum arată clasamentul din Superligă

Citește și:

Imagini fabuloase cu viitoarea sală polivalentă din România! S-au folosit peste 50 de tone de metal
INVESTIȚII
Imagini fabuloase cu viitoarea sală polivalentă din România! S-au folosit peste 50 de tone de metal
Dan Alexa, elogii pentru fostul antrenor de la Dinamo » „Va ajunge unul dintre cei mai buni antrenori din România”
DINAMO
Dan Alexa, elogii pentru fostul antrenor de la Dinamo » „Va ajunge unul dintre cei mai buni antrenori din România”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
FalconCrest
FalconCrest  •  23 Aprilie 2024, 22:04
Postat de 1_0_1_0 pe 31 Martie 2024, 22:11

Esti total incoerent. Cine a retrogradat in 2022? Despre ce vorbesti? Hai, mai incearca o data!

tu esti incoerent,eu am facut o paralela intre ce au spus suporterii lui vitan barzesti in 2020 ca nu o sa retrogradeze niciodata si ce spun suporterii lui kfr ca o sa mai termine vreodata in primele 2. lucruri evident false.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  31 Martie 2024, 22:14
Postat de bigd pe 22 Martie 2024, 18:21

Mai băgați o insolventa, merge in tara lui “cicalaca cichi ta”.

Ai dat si din buric cand ai scris asta?

1_0_1_0
1_0_1_0  •  31 Martie 2024, 22:11
Postat de FalconCrest pe 22 Martie 2024, 20:10

ooo,pai de cand auzi asta,nu ati mai luat niciodata campionatul,mai mult,nu ati prins nici macar locul 2. anul asta poate nici macar locul 3. tu esti ca prostii aia de la vitan barzesti care au scapat de retrogradare in 2020,si au spus vezi ca am scapat de retrogradare. da,in 2020,dar in 2022 tot ati retrogradat. tu ai vrea sa se intample totul de pe o zi pe alta. dar nu se intampla asa. se intampla in timp.

Esti total incoerent. Cine a retrogradat in 2022? Despre ce vorbesti? Hai, mai incearca o data!

Vezi toate comentariile (47)
Comentează