FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IASI

Pasul riscant făcut de Daniel Pancu la Poli Iași! Moldovenii au probleme înainte de noul sezon

Daniel Pancu are un lot subțire la Poli Iași
Daniel Pancu are un lot subțire la Poli Iași

Articol de - Publicat joi, 20 august 2020 15:45 / Actualizat joi, 20 august 2020 16:06

Noul antrenor al lui Poli Iași, Daniel Pancu, are doar 16 jucători în lot pentru meciul cu Chindia, duminică, ora 16:00, iar clubul se confruntă cu mari  probleme financiare, având circa 1,4 milioane de euro datorii.

„Pancone” are un lot extrem de subțire, valoric și numeric, iar clubul are mari probleme financiare, datoriile fiind de 1,4 milioane euro. Antrenorul a anunțat că are în lot doar 16 jucători pentru meciul cu Târgoviște. În plus, la Poli sunt salarii neplătite din luna februarie, iar nivelul retribuțiilor este foarte mic. 

„Mi-aș fi dorit jucători de la Rapid, dar salariile de acolo sunt cel puțin la nivelul celor de aici” a spus tehnicianul, care are și alte probleme: „Transferăm de pe DVD-uri, nu știm capacitatea de adaptare a jucătorilor”. În ciuda tabloului existent, Pancu spune că vrea ca Poli să urce măcar un loc față de sezonul trecut, pe care l-a încheiat pe 12. 

Antrenorul l-a criticat dur pe Platini, care nu s-a întors încă la echipă: „Am înțeles că nu e la prima abatere de acest fel. Nu știu cine i-a permis așa ceva, însă eu nu tolerez lipsa de respect. Am propus amendarea lui, caut deja jucător pe poziția lui”

Pancone a punctat pe ce a pus accent de când a venit la Poli: „Am încercat să lucrez la mental, afectat după un sezon dificil, abia azi am început să văd zâmbete. Apoi, e vorba de adaptarea jucătorilor cu mine, cu concepția mea de joc”. 

Nu pot face decât o promisiune. În viitorul apropiat, jucătorii vor da totul pentru tricoul Iașului când vor intra pe teren
- Daniel Pancu, antrenor Poli Iași

Cristea, cucerit de Pancu

Pancu i-a cucerit deja pe jucătorii ieșeni. „Chiar dacă e la început de carieră, Daniel este un antrenor foarte bine pregătit. Are metode foarte bune de antrenament, cu siguranță ideile lui își vor pune amprenta asupra jocului echipei. Are nevoie de susținerea lotului, chiar dacă startul va fi complicat. Sunt probleme fizice, mentale, după un sezon greu, o pauză scurtă și fără cantonament de vară. E mult de lucru, dar eu sunt optimist” a declarat Andrei Cristea.

VIDEO. Revine Liga 1: Totul despre Poli Iași - Chindia

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Echipele românești, interzise în Europa League cel puțin până în 2023

ANALIZĂ GSP. Mai mult de jumătate din Liga 1 vrea în play-off! Punctele tari, punctele slabe și care sunt favoritele

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează