FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

De la Dinamo direct în Ghencea? Ce spune Daniel Oprița despre transferul lui Ghezali la Steaua

Lamine Ghezali, spre CSA Steaua
Lamine Ghezali, spre CSA Steaua

Articol de - Publicat joi, 25 ianuarie 2024 17:46 / Actualizat joi, 25 ianuarie 2024 19:05

Lamine Ghezali (24 de ani) este pe picior de plecare de la Dinamo. Mijlocașul francez a fost un jucător exponențial pentru „câini” în liga a doua, dar a dezamăgit complet în Superliga.

Jucătorul nu mai intră în planurile dinamoviștilor și i se caută echipă. El ar putea ajunge chiar la CSA Steaua, rivala din sezonul trecut.

„Glăvan a greșit foarte mult” » Burcă, reacție în premieră: „Asta e cel mai dramatic!”
DINAMO
„Glăvan a greșit foarte mult” » Burcă, reacție în premieră: „Asta e cel mai dramatic!”

Reacția lui Daniel Oprița despre transferul lui Ghezali

Daniel Oprița (42 de ani), antrenorul Stelei, a vorbit despre interesul pentru jucătorul lui Dinamo. Tehnicianul îl admiră pe jucătorul francez, dar momentan mutarea este în stand-by: „Îmi mai doresc un atacant. 

Nu știu dacă ar fi posibil să vină Ghezali, e un jucător interesant, un jucător bun, nu zic că nu-mi place, dar nu știu dacă e posibil. Am văzut că Dinamo vrea să renunțe la el, dar nu știu dacă s-a rezolvat ceva”, a spus Daniel Oprița, pentru sport.ro.

Conform surselor GSP.ro, Ghezali i-a fost propus lui Oprița, iar antrenorul roș-albaștrilor este tentat să-l aducă pe Ghezali sub comanda sa. Afacerea ar putea să se realizeze în cel mai scurt timp.

Depinde acum și ceea ce va dori Lamine. Oricum, i-ar fi greu în acest moment să-și mai găsească un angajament în străinătate, de aceea nu este exclus să accepte oferta Stelei.

2 golurii-a marcat Ghezali Stelei în sezonul trecut, unul în sezonul regulat și unul în play-off.

CuFC Argeș, în barajul pentru promovarea în Superliga, a marcat de două ori și a oferit două assist-uri în acea victorie cu 6-1 de pe Arena Națională. În retur, la Mioveni, a înscris o dată, într-un moment-cheie al confruntării, la scorul de 0-2.

Din acea dublă de la baraj, dintre marcatori, doar Dani Iglesias și Quentin Bena mai sunt la Dinamo! Cu mențiunea că francezul este pe lista celor ce-ar putea părăsi ”haita” foarte curând. În schimb, Ghezali, Larrucea și Alex Pop, plecat vara trecută, s-au despărțit de bucureșteni.

Match Quiz Dinamo - Rapid
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Dinamo - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO „Glăvan a greșit foarte mult” » Burcă, reacție în premieră: „Asta e cel mai dramatic!”

Citește și alte știri:

Punct decisiv în cariera lui Olaru: „Era terminat. «Domn' profesor, e foarte greu aici»”

Dinamo forțează transferul unui jucător dat afară de Marius Șumudică! „Câinii” au mai fost interesați de el

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
19sevilla86
19sevilla86  •  25 Ianuarie 2024, 23:01

Ghezali la Steaua? Niciodată! Ce sa caute un jucător dat afara de la o echipa aproape de retrogradare la liderul detașat al ligii I-a! Este vorba despre CSA= Cazarma Stalinistă a Armatei, echipa noua, cu 7 ani de vechime prin liga satelor, fără nicio prezenta in primul eșalon. Unica echipa militară din fotbalul profesionist mondial, nu ard niciun obiectiv de performanta, a fost creată inutil, doar pt a toca bani de la buget și a risipit deja cca 16 milioane euro de când a fost înființata de smecheri din MApN și din sinecura sa nesimțita CSA!

creeperno534
creeperno534  •  25 Ianuarie 2024, 22:39

E bun pentru liga 2

popescu.dzn
popescu.dzn  •  25 Ianuarie 2024, 21:11
Postat de Catalynn.15 pe 25 Ianuarie 2024, 20:24

Voiai să ajungă chirografar!?

Vezi ma ca in 4 ore începe CSA cu Bolintin Malu Spart. Auzi la el, avea informații sigure ca promovează CSA. Ii mulțumim lui Miu ca si-a bătut joc de tine

Vezi toate comentariile (6)
Comentează