FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

EXCLUSIV Hermannstadt a dat răspunsul final în cazul lui Daniel Paraschiv » Ce se întâmplă cu atacantul ardelenilor

Daniel Paraschiv (23 de ani), atacantul celor de la Hermannstadt, rămâne până în vară la formația ce ocupă poziția a 13-a în clasamanetul Superligii. 
Foto: Imago
Daniel Paraschiv (23 de ani), atacantul celor de la Hermannstadt, rămâne până în vară la formația ce ocupă poziția a 13-a în clasamanetul Superligii. Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 13 februarie 2023 12:33 / Actualizat luni, 13 februarie 2023 12:38

Daniel Paraschiv (23 de ani), atacantul celor de la Hermannstadt, rămâne până în vară la formația ce ocupă poziția a 13-a în clasamanetul Superligii. 

Din informațiile Gazetei Sporturilor, sibienii au refuzat oferta venită din Ungaria, de la MOL Fehervar, pe numele atacantului cu o selecție în naționala României. Maghiarii ofereau suma de 700.000 de euro, banii jos, plus bonusuri, în schimbul lui Daniel Paraschiv. 

După Arlauskis, CS Universitatea Craiova s-a mai despărțit de un jucător » A plecat la altă formație din Liga 1 + Prima reacție
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
După Arlauskis, CS Universitatea Craiova s-a mai despărțit de un jucător » A plecat la altă formație din Liga 1 + Prima reacție

Daniel Paraschiv a fost dorit de Mircea Lucescu la Dinamo Kiev 

Gazeta Sporturilor scria, în exclusivitate, în urmă cu câteva zile, despre faptul că Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu (77 de ani), a făcut o ofertă de 1,2 milioane de euro pentru Daniel Paraschiv. 

Surse apropiate clubului ucrainean au dezvăluit că Dinamo Kiev îi propusese lui Daniel Paraschiv un salariu lunar de 40.000 de euro, de aproape 7 ori mai mare decât încasează la Hermannstadt, unde are o remunerație de 6.000 de euro lunar. 

Daniel Paraschiv a refuzat oferta de la Dinamo Kiev 

Daniel Paraschiv s-a declarat măgulit de oferta venită de la Dinamo Kiev, dar a refuzat propunerea venită de la clubul din capitala Ucrainei, din cauza războiului din țara vecină.  

„Când am auzit de interesul lui nea Mircea Lucescu, am fost încântat. Dar nu știu exact care e situația acolo. Nu aș vrea să merg acolo și să stau neliniștit. Trebuie să mă gândesc și la familia mea. A fost o decizie destul de greu de luat. Până acum m-am gândit să nu dau curs ofertei. E un context aparte. Nu știu dacă sunt dispus să risc. 

Este una dintre cele mai mari realizări ale vieții mele, să fiu analizat de unul dintre cei mai titrați antrenori din istorie. Am putut doar să mă bucur când am auzit această veste. 

De oferta din Ungaria nu prea știu. Au vorbit agenții cu cei din conducere, nu s-a ajuns la un preț comun. Rămâne de văzut zilele acestea. Pentru mine prioritatea este să rămân în atenția echipei naționale”, a transmis în urmă cu câteva zile Daniel Paraschiv la „Fotbal Club” de la Digi Sport.

VIDEO. Daniel Paraschiv visează la un transfer în Premier League

Citește și: 

Gabi Iancu și-a găsit echipă în Liga 1 chiar în ultima zi de mercato » Primele declarații ale atacantului

Edjouma, mesaj la miezul nopții după faultul de K1 asupra lui Armaș: „Am făcut o greșeală”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
VanBasten
VanBasten  •  13 Februarie 2023, 15:23

Peste 10 ani: "Regret ca n-am acceptat acea oferta de la DK"

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  13 Februarie 2023, 15:14

...iti multumim Botezat ca nu mai scri articole despre U Cv ...

mr90
mr90  •  13 Februarie 2023, 14:11

Se va plafona firesc la Sibiu si peste 1 an il vot vinde cu 50.000 ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează