FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Paul Anton îi declară război lui Dinamo: „Va câștiga cu ochii închiși la TAS!”

Paul Anton / Sursă foto: GSP
Paul Anton / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat joi, 12 august 2021 12:47 / Actualizat joi, 12 august 2021 13:54

Paul Anton (30 de ani) este obligat să mai rămână la Dinamo, după ce Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor (CSNSL) din cadrul FRF i-a respins, miercuri, 11 august, memoriul prin care solicita încetarea raporturilor contractuale și să devină astfel jucător liber de contract. 

CNSL a decis în favoarea clubului: "Cu opinie majoritară: respinge cererea reclamantului ca neîntemeiată. Cu recurs în termen de 5 zile". 

Trei membri ai CNSL au respins memoriul lui Anton, iar doi au considerat că jucătorul trebuie declarat liber de contract. Mijlocașul are de încasat patru salarii restante și nici nu acceptă să-i fie micșorat salariul lunar de 19.000 de euro.

Noi tensiuni la Dinamo! Iuliu Mureșan urechează o vedetă: „Nu faci ce vrei, nu merge așa!”
DINAMO
Noi tensiuni la Dinamo! Iuliu Mureșan urechează o vedetă: „Nu faci ce vrei, nu merge așa!”

Conducerea lui Dinamo nu intenționează să-i denunțe contractul lui Paul Anton, în speranța că îl va vinde, iar în conturile clubului aflat în insolvența va intra o sumă importantă.

Paul Anton îi declară război lui Dinamo

Numai că Paul Anton nu este de acord cu planurile dinamoviștilor

"Paul nu este o marfă sau o vacă ce poate fi dusă în lanțuri să fie vândută. E om și trebuie întrebat dacă vrea să meargă acolo. Jucătorul este mai îndârjit ca niciodată. El va pleca doar liber de contract, iar Dinamo nu va încasa niciun leu pe el. 

Era dispus să mai renunțe la o parte din bani, dar nimeni de la Dinamo nu a negociat cu el", a declarat avocatul Lucian Enache, de la AFAN, care îl reprezintă pe fostul căpitan al lui Dinamo la comisiile FRF, în litigiul cu clubul din Ștefan cel Mare.

Paul Anton este decis să facă recurs. "La Comisia de Recurs a FRF sigur va fi schimbată soluția. Nu cred că FRF își va permite să plătească în solidar cu Dinamo daunele pe care le vom cere la TAS. Paul Anton va câștiga cu ochii închiși la TAS", a adăugat apărătorul fotbalistului.

Paul Anton s-a înscris la masa credală

Avocatul lui Anton a mai precizat că Paul Anton s-a înscris la masa credală pentru a-și recupera o parte din cele patru salarii restante, și are de primit două salarii, aferente lunilor de după intrarea clubului în insolvență. 

"Paul este neplătit din februarie. A primit doar 20% dintr-un salariu. Toți jucătorii de la Dinamo au primit salariile pe luna iulie, în afară de el", a mai dezvăluit avocatul lui Anton, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Paul Anton nu va ceda psihic. Presiune e pe Dinamo. Trebuie să-i plătească salariul pe două luni. Este accidentat și nu se grăbește să se transfere. Plătește din buzunarul lui 200 de lei zilnic pentru recuperare. Are referat medical, nu e adevărat că se dă lovit. S-a accidentat la antrenament.

Paul Anton își respectă statutul. Dacă se va recupera, el va juca pentru Dinamo, chiar și neplătit!
 - Lucian Enache, avocat AFAN

VIDEO Tot ce trebuie să știi înaintea meciului Dinamo - CS Mioveni

Citește și alte știri despre Dinamo:

Noi tensiuni la Dinamo! Iuliu Mureșan urechează o vedetă: „Nu faci ce vrei, nu merge așa!”

EXCLUSIV Paul Anton, capitol închis la Dinamo! FRF a anunțat verdictul în cazul memoriilor depuse de 3 vedete ale „câinilor”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  13 August 2021, 13:36
Postat de pazvante pe 12 August 2021, 13:49

Dați-i banii omului sau lăsați-l să plece pentru o sumă acceptabilă, nu-l mai țineți ostatic, ***

Pai aia e problema, ca nu-l doreste nimeni sufficient incat sa dea o suta de mii pe el. Sau hai 50! Probabil va pleca liber pana la urma. Oricum si-a ratat sezonul de toamna, nu e pregatit deloc fizic, nu a jucat aproape deloc! Cine-l ia acum, il ia sa-l aiba din noiembrie apt de joc. Pt salariile restante exista masa credala.

sibelius
sibelius  •  13 August 2021, 10:25
Postat de parpalache pe 13 August 2021, 08:55

Greu de inteles ambitia acestui impresar!Din moment ce administratorul judiciar al lui Dinamo(echipa in procedura de insolventa),a declarat ca la Dinamo vor urma disponibilizari de salariati si reziliere de contracte civile!Se stie ca Anton(ca si celelalte„vedete”,are contract civil cu Dinamo(ambele parti contracta nedorind sa plateasca impozit pe salariu si contributiile pentru asigurari sociale-toate depasind jumatate din valoarea unui salariu)!Iar Anton odata ca NU MAI VREA sa joace(deci nu presteaza activitatea pentru care este platit) si apoi are si un tarif foarte mare, pentru o echipa aflata in insolventa!Prin urmare administratorul judiciar nu poate sa ignore interesele adunarii creditorilor si va fi OBLIGAT sa rezilieze contractul cu Anton!Si atunci?De unde inversunarea impresarului?

Doctor Muri vrea sa-l tina pe Anton pana da cineva bani pe el. DACA ar fi vrut sa-l lase liber deja rezilia.

ge0x
ge0x  •  13 August 2021, 09:46
Postat de Tibor Szoltan pe 12 August 2021, 22:21

Eu nu înțeleg ce mai cauta Dinamo in prima liga. Rapid a fost retrogradata, fc Argeș la fel…. Când scăpăm de tutele astea care de la înființare direct in prima liga sibiana in prezent au făcut numai rău fotbalului românesc: meciuri trucate, arbitrii cumpărați, 17 nasturi rușinea fotbalului, campionate furate, 3-4 suporteri… chiar nu ne scapă nimeni de cancerul asta sovietic????

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează