FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Paul Anton, capitol închis la Dinamo! FRF a anunțat verdictul în cazul memoriilor depuse de 3 vedete ale „câinilor”

Paul Anton // foto: Imago
Paul Anton // foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 11 august 2021 18:01 / Actualizat miercuri, 11 august 2021 18:30

Paul Anton rămâne la Dinamo, dar doar pentru moment. Deși Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a respins memoriul mijlocașului, sursele GSP susțin că „șefii clubului caută echipă să-l transfere”.

Anton (30 de ani) se aștepta să fie declarat jucător liber pentru a putea pleca din Ștefan cel Mare. Mijlocașul are de încasat patru salarii restante și nici nu acceptă să-i fie micșorat salariul lunar de 19.000 de euro. CNSL a decis însă în favoarea clubului: „Cu opinie majoritară: respinge cererea reclamantului ca neîntemeiată. Cu recurs în termen de 5 zile”.

Chiar dacă Dinamo a câștigat la comisii, între cele două părți nu mai există cale de împăcare.

„Paul Anton nu va mai juca la Dinamo”

A devenit clar: Paul Anton nu va mai juca la Dinamo! Se antrenează, dar va pleca indiferent de verdictul Comisiei. El vrea toți banii din urmă și același salariu lunar de 19.000 de euro. Clubul nu este de acord cu pretențiile sale, astfel că dacă Paul Anton nu va fi declarat jucător liber, va fi căutat cumpărător pentru a fi vândut. 

Dinamo nu are niciun interes să-i denunțe contractul unuia dintre cei mai buni jucători din lot", au dezvăluit sursele Gazetei Sporturilor.

Paul Anton a jucat titular, 65 de minute, în meciul cu FC Voluntari (3-2), din prima etapă a Ligii 1, apoi rezervă cu FCU Craiova (0-1), după care a invocat o accidentare și nu a mai fost în lot. Mijlocașul se antrenează cu Dinamo. 

Decizii identice pentru Robert Moldoveanu și Ricardo Grigore

CNSL a anunțat același verdict și în cazul altor doi jucători de la Dinamo, Robert Moldoveanu și Ricardo Grigore, care sperau să se elibereze de contract. La fel ca Anton, cei doi pot ataca decizia în 5 zile.

Deian Sorescu forțează plecarea de la Dinamo

Deian Sorescu (23 de ani) nu mai are răbdare și vrea să se transfere cât mai repede de la Dinamo. 

„Nu înțelegem de ce face pe supăratul. Nu e la zi cu banii, dar DDB s-a chinuit să-l mulțumească. Singura lui problemă este că vrea să plece în orice condiții", susțin oamenii din anturajul clubului. 

Dinamo are pe masă o ofertă de 600.000 de euro pentru Sorescu, de la Gaziantep, dar responsabilii nu se grăbesc să-i dea curs. Speră să obțină mai mult și așteaptă ca turcii sau alte grupări interesate de internaționalul dinamovist să ridice prețul până pe 5 septembrie, ultima zi de mercato. 

Sorescu a avut un început de sezon foarte bun, reușind să marcheze cinci goluri în primele patru etape din Liga 1. 

„Poate nu sunt dorit, poate sunt doar o marfă şi atât", s-a plâns mijlocașul după înfrângerea cu Chindia (0-1). "Este foarte dorit la Dinamo!", îl contrazic oameni din club,

VIDEO Gabi Răduță: „Mai bine că Man, Moruțan și Coman n-au venit la Dinamo. Le stricam viitorul!”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Constantin Eftimescu dezvăluie ce datorii are Dinamo la impresari: „Totul a fost premeditat de la început”

EXCLUSIV Înainte să plece din club, directorul general al lui Dinamo a dezvăluit cum se implică Nicolae Badea: „Cei din DDB și-au recunoscut greșeala”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (37)
1745flo
1745flo  •  12 August 2021, 11:25
Postat de Leo Sima pe 11 August 2021, 19:38

*** lui burleanu mai salveaza o data clubul falimentar mimao

Ce înseamnă mimao prostalaule, sau ești peltic ca stăpânul vostru?÷)

viata.de.caini
viata.de.caini  •  12 August 2021, 05:07
Postat de demolarii pe 12 August 2021, 00:01

Dacă jucătorii sunt asa buni cum se lauda, impresari pot aduce oricand oferta de 500 000 euro pentru Anton, 1,4 milioane euro pentru Sorescu, și salarii bune. Dacă nu reusesc, inseamna ca impresari sau jucători nu au valoarea pretinsă. Sumele sunt decente.....

Miliția nu se va alege cu nimic, în cazul lui Anton, pentru ca nu îl pot obliga sa joace. Ce să-i facă? să-l dea afara? Este exact ceea ce vrea jucătorul. Nu o să-și ia banii din urma, dar va pleca liber de contract, nu cum vor bucurica și cu tararache!

394966434424757
Mihai Dinu  •  12 August 2021, 01:07

Se munceste din greu la destramarea echipei Dinamo! D-le ziarist, te interesezi (surse?!) daca va mai continua Anton, te interesezi (conducere?) daca va continua Sorescu, dar nu te interesezi de motivarea comisiei!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează