FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

UPDATE După Arlauskis, CS Universitatea Craiova s-a mai despărțit de un jucător » A plecat la altă formație din Liga 1 + Prima reacție

Ivan Martic (32 de ani), fundașul dreapta elvețian al celor de la CS Universitatea Craiova, se desparte de formația patronată de Mihai Rotaru. 
Foto: Imago
Ivan Martic (32 de ani), fundașul dreapta elvețian al celor de la CS Universitatea Craiova, se desparte de formația patronată de Mihai Rotaru. Foto: Imago

Articol de , - Publicat luni, 13 februarie 2023 12:05 / Actualizat luni, 13 februarie 2023 13:21

Ivan Martic (32 de ani), fundașul dreapta elvețian al celor de la CS Universitatea Craiova, se desparte de formația patronată de Mihai Rotaru. 

Din informațiile Gazetei Sporturilor, fundașul oltenilor va evolua sub formă de împrumut, până la finalul stagiunii în curs, la Universitatea Cluj, locul 14 în clasamentul Superligii. Ivan Martic mai are contract până în iunie 2024 cu CS Universitatea Craiova. Ardelenii îi vor plăti lui Ivan Martic salariul. 

UPDATE 12:40 » Ivan Martic, reacție după plecarea de la Universitatea Craiova

„Da, sunt în drum spre Cluj. E vorba de un împrumut până la finalul sezonului. Merg să ajut echipa să-și îndeplinească obiectivul. U Cluj are suporteri pătimași, așa cum vezi la Craiova. Vreau doar să mă bucur de fotbal, asta e tot. Da, bineînțeles, voi lupta până la ultima picătură de energie pentru «Șepcile roșii». 

Plec în pace și cu respect din Bănie. Mai am contract un an cu Universitatea Craiova, încă rămân jucătorul clubului. Vom vedea ce va urma din vară mai departe”, a declarat fotbalistul lateral pentru Gazeta Sporturilor.

Ivan Martic pleacă de la Universitatea Craiova la Universitatea Cluj 

Patronul Mihai Rotaru a confirmat plecarea lui Martici. "S-ar putea să plece câțiva jucători. Cu Martic am bătut palma să plece la Universitatea Cluj și mai avem încă trei jucători, dar nu pot să dau numele deocamdată", a spus Rotaru, conform Fanatik

Gabi Iancu și-a găsit echipă în Liga 1 chiar în ultima zi de mercato » A fost prezentat oficial
HERMANNSTADT
Gabi Iancu și-a găsit echipă în Liga 1 chiar în ultima zi de mercato » A fost prezentat oficial

Ivan Martic a mai evoluat la formația din Bănie în perioada august 2017 - aprilie 2020. Atunci, fundașul elvețian a hotărât să plece de la Craiova din cauza faptului că soției acestuia nu îi plăcea orașul. Atunci, CS Universitatea Craiova ar fi dorit să îi prelungească contractul. 

Oltenii l-au luat vara trecută, după despărțirea de elvețienii de la FC Sion, în baza relațiilor foarte bune dintre acesta și conducerea clubului, întrucât fotbalistul nu și-a putut găsi echipă o perioadă de timp. 

În cele două perioade petrecute la Craiova, Ivan Martic a adunat 88 de apariții, reușind să marcheze 5 goluri și să dea 8 pase de gol. A câștigat un trofeu cu oltenii: Cupa României, în 2018. 

Ivan Martic a mai evoluat în carieră la St Gallen, FC Schaffhausen, Hellas Verona, Spezia, Rijeka și FC Sion. În actuala stagiune, elvețianul a contabilizat 14 apariții și a livrat o pasă decisivă. 

VIDEO. George Cîmpanu, după victoria celor de la CSU Craiova cu CFR Cluj: „Eram obligați să facem asta”

Citește și: 

În ce și-a investit Eric banii din fotbal: „Am deschis un restaurant bun într-un oraș nepotrivit” » Cum arată viața brazilianului acum: „Mă atrage mult televiziunea”

Edjouma, mesaj la miezul nopții după faultul de K1 asupra lui Armaș: „Am făcut o greșeală”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
kub.a
kub.a  •  13 Februarie 2023, 14:57
Postat de kub.a pe 13 Februarie 2023, 12:34

Daca ii mai da afara pe ligia sudista si obositorul federal aka elefterie, custodele poate avea sanse la conference league! Ce mizerie aceasta odioasa Mogosoaia!

Nah ca am gura aurita!!! Obo federalaka elefteri , adevaratul Marcel Popescu a fost dat afara!!!! :)))) ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kub.a
kub.a  •  13 Februarie 2023, 14:55
Postat de ionescugeorge77 pe 13 Februarie 2023, 13:18

...foarte bine ca facem curatenie ...trebuie sa inteleaga ca nimeni nu i de neinlocuit ...sa ne mutardim pe kuba si sa l trimitem la Covasna ...

Vezi ca vineri ma vad iarasi cu ***....ionescu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bicaridica
bicaridica  •  13 Februarie 2023, 13:28

Aceste nesfărșite plecari si veniri de la clona agramatei din Craiova au rolul de a crea CONFUZIE, gen “santier in lucru”. Acelasi truc il foloseste de multi ani CSM Bucuresti, alt malaxor de bani publici. Prima decizie luata de conducerea CSM-ului după victoria in Champions League a fost CONCEDIEREA antrenorului care a “îndrăznit” asemenea performanta. Sportul romanesc este sistematic distrus de trei decenii. Gimnastica a dispărut, atletismul este inexistent, iar fotbalul a fost “blagoslovit” cu fosti, actuali si viitori pușcăriași de tip Mititelu, Rotaru, Ieftimie sau behehe din Pipera. Se anunta timpuri mărețe!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează