FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Daniel Pancu nu e impresionat de venirea lui Șucu: „1% șanse să câștige campionatul”

Daniel Pancu
Daniel Pancu

Articol de - Publicat joi, 26 mai 2022 23:05 / Actualizat joi, 26 mai 2022 23:15

Daniel Pancu (44 de ani), fost jucător și antrenor la Rapid, a vorbit despre șansele la titlu are giuleștenilor după cooptarea lui Dan Șucu în acționariat. 

Imediat cum a fost anunțat ca nou investitor la Rapid, Dan Șucu a declarat că Rapid se va bate la titlu în sezonul viitor. Pancu nu este de aceeași părere cu omul de afaceri.

Becali i-a făcut portretul lui Dan Șucu, în direct la TV: „N-ați mai văzut așa ceva în fotbal!”
RAPID
Becali i-a făcut portretul lui Dan Șucu, în direct la TV: „N-ați mai văzut așa ceva în fotbal!”

Daniel Pancu: „Îmi e imposibil să mă gândesc la titlul de campioană”

Nu știu, îmi e imposibil să mă gândesc la titlul de campioană. Sunt puține echipe în lume să revină de la faliment și în 5-6 ani să fie campioană. La Rapid sunt multe condiții, pe lângă suporteri, pe care îi știe toată lumea, stadionul nou, acum vine și un om potent financiar. 

E vorba de buget. Dacă CFR are cel mare buget de 5 ani, câștigă campionatul. Nu cred că Rapid își permite un buget de 20 de milioane sezonul viitor. Să fie campioană mi se pare un vis. E posibil, dar foarte greu. Le dau 1% șanse”, a declarat Daniel Pancu pentru GSP.ro

Daniel Pancu: „Fanii au devenit mai pretențioși decât înainte”

Pancu spune că obiectivul Rapidului pentru anul viitor ar trebui să fie accderea în play-off, acolo unde să se bată pentru locul 3.

„Echipa a stat bine și anul ăsta din punct de vedere financiar. Nu au avut întârzieri, au transferat foarte bine jucători cu valoare, chiar dacă au o vârstă. Până la urmă Rapidul are 3 titluri mari și late în toată istoria. S-a schimbat și publicul, am fost pe stadion de vreo 3 ori, fanii au devenit mai pretențioși decât înainte.

Sunt greu de mulțumit. Anul ăsta a fost o greșeală cu evitarea retrogradării (n.r. - obiectivul stabilit), echipa nu a fost niciodată de retrogradare, nici măcar o secundă. Sezonul viitor cred că e un obiectiv ok play-off-ul, apoi se pot întâmpla multe lucruri. 

Sigur va fi stabilitate financiară, sigur vor fi investiții, sigur vor fi aduși foarte buni pentru campionatul României, hai să spun să mulțumesc lumea că îți poți propune locul 3 sezonul viitor”, a mai precizat Pancu.

VIDEO DEZBATEREA ZILEI » Poate Rapid să intre în lupta la titlu în sezonul viitor?

Citește și: 

Gigi Becali „a găsit” înlocuitor pentru Miron și Vinicius: „Ia treci, bă, fundaș central!”
fcsb
Gigi Becali „a găsit” înlocuitor pentru Miron și Vinicius: „Ia treci, bă, fundaș central!”
Dinamo și-a găsit stadion pentru sezonul următor » „Câinii” pleacă din București
Dinamo
Dinamo și-a găsit stadion pentru sezonul următor » „Câinii” pleacă din București

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (2)
ucluj2011
ucluj2011  •  27 Mai 2022, 08:32

Din câte știu eu , Șucu nici nu a declarat că vrea campionatul în primul an , a spus că se va bate la campionat (pe bună dreptate) deabia după 3-4 ani!

rapid_bihor
rapid_bihor  •  27 Mai 2022, 02:05

Zice bine Pancu. Rapid ar trebui sa se axeze pe un loc de cupe europene sezonul viitor si campionatul abia in 4-5 ani, dupa ce se incropeste o echipa competitiva.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează