FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Daniel Niculae anunță obiectivul Rapidului pentru următorul sezon: „S-a schimbat strategia și vrem asta de anul viitor”

Foto: Daniel Niculae
Foto: Daniel Niculae

Articol de - Publicat joi, 18 mai 2023 15:09 / Actualizat joi, 18 mai 2023 16:45

Președintele Rapidului, Daniel Niculae a anunțat care este noul obiectiv al formației din Giulești pentru următorul sezon.  

Chiar dacă formația de lângă podul Grant nu a reușit cea mai bună clasare, Daniel Niculae a ținut să explice că echipa și-a atins obiectivul pentru acest an. De asemenea, acesta comentat informațiile conform cărora Mario Balotelli ar negocia cu Rapid.

Rădoi, out de la Al Tai după înfrângerea în fața lui Ronaldo! EXCLUSIV: „Am deja două oferte din Emirate și una din Qatar”
DEMITERE
Rădoi, out de la Al Tai după înfrângerea în fața lui Ronaldo! EXCLUSIV: „Am deja două oferte din Emirate și una din Qatar”

VIDEO. Daniel Niculae: „De anul viitor vom schimba obiectivul”

„Suporterii noștri au întotdeauna așteptări și vor să luăm toate trofeele. Dacă găseam o continuitate în rezultate, cu siguranță eram mai sus în clasament. Obiectivul a fost play-off-ul. De anul viitor se va schimba obiectivul și trebuie să fim în primele 3, iar echipa care se va construi trebuie să se bată de la egal la egal cu cele mai bune cluburi din campionat.

Mi-aș fi dorit ca noi să fi fost în lupta aceasta pentru titlu. Farul- FCSB poate fi o finală și rămâne de văzut cine o va câștiga. Ar fi păcat pentru Farul să piardă pentru că a dominat autoritar. De asemenea, FCSB a demonstrat că e o echipă foarte bună, imediat după ce ne-a învins pe noi în tur. Va fi un derby între noi și Steaua în ultima etapă”, a spus Daniel Niculae.

Daniel Niculae: „Nu știu nimic de Balotelli”

Președintele giuleștenilor a explicat că transferul lui Mario Balotelli a fost doar o speculație și că nu a existat nicio negociere concretă între cele două părți.

„Am mai auzit de asta cu Balotelli și nu știu de unde ați scos-o. Sunt fel de fel de zvonuri și nimic adevărat. Abia ne gândim la ce transferuri ar urma să se facă pentru sezonul următor”, a mai spus Mario Balotelli.

Citește și alte știri:

Patrice Evra, luat la „roast” de prezentatoare și de fostul rival de la Manchester City: „De ce te-ai îmbrăcat așa?”

Marius Croitoru revine! Negocieri aproape finalizate

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Victor2023
Victor2023  •  20 Mai 2023, 22:14

Top 3??? E o minune daca Rapid va mai prinde playoff-ul. Cu lotul actual nici o sansa.

Daniel1959
Daniel1959  •  19 Mai 2023, 07:10

Boala lunga moarte sigura !! peste doi ani ce ve-ti face le prelungiti iar contractele?? in ritmul asta au sanse sa iasa la pensie la65 de ani de la rapid Promovati tineri domnilor!!! Vezi strategia Farului

maccarone707
maccarone707  •  18 Mai 2023, 19:52

am vazut cum s a schimbat obiectivul, ati prelungit contractele celor din aparare, toti peste 35 de ani, cu exceptia lui Onea

Vezi toate comentariile (4)
Comentează