FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - GAZ METAN 1-4

POLI IAȘI - GAZ METAN 1-4. Daniel Pancu, nervos pe jucători: „Goluri de cascadorii râsului! Echipa a fost obișnuită într-un fel, dar cu mine nu merge așa!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 septembrie 2020 21:37 / Actualizat duminica, 13 septembrie 2020 12:49

Poli Iași a pierdut pe teren propriu cu Gaz Metan, 1-4, în etapa a treia din Liga 1, iar antrenorul Daniel Pancu s-a declarat extrem de dezamăgit de modul în care au evoluat jucătorii săi.

„Sunt trist. Am început ca o mare echipă, agresivă, cu pressing și cu gol marcat rapid. Din cauza mentalității deficitare am făcut un pas în spate și au urmat goluri de cascadorii râsului. În ciuda scorului, e un mare progres față de jocurile trecute! Dar e dureros. 

Am avut la dispoziție un lot bun și am jucat bine. Scorul e nedrept, e inutil! Suntem într-o perioadă de căutări, jucătorii au nevoie de timp. Am arătat un fotbal plăcut contra unei echipe de play-off, dar păcătuim la capitolul mentalitate. Echipa asta a fost obișnuită să joace într-un fel, dar cu mine nu merge! Trebuie să joace cum vreau eu.

E un drum lung, dar suntem pe drumul cel bună. Gaz Metan a plecat de la Iași cu o victorie clară, se consemnează doar scorul. Dar ca joc, a avut un singur șut pe poartă. În rest, a beneficiat de greșelile noastre”, a declarat Daniel Pancu după meci, la Look Plus.

N-am avut niciodată un asemenea debut, în toată cariera mea n-am păţit ce am păţit în seara asta. La prima fază, portarul mi-a strigat «Simplu», eu am înţeles «Singur», am vrut să o opresc pe piept, să-i dau mingea lui, dar Romeo a fost în spatele lui, este greşeala mea, îmi cer scuze în faţa colegilor şi pe viitor nu se va mai repeta. La autogol n-am văzut mingea, n-am avut reacţie, mi-a sărit mingea în picior şi a sărit în poarta noastră. Ca echipă, nu am prestat un joc rău. Doar că au fost acele greşeli personale care ne-au costat foarte mult 
- Sergiu Bușu (Iași), care a greșit la un gol și a marcat un autogol 

VIDEO Pancu despre revenirea la Poli Iași: „Am avut mai multe oferte, dar am refuzat tot când a venit această propunere”

Citește mai multe știri despre Poli Iași – Gaz Metan 1-4:

Formația lui Daniel Pancu, la a doua înfrângere consecutivă cu 4 goluri primite! Cum arată clasamentul ACUM

Dusan Uhrin Jr., categoric după succesul clar al echipei sale: „Nu vreau jucători care nu își doresc asta”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
regalistul
regalistul  •  15 Septembrie 2020, 11:12

Comentarii răuvoitoare ale unora pe care îi deranjează nu Pancu ci statura Iașului. Aveți puțintică răbdare stimabililor, vorba lui nenea Iancu.

1904849899740178
Mos Gerila  •  14 Septembrie 2020, 13:48

Pancule .ai declarat ca jucatorii au o varsta si varsta nu iarta .. nici eu nu sunt de acord cu martalogi in echipa ..dar uite la CFR o echipa mult mai inbatranita decat IASUL diferenta e ca au un super antrenor care stie sai mobilizeze si sa le imprime o mentalitate de invingatori ,atat pt suporterii lor cat si pt performante si autofinantare cu locurile din campionat si in europa nu sa stea ca voi la cersit de la primarie... banii amaratilor de pensionari obligati sa plateasca impozite dintro pensie de mizerie

pompescu
pompescu  •  13 Septembrie 2020, 10:55

Cu tine nu merge asa, tu ii duci in B :))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează