FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Daniel Pancu face transferuri pe bandă rulantă la Poli Iași » Moldovenii au bătut palma cu un nou jucător

După ce marți l-au adus pe Andreias Calcan de la Ujpest, moldovenii au bătut astăzi palma cu Joseph Mensah, fost la Sepsi
După ce marți l-au adus pe Andreias Calcan de la Ujpest, moldovenii au bătut astăzi palma cu Joseph Mensah, fost la Sepsi

Articol de - Publicat joi, 10 septembrie 2020 14:29 / Actualizat joi, 10 septembrie 2020 14:54

POLI IAȘI. Adept al sistemului „4-3-3”, antrenorul Politehnicii Iași, Daniel Pancu, și-a acoperit în această săptămână ambele posturi de extremă. 

După ce marți l-au adus pe Andreias Calcan de la Ujpest, moldovenii au bătut astăzi palma cu Joseph Mensah. Ghanezul în vârstă de 26 de ani, cunoscut în țară după ce a evoluat la Sepsi Sfântu Gheorghe în sezonul 2018-2019, a venit la Iași, după ce și-a reziliat acordul cu echipa israeliană Bnei Yehuda Tel Aviv. 

În sezonul precedent, Mensah, care mai fusese legitimat în Europa la Slavia Praga și Horsens (Danemarca), a jucat la Istanbulspor.

3 goluriîn 28 de meciuri a reușit Mensah la Sepsi

VIDEO Daniel Pancu, despre revenirea la Poli Iași: „Am avut mai multe oferte, dar am refuzat tot când a venit această propunere”

Citește și alte știri despre Poli Iași: 

Întăriri pentru Daniel Pancu! Poli Iași transferă un jucător român care a evoluat în Olanda

EXCLUSIV Dzenan Zajmovic la Poli Iași » Atacant pentru Pancu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează