FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - FCSB 5-2

POLI IAȘI - FCSB 5-2. VIDEO Daniel Pancu, discurs incredibil în vestiar: „Nu există respect! Poate așa ați fost învățați la clubul ăsta”

Articol de GSP - Publicat luni, 28 septembrie 2020 13:38 / Actualizat luni, 28 septembrie 2020 14:02

Poli Iași a produs surpriza etapei a 5-a din Liga 1 și a învins-o clar pe FCSB, 5-2, după un meci dominat de ieșeni.

La final, Daniel Pancu, antrenorul lui Poli Iași, le-a ținut elevilor săi un discurs memorabil. Tehnicianul i-a certat pentru greșelile făcute, iar la final le-a transmis să se bucure până azi de victorie și să petreacă pentru succesul obținut.

„Chiar dacă am fi pierdut azi cu, să spunem, 5-0, dacă veneau cu echipa de bază, voiam să văd nivelul la care sunteți. Ați făcut niște progrese uriașe! Nici nu vă dați seama cu arătați la meciul cu Chindia și cum ați arătat azi.

Rar o să mă vedeți mulțumit. Am avut multe probleme la început de joc. Am întâlnit o echipă de copii. V-am spus înainte de meci «Jucăm cu o echipă de copii. Nu au cum.... Au jucat joi în cupele europene». Dar începem cu niște greșeli rudimentare. Eu îi spun frică.

Poate nu e frică, poate că i-ați văzut pe ei că sunt îmbrăcați în roșu și albastru și poate la clubul ăsta sunteți învățați să respectați echipele mari din fotbalul românesc. Nu există respect! Nu există frică! Există antrenament, muncă, agresivitate și fotbal ofensiv Echipele importante, ca Steaua, Craiova și CFR Cluj nu sunt obișnuite cu presiunea.

Vă rog să vă bucurați. Puneți muzică la maximum, vă distrați până mâine! Azi nu am reușit mare lucru. De mâine ne gândim la meciul cu Craiova”, a spus Daniel Pancu.

VIDEO Discursul lui Daniel Pancu după Poli Iași - FCSB 5-2

Citește mai multe știri despre Poli Iași - FCSB: 

Mihai Stoica, acuzaţii incredibile către Horațiu Feșnic: „Ieși afară, nesimțitule! Dă-i drumul de aici!”

3 cifre care arată dimensiunea rușinii trăite de roș-albaștri: n-au mai pățit asta de 28 de ani!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  28 Septembrie 2020, 15:45

"Vă rog să vă bucurați...azi nu am reușit mare lucru." ???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează