FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Daniel Pancu explică problemele lui Tavi Popescu: „Se vorbește prea mult”

Octavian Popescu // foto: Imago Images
Octavian Popescu // foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 26 decembrie 2023 18:00 / Actualizat marti, 26 decembrie 2023 20:06

Selecționerul reprezentativei de tineret a României, Daniel Pancu, crede că sezonul fluctuant al lui Octavian Popescu se datorează și faptului că se discută prea mult despre el și este analizat „la sânge” în presă.

Octavian Popescu a avut până acum un sezon „mișcat” la FCSB. În Superliga 2023 - 2024 a bifat 16 apariții, din 21 posibile, însă doar una cap-coadă. Bilanț: 2 goluri, două assisturi.

Tragedie de Crăciun » Printre victimele incendiului de la Ferma Dacilor se află și doi frați fotbaliști: unul era junior la CSA Steaua, altul în Academia lui Ghionea și Petre Marin
TRAGEDIE
Tragedie de Crăciun » Printre victimele incendiului de la Ferma Dacilor se află și doi frați fotbaliști: unul era junior la CSA Steaua, altul în Academia lui Ghionea și Petre Marin

Gigi Becali a dat vina și pe iubita lui Octavian Popescu

Puțin pentru un mare talent, în schimbul căruia patronul Gigi Becali speră să câștige zeci de milioane de euro. Becali a dat vina și pe iubita extremei în vârstă de 20 de ani, Alina. Însă Daniel Pancu, selecționerul naționalei de tineret a României, are o altă explicație pentru problemele lui Tavi.

„Foarte mult se discută despre Tavi. Eu l-am descoperit în urmă cu două luni. Din discuţiile pe care le-am avut cu el, cred că evoluţiile lui sunt influenţate de faptul că se vorbeşte foarte mult despre el zilnic”, a comentat „Pancone” la Orangesport.

Daniel Pancu susține că „este greu de suportat presiunea”

Fostul internațional consideră că „este greu de suportat presiunea asta pentru un jucător tânăr. El trebuie să îşi găsească liniştea şi bucuria de a juca fotbal. Pentru mine, este cel mai talentat din generaţia asta.

E om, nu mai e copil, dar e tânăr, un adolescent în plină dezvoltare. Presa îl analizează la sânge: «A jucat bine, n-a jucat bine. A fost praf, n-a fost praf. Iubita mai în vârstă, mai tânără». Nu e uşor”.

3 goluriși 2 assisturi are Octavian Popescu în 22 de meciuri pentru FCSB în toate competițiile stagiunii 2023 - 2024

Mai puteți citi:

Dan Șucu, comunicat acid: „Este penibil cum aceiași oameni care au falimentat Rapidul sunt formatori de opinie!” + Mărire substanțială de capital

Puștiul-minune din Superligă a ales între Rapid și FCSB, dar vine doar din vară: „Două facultăți în paralel și fotbal la nivel înalt!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close