FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Daniel Popa, mesaj cu subînțeles înaintea startului 2024: „Să-l răsplătim și pe el, să ne respectăm”

Daniel Popa
Daniel Popa

Articol de , - Publicat luni, 08 ianuarie 2024 17:00 / Actualizat luni, 08 ianuarie 2024 18:13

Daniel Popa, 28 de ani, este de părere că el și coechipierii săi de la U Cluj au datorii față de Ioan Ovidiu Sabău și suporteri.

Daniel Popa, 28 de ani, este primul marcator al lui U Cluj în 2024. A reușit unicul gol al victoriei cu Kocaelispor (1-0), în minutul 69, după o cursă personală în partea stângă și un șut plasat de la marginea careului.

Fotbalistul sosit în vară în echipa ardelenilor a dinamizat atacurile alb-negrilor din momentul în care a intrat pe teren, în startul părții secunde. La final, totuși, antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a spus că-l apreciază pe "Popică", dar ar mai avea nevoie de un vârf central.

A fost propus lui Dinamo, dar el habar n-a avut: „Eu știam doar de Hermannstadt”. De ce a ales să revină în Liga 1
U CLUJ
A fost propus lui Dinamo, dar el habar n-a avut: „Eu știam doar de Hermannstadt”. De ce a ales să revină în Liga 1

În acest moment, pe această poziție mai este doar Filip Ilie, 21 de ani. U Cluj a renunțat la Elvis Manu, la începutul lui 2024.

5goluri în 24 de meciuri a bifat Popa pentru U Cluj în acest sezon, la care se adaugă alte 3 assist-uri

Daniel Popa le promite suporterilor revanșa după un final negru de 2023: "Avem valoare, dar ultimele două meciuri au fost proaste"

U Cluj a ajuns până pe locul 5 în clasament, apoi a clacat, a încheiat anul trecut cu două eșecuri care au fost aproape de a-l sili pe Ioan Ovidiu Sabău să plece de la echipă. Eșecurile cu Oțelul (0-1) și cu CFR Cluj (0-4) au zdruncinat echipa alb-negrilor, dar Neluțu Sabău a decis să continue, s-a reinstaurat liniștea.

"Un meci bun de pregătire, mă bucur că am reușit să înscriu, dar și mai important e că am ieșit cu toții sănătoși de pe teren. E nevoie de o pregătire foarte bună, o dată la 6 luni. Aceasta de iarnă trebuie să ne ducă tot anul.

Ultimele două meciuri din 2023 au fost foarte proaste, acum trebuie să ne încărcăm bateriile pentru 2024. Trebuie să facem meciuri bune ca să-l răsplătim și pe Mister, să ne respectăm și pe noi. Avem valoare și trebuie să câștigăm fiecare meci", a reacționat Daniel Popa după victoria cu turcii de la Kocaelispor.

E normal. Sunt puțini atacanți la noi, deocamdată. Concurența e bună pentru fiecare
Daniel Popa, atacant U Cluj

2juniori a aruncat în luptă Sabău în amicalul cu Kocaelispor (1-0), fundașul stânga Alin Techereș (17 ani) și vârful Emanuel Baciu (17 ani)

Citește și alte știri:

CORESPONDENȚĂ GSP DIN ANTALYA Roger este expresia fotbalistului brazilian: „Sunt aici să strălucesc!”. De ce va celebra golurile lui U Cluj pe care le-ar putea marca împotriva fostei sale echipe, CFR Cluj

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Face senzație în Superliga și vrea să dea șah-mat contracandidatelor la un loc de play-off: „Noi suntem cea mai bună formație din România ca fotbal. Suntem obligați!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează