FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Vești bune pentru Dinamo » Încă un jucător și-a retras memoriul și este gata să continue în „Ștefan cel Mare”

Steliano Filip și-a retras memoriul depus împotriva lui Dinamo
Foto:Imago
Steliano Filip și-a retras memoriul depus împotriva lui Dinamo Foto:Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 august 2021 21:47 / Actualizat miercuri, 11 august 2021 22:39

Steliano Filip (27 de ani) și-a retras memoriul depus împotriva lui Dinamo, după ce a ajuns la o înțelegere cu clubul.

Iuliu Mureșan, administrator special la Dinamo, a dezvăluit că fundașul stânga venit liber de contract la începutul acestui an de la AE Larissa a ales să își retragă memoriul depus acum 2 luni prin care cerea din salariile restante.

„Steliano Filip nu mai are nicio problemă. Steliano Filip e ok. Da (n.r. și-a anulat memoriul), rămâne la club ca și Răuță”, a declarat Iuliu Mureșan, potrivit Fanatik.

Steliano Filip a venit la Dinamo pe un salariu 5.000 de euro pe lună, unul mic pentru cota lui, având în vedere că a jucat și la Euro 2016. 

Doar că fostul căpitan al „câinilor" a acceptat o remunerație modică pentru a ajuta clubul în momente de criză, fiind convins de DDB și de Nicolae Badea, urmând ca înainte de noul sezon să-și negocieze un salariu mult mai mare, în funcție de ceea ce sa va întâmpla atunci.

Steliano Filip, schimbare de discurs după Chindia - Dinamo

Filip și-a recăpătat postul obișnuit în meciul cu Chindia, cel de fundaș stânga. Nu e singurul lucru care s-a schimbat față de runda precedentă. Și discursul lui Steliano a fost altul. Dintr-un fotbalist nemulțumit, care înclina mai degrabă spre plecare, a devenit un „câine” mulțumit.

„Din păcate, nu am putut să ne ridicăm la nivelul suporterilor. Ne-am simțit ca acasă, a fost frumos pe stadion. Campionatul e lung și trebuie să continuăm pe această linie. Avem un grup unit, frumos. Chiar vorbeam acum cu Răuță. Ne-am tot schimbat la ultimele meciuri. 

Dar suntem jucători profesioniști. Eu mă simt bine cât timp sunt în teren. Voi juca pe orice poziție. După cum bine știți, avem și câțiva accidentați, pe Andrei Radu, l-am pierdut și pe Anton. Ăștia suntem, mergem înainte. Chiar dacă am pierdut, atmosfera este una foarte bună. Trebuie să rămânem uniți. 

Din probleme s-au rezolvat și se vor mai rezolva. S-a plătit un salariu. Trebuie să ne adunăm și să continuăm. Eu iubesc clubul, sunt fericit că sunt aici”, a spus Steliano Filip, la Telekom Sport.

Nu pot să plec de capul meu, sunt sub contract. Am o înțelegere cu cei din DDB, ei știu despre ce e vorba. Am depus memoriu, dar aștept răspuns de la cei de sus, totul depinde ei 
- Steliano Filip, după Dinamo - Clinceni

E nevoie și de jucători cu experiență, dar am avut o înțelegere și nu s-a respectat! Nu pot să rămân nici eu în aceste condiții. Din păcate, nu sunt cu mine cei de sus, din conducere 
- Steliano Filip, după FCU Craiova - Dinamo

Citește alte știri despre Dinamo:

Paul Anton, capitol închis la Dinamo! FRF a anunțat verdictul în cazul memoriilor depuse de 3 vedete ale „câinilor”

Constantin Eftimescu dezvăluie ce datorii are Dinamo la impresari: „Totul a fost premeditat de la început”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
parpalache
parpalache  •  12 August 2021, 08:10

Asa „vesti bune”...sa fie la dusmani!Chiar nene,oare cine joaca fundas stanga la fcsb?!

titiduru22
titiduru22  •  12 August 2021, 04:17

Mai bine pleca ,e varza (fara carne) .

394966434424757
Mihai Dinu  •  12 August 2021, 00:22

´Caine´ adevarat, tu cu Sorescu si Eseanu sunteti (momentan ) portstindardul Dinamo! Astept si sper ca toti ceilalti din jurul vostru sa va copieze - macar - daruirea si abnegatia si atunci veti fi toti fotbalisti adevarati, ´caini´ adevarati, dinamovisti adevarati, felicitari tie si tuturora!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează