FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

CORESPONDENȚĂ GSP DIN ANTALYA De ce n-a jucat Daniel Paraschiv în primul amical al lui Hermannstadt + Două noutăți pentru Măldărășanu, inclusiv un internațional care a jucat în preliminarii!

Daniel Paraschiv (dreapta)/ foto: Ionuț Iordache (GSP)
Daniel Paraschiv (dreapta)/ foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de , - Publicat luni, 08 ianuarie 2024 11:32 / Actualizat luni, 08 ianuarie 2024 12:33

Accidentat în meciul cu Sepsi, vedeta lui Hermannstadt, Daniel Paraschiv, n-a fost nici rezervă în amicalul cu elvețienii de la Winterthur, primul din cadrul cantonamentului din Antalya. 

  • GSP are 4 reporteri în Antalya: Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda și Ionuț Iordache sunt prezenți pe toată durata cantonamentelor echipelor din Superliga

Din informațiile GSP, golgheterul lui Hermannstadt, cu șase goluri în actuala stagiune, e încă nerefăcut după accidentarea suferită în meciul cu Sepsi, pe 21 decembrie.

Marele absent de la reunirea FCSB » Ce s-a întâmplat cu titularul roș-albaștrilor
FCSB
Marele absent de la reunirea FCSB » Ce s-a întâmplat cu titularul roș-albaștrilor

În timp ce colegii săi se duelau cu Winterthur, Paraschiv se antrena separat, pe un teren lăturalnic, alături de Dragoș Iancu.

Daniel Paraschiv nu e refăcut complet

Din informațiile GSP, golgheterul lui Hermannstadt, cu șase goluri în actuala stagiune, e încă nerefăcut după accidentarea suferită în meciul cu Sepsi, pe 21 decembrie. Paraschiv, fotbalist aflat inclusiv în atenția granzilor campionatului, a suferit o ruptură musculară în ultimul meci din 2023 și încă nu-i refăcut complet. 

Staff-ul nădăjduiește că-l va avea la dispoziție la reluarea campionatului. În schimb, Măldărășanu s-a bazat încă din primul minut pe Răul Opruț, internaționalul repatriat din Belgia, de la Kortrijk. 

Fundașul stânga e om cu state vechi la Sibiu, s-a reintegrat imediat și n-a avut probleme de comunicare cu colegii săi. De altfel, Opruț a fost printre puținii titulari rămași în teren și după pauză.

Raul Opruț poate fi o soluție pentru EURO

Odată cu reîntoarcerea în țară, Raul Opruț visează din nou la echipa națională. Iordănescu i-a deschis orizonturile la prima reprezentativă, el a fost integralist cu Belarus, în martie, apoi n-a mai prins lotul, mai ales că a făcut tușa în Belgia, la Kortrijk. 

Cum flancul stâng al naționalei nu-i neapărat cel mai stabil, fostul fundaș al lui Hermannstadt ar putea reprezenta o soluție pentru turneul final. Sibienii i-au acordat o repriză și lui Kablan Davy N’Goma, mijlocașul transferat în primele zile din 2024. 

Francezul a intrat pe teren după pauză și a preluat, strict pentru amicalul de azi, tricoul cu numărul zece.

FOTO. Cele mai tari imagini de la amicalul Hermannstadt - Winterhur

Daniel Niculae şi Daniel Pancu
+27 FOTO

VIDEO. Marius Măldărășanu vrea încă 2-3 jucători la Hermannstadt

Citește și:

Spectacol în primul meci al lui Hermannstadt în Antalya » Toate informațiile de la reporterii GSP prezenți la fața locului
HERMANNSTADT
Spectacol în primul meci al lui Hermannstadt în Antalya » Toate informațiile de la reporterii GSP prezenți la fața locului
Ioan Andone știe ce-i trebuie lui Dinamo: „De asta are nevoie, s-a văzut în tur că sunt mai probleme acolo”
DINAMO
Ioan Andone știe ce-i trebuie lui Dinamo: „De asta are nevoie, s-a văzut în tur că sunt mai probleme acolo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează