FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

update Transferul lui Daniel Popa în Tanzania a picat » Care este motivul

Transferul lui Daniel Popa la SC Simba a picat
Transferul lui Daniel Popa la SC Simba a picat

Articol de - Publicat sambata, 14 august 2021 21:35 / Actualizat duminica, 15 august 2021 00:29

Atacantul Chindiei Târgoviște, Daniel Popa, a anunțat că transferul său în Tanzania, la SC Simba, a picat.

UPDATE: Daniel Popa nu se mai transferă la Simba

Fostul vârf de la Dinamo a confirmat că a existat interes din Tanzania pentru el, însă clubul din Africa a renunțat la jucător după ce a aflat că nu este liber de contract. 

Daniel Popa, care mai are contract cu Chindia până în 2024, spune că se concentrează acum doar pe formația târgovișteană, alături de care va continua.

„A fost o ofertă înainte de a semna cu Chindia. Acum o săptămâna și ceva am fost sunat de cineva care m-a întrebat dacă sunt liber de contract. Am spus că am clauză de reziliere și atâta tot. 

Mai departe nu știu, pe mine nu m-au mai contactat, din ce am înțeles nici clubul. Eu sunt jucătorul Chindiei și îmi fac treaba aici”, a spus Daniel Popa, după meciul cu U Craiova 1948, scor 0-0.

Știrea inițială: Daniel Popa la SC Simba

Daniel Popa își face pentru prima oară bagajele pentru a juca în alt campionat decât cel al României, după ce a bătut palma cu Simba. Campioana ultimei ediții a Tanzanian Premier League a insistat mult pentru vârful trecut și pe la Dinamo, pe care l-a mai dorit și o altă formație din Africa, Kaizer Chiefs.

Atacantul va semna, săptămâna viitoare, pe trei ani, cu SC Simba. Fotbalistul în vârstă de 27 de ani a acceptat oferta venită din partea formației care și-a adjudecat titlul, anunță kickoff.com.

Astfel, fotbalistul va avea oportunitatea să joace în Liga Campionilor Africii. Simba este unul dintre cele mai mari cluburi din Tanzania. Are în palmares 22 de titluri şi 5 Cupe. 

Echipa este antrenată de francezul Didier Gomes Da Rosa, un tehnician extrem de apreciat în Africa, având în palmares mai multe titluri, cu formații precum Rayon Sports sau Coton Sport.

Dorit de mai multe echipe

Inițial, sud-africanii de la Kaizer Chiefs păreau favoriți pentru a obține semnătura jucătorului Chindiei Târgoviște, dar oficialii grupării au ezitat, așteptând un răspuns din partea unui alt atacant, astfel că pe fir a intrat Simba, care a fost mai hotărâtă.

De asemenea, pe lista cluburilor interesate de Daniel Popa a fost și AmaZulu, dar clubul din Africa de Sud nu a fost de acord să plătească nicio sumă de transfer în schimbul său.

550.000de mii de euro este cota lui Daniel Popa, potrivit Transfermarkt

Popa va fi cel mai bine cotat fotbalist din lotul celor de la Simba. Al doilea cel mai bine cotat jucător al echipei este brazilianul Gerson, evaluat la 300.000 de euro.

Daniel Popa a ajuns la Chindia anul trecut, după ce Dinamo l-a împrumutat la târgovișteni. Acesta a fost cumpărat definitiv vara aceasta de Chindia.

Citește alte știri despre Liga 1:

FCSB a dat lovitura cu 20.000 de euro! Transferul verii e peste Tănase, Moruțan și Coman

Paul Anton îi declară război lui Dinamo: „Va câștiga cu ochii închiși la TAS!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
gabortelevizor
gabortelevizor  •  15 August 2021, 11:25

"Transferul lui Daniel Popa în Tanzania a picat"...nuibai, sa incerce in Pago-Pago

397732904465528
Octavian Go  •  15 August 2021, 10:10
Postat de firaldo pe 14 August 2021, 20:28

"Campioana ultimei ediții a Tanzanian Premier League a insistat mult pentru vârful trecut și pe la Dinamo, pe care l-a mai dorit și o altă formație din aceeași ligă, Kaizer Chiefs"...Pretenas...Kaizer Chiefs nu e niciodată din aceasi liga cu Simba SC.

Si cred ca abia acum a aflat ca Tanzania e in Africa si nu in America de Sud.

valsword
valsword  •  15 August 2021, 00:54

Capul sus Daniel,pai Tanzania sau Africa de sud ca nici noi nu mai stim,astea nici nu te merita.Dar mai sunt si alte echipe interesate de tine din Ciad,Sudan,Congo,Malawi si desigur Botswana care ti s-ar potrivi ca o manusa.Ai de unde alege:))

Vezi toate comentariile (9)
Comentează