FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV / UPDATE OUT de la Dinamo! Omul decisiv la promovare ar putea ajunge la CSA Staeua

Zeljko Kopic , foto: Cristi Preda / GSP
Zeljko Kopic , foto: Cristi Preda / GSP

Articol de - Publicat joi, 25 ianuarie 2024 13:09 / Actualizat joi, 25 ianuarie 2024 16:40

Lamine Ghezali (24 de ani) se pregătește să părăsească „haita”. Nu mai intră în planurile lui Dinamo, dar ar putea ajunge cel târziu mâine la foștii rivali. La CSA Steaua!

UPDATE 16:30 » Lamine Ghezali ar putea ajungea la CSA Steaua

În play-off-ul ediției precedente, francezul a jucat bine în meciurile cu cei din Ghencea, iar Daniel Oprița l-ar dori sub comanda sa. 

Conform surselor GSP.ro, Ghezali i-a fost propus lui Oprița, iar antrenorul roș-albaștrilor este tentat să-l aducă pe Ghezali sub comanda sa. Afacerea ar putea să se realizeze în cel mai scurt timp. 

Depinde acum și ceea ce va dori Lamine. Oricum, i-ar fi greu în acest moment să-și mai găsească un angajament în străinătate, de aceea nu este exclus să accepte oferta celor de la CSA. 

Un alt jucător ce nu mai are loc la Dinamo, spaniolul Gorka Larrucea, a fost și el propus formației din Liga 1, Daniel Oprița urmează să decidă în privința lui.

Ce răsturnare: a jucat în Rapid - Dinamo din tur, acum tocmai și-a dat clubul în judecată!
Dinamo - Rapid
Ce răsturnare: a jucat în Rapid - Dinamo din tur, acum tocmai și-a dat clubul în judecată!

Lamine Ghezali a perforat doar poarta Muscelului într-un amical în maiou!

Soarta lui Lamine Ghezali, 24 de ani, este pecetluită! Nu mai face parte din planurile lui Zeljko Kopic și ale lui Dinamo. Francezul a fost decisiv în primăvara 2023 în multe meciuri tari ale „câinilor", a contribuit magistral și în dubla de la baraj, cu FC Argeș, însă a adunat prea multe nereușite, de aceea îi urmează lui Gorka Larrucea pe lista celor ce părăsesc Dinamo.

Nu face parte din lot, va fi scos curând și de pe lista A de la LPF.

Francezul crescut la St.Etienne a adunat 26 de meciuri fără gol după barajul de promovare/retrogradare cu FC Argeș! Aici sunt incluse 21 de meciuri oficiale, de când Dinamo a revenit pe prima scenă, plus alte cinci amicale, în vara 2023 și în iarna 2024.

Într-o singură partidă a reușit să înscrie. Un gol! În jocul-școală, practic, cu Muscelul (L3), scor 10-2, în prima partidă de verificare din vara trecută. Dar atunci a marcat cine a vrut și cine n-a vrut. Și scorul spune multe. Ghezali a reușit să puncteze o singură dată, în condițiile în care Andrei Florescu a dat un hattrick. În acel meci, dinamoviștii au jucat în maiouri, la Snagov!

După aceea, Ghezali nu a mai reușit nimic. A avut și o accidentare, au trecut partidele și el nu a oferit nimic notabil. Mai mult, a început să fie contestat tot mai puternic de către suporteri. Indiferent că a jucat puține minute sau integralist, Lamine s-a învârtit în jurul golului. Doar a avut oportunități de a marca, fără să puncteze.

Nici măcar cu Metaloglobus (2-1, Liga 2) sau cu FC Bihor (1-1, Liga 3) nu a dat gol, deși a fost integralist în meciurile din Cupa României.

În play-off-ul ligii secunde și la baraj, Lamine Ghezali a fost extraordinar

OUT de la Dinamo! Omul decisiv la promovare ar putea ajunge la CSA Staeua
Lamine Ghezali

Ovidiu Burcă a fost antrenorul care l-a adus pe Ghezali la Dinamo. Tehnicianul care a contribuit la sosirea francezului a avut și el de tras cu acest jucător talentat, dar capricios. A povestit pentru GSP.ro că a trebuit să aibă multă răbdare cu Ghezali ca să se adapteze în tricoul ”câinilor”.

Sezonul de toamnă 2022/2023, cel din liga secundă, a fost unul în care Lamine nu s-a remarcat deloc. Ba, din contră, în iarna 2023, a fost aproape să părăsească Dinamo!

Marcase doar două goluri în 17 partide, unul în campionat, la 1-2 cu CSA Steaua, altul în Cupa României, la 3-3 cu Unirea Slobozia. După aceea, în primăvara 2023, a urmat declicul. În play-off, a fost fulminant, la barajul cu FC Argeș a fost de excepție. A adunat 11 goluri și 4 assist-uri în 14 meciuri!

13 goluria reușit Ghezali în 52 de meciuri pentru Dinamo, plus 5 assist-uri

Cu FC Argeș, a marcat de două ori și a oferit două assist-uri în acea victorie cu 6-1 de pe Arena Națională. În retur, la Mioveni, a înscris o dată, într-un moment-cheie al confruntării, la 2-4 cu piteștenii lui Bogdan Vintilă.

Din acea dublă de la baraj, dintre marcatori, doar Dani Iglesias și Quentin Bena mai sunt la Dinamo! Cu mențiunea că francezul este pe lista celor ce-ar putea părăsi ”haita” foarte curând. În schimb, Ghezali, Larrucea și Alex Pop, plecat vara trecută, s-au despărțit de bucureșteni. 

Match Quiz Dinamo - Rapid
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Dinamo - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

Citește și alte știri:

EXCLUSIV // VIDEO De câte ori s-a întâlnit față în față Adrian Șut cu Gigi Becali: „Era ciudat, mi-era rușine, tot nu-mi venea să cred” » Cele mai prețioase amintiri

EXCLUSIV A refuzat-o pe Dinamo și explică de ce n-a mai ajuns la alb-roșii: „Nu chestii despre bani, altceva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
popescu222
popescu222  •  26 Ianuarie 2024, 10:40
Postat de magic4ever pe 25 Ianuarie 2024, 15:29

Dinamo nu mai joaca nimic cu Kopic,cu Burca echipa avea posesie si construia frumos dar nu avea cine sa inscrie...Larrucea si Ghezali nu trebuie sa plece de la Dinamo...Kopic nu mai scoate vreun punct in urmatoarele 3-4 etape,mai bine revine Burca!

Cu Kopic am avut in 3 etape cate victorii am avut cu Burca in 19 etape. Kopic a inteles imediat si potentialul jucatorilor, si strategia realista de joc. Ce spui tu, construiam frumos cu Burca, e exact motivul pentru care nu castigam - construiam in treimea noastra, iar in final fie pierdeam mingea, fie o aruncam la nimereala inainte. Doamne fereste sa revina Burca acum. In viitor da, dupa ce se maturizeaza ca antrenor, pentru ca altfel e o persoana inteligenta si placuta.

creeperno534
creeperno534  •  25 Ianuarie 2024, 22:54

Duca-se!

mario_rdfe_
mario_rdfe_  •  25 Ianuarie 2024, 19:23

Ok..jucatorul meu favorit, a fost dat afara...eroul nostru, fotbalistul care a promovat Dinamo de unul singur, este dat afara ptr ca nu e in forma, de parca ceilalti au facut furori ! In criza pe care o ai in atac, gonesti jucatorul care iti poate acoperi 3 posturi,pe care il puteai macar lasa acolo pe banca! Ok, poate stiu ei ce fac..poate il expediaza ptr ca urmeaza sa aduca pe postul lui un jucator superior..ca daca nu, intram la banuieli.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează