FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Noi tensiuni la Dinamo! Iuliu Mureșan urechează o vedetă: „Nu faci ce vrei, nu merge așa!”

Iuliu Mureșan i-a transmis un mesaj clar lui Paul Anton
Iuliu Mureșan i-a transmis un mesaj clar lui Paul Anton

Articol de GSP - Publicat joi, 12 august 2021 11:13 / Actualizat joi, 12 august 2021 11:44

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, spune că a încheiat polemicile cu Deian Sorescu, însă îl urechează pe Paul Anton, un alt lider al echipei: „Aici nu faci ce vrei”, i-a transmis oficialul „câinilor”. 

Paul Anton a jucat titular, 65 de minute, în meciul cu FC Voluntari (3-2), din prima etapă a Ligii 1, apoi a fost rezervă cu FCU Craiova (0-1), după care a invocat o accidentare și nu a mai fost în lot. Mijlocașul se antrenează cu Dinamo și primește un avertisment din partea lui Iuliu Mureșan.

Iuliu Mureșan: „Anton nu mai vrea să continue, dar are contract”

„Nu mai e un schimb de replici cu Sorescu. Am reglat lucrurile, i-am explicat și cred că ne-am lămurit. 

Anton nu mai vrea să continue, dar are contract, nu merge cu «nu mai vrea». Nu vii când vrei, pleci când vrei și faci ce vrei. E jucătorul lui Dinamo! Ieri nu s-a antrenat, a zis că îl doare (n.r. - zona în care a fost accidentat). Nu știu ce să zic, probabil că așa e. Dar Dinamo are nevoie de Paul Anton. 

Ar fi o soluție să-l vindem, dar, din păcate, nu avem nicio ofertă pentru el. Poate pleca pe orice sumă, dar nu l-a vrut nimeni. Dacă vine o ofertă, începem analiza și spunem da sau nu”, a declarat Iuliu Mureșan în această dimineață, în direct la Pro X. 

1,1 milioane de euroeste cota mijlocașului de 30 de ani pe transfermarkt

Noi tensiuni la Dinamo! Iuliu Mureșan urechează o vedetă: „Nu faci ce vrei, nu merge așa!”
Paul Anton nu dorește să mai continue la Dinamo

Care e situația lui Paul Anton la Dinamo? 

Paul Anton rămâne la Dinamo, dar doar pentru moment. Deși Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a respins memoriul mijlocașului, sursele GSP susțin că „șefii clubului caută echipă să-l transfere”.

Anton (30 de ani) se aștepta să fie declarat jucător liber pentru a putea pleca din Ștefan cel Mare. Mijlocașul are de încasat patru salarii restante și nici nu acceptă să-i fie micșorat salariul lunar de 19.000 de euro. CNSL a decis însă în favoarea clubului: „Cu opinie majoritară: respinge cererea reclamantului ca neîntemeiată. Cu recurs în termen de 5 zile”.

Chiar dacă Dinamo a câștigat la comisii, între cele două părți nu mai există cale de împăcare.

VIDEO Tot ce trebuie să știi înaintea meciului Dinamo - CS Mioveni

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Vești bune pentru Dinamo » Încă un jucător și-a retras memoriul și este gata să continue în „Ștefan cel Mare”

Paul Anton, capitol închis la Dinamo! FRF a anunțat verdictul în cazul memoriilor depuse de 3 vedete ale „câinilor”

EXCLUSIV 14 oameni-cheie din istoria lui Dinamo, caracterizați pentru GSP: de la „marele lord”, la „Pinocchio”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (26)
creeperno115
creeperno115  •  12 August 2021, 22:53

El pierde pregatire fizica, Dinamo nimic. Daca in 10-15 zile n-apare nicio oferta, ii putem denunta usor contractul.

parpalache
parpalache  •  12 August 2021, 20:27
Postat de mihai_bn pe 12 August 2021, 14:28

*** *** Știre din 28.01.2021: "Andrei Sin a devenit jucător liber de contract după ce și-a depus memoriu pentru neplata salariilor. Fundașul stânga a fost trimis în vară de Cosmin Contra la echipa a doua și este neplătit din septembrie, având de încasat patru salarii restante." Aceeași echipă de fotbal, aceeași perioadă de neplată a salariului (4 luni)-caz tras la indigo cu cel al lui Anton, însă cu "sentință" diametral opusă! Știre tot din ianuarie 2021: "Dinamovistul Radu Ștefan Zamfir (19 ani) a fost declarat liber de contract de CNSL în urma memoriului depus pentru neplata salariilor. Decizia Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor: Radu Zamfir – Încetarea raporturilor contractuale și pretenții financiare. Admite cererea reclamantului modificată. Constată încetarea raporturilor contractuale începând cu data de 13.01.2021. Definitivă." Aceeași echipă, caz similar cu al lui Anton, "sentință" diametral opusă! Sin și Zamfir or fi columbieni, ***? Mă, cum mama dRaCului geme pagina asta de ***? Cum??

Mai ***,atunci Dinamo nu era in insolventa!D-aia comisia a dat alta solutie!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parpalache
parpalache  •  12 August 2021, 20:25

Anton in toamna,a tot sperat ca va semmna cu CFR!Care...nu prea vrea sa-l primeasca!Si numai cand spaniolii(la propunerea lui Contra),i-au promis 35 de mii/luna si-a luat gandul de la CFR!De cerut a stiut sa ceara,dar el ce a oferit?Pe teren nu ducea decat o repriza-avand serioase probleme fizice din cauza unor accidentari mai vechi!Dupa ce ca era destul de lent si nu inchidea bine in fata apararii!Iar in atac strica destule ocazii ,arogandu-si dreptul de a trage el loviturile libere,in loc sa-l lase pe Sorescu!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează