FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Daniel Stanciu: "Chiacu şi Dukici vor pleca, în rest, 13-14 fotbalişti din lot sînt netransferabili!"

Hristu Chiacu
Hristu Chiacu

Articol de GSP - Publicat luni, 10 ianuarie 2011 00:00

Managerul sportiv al Timişoarei, Daniel Stanciu, a declarat că bănăţenii nu au stabilit, momentan, un buget de transferuri, pentru că Duşan Urhin jr. va decide după cantonamentul din Spania dacă mai are sau nu nevoie de întăriri. Totuşi, oficialul timişorean a menţionat că sîrbul Dukici şi Hristu Chiacu vor părăsi cu siguranţă echipa.


"Am luat un portar de 23 de ani, din Estonia. Va merge în cantonament şi în spania, apoi vom decide  dacă-l transferăm sau nu. Momentan, avem 4 portari în lot. E o discuţie, dar e doar la nivel de discuţie, cu Taborda.  Un club din România îl doreşte, nu este vorba despre Rapid. Nu ştiu dacă sînt şanse de realizare, o să vedem, am vrut totuşi să aducem un portar cu experienţă, pentru că Pantilimon are 3 cartonaşe galbene şi vrem să evităm o situaţie dificilă. Trebuia să mai avem un portar cu experienţă cît de cît, pentru că în lot mai avem un portar de 18 ani.

În privinţa lotului, aş vrea să menţionez că nu am primit nici o ofertă pentru Luchin. Probabilitatea de transfer e la fel de mare ca cea a lui Pantilimon la Schalke. Nici unul dintre jucători nu are oferte.

Buget de transfer nu avem acum, pentru că nu s-a discutat despre trasnferuri. Dacă vom aduce întăriri sigur vor veni jucători mai buni decît cei din lot. Trebuie să discutăm şi să decidem toţi. Uhrin jr sigur nu va lua jucători de pe DVD-uri. În funcţie de necesităţi, stabilim şi bugetul.

Cu siguranţă, Chiacu şi Dusko Dukici vor pleca. Sînt 13-14 fotbalişti care, sub nici o formă, nu sînt transferabili", a spus Stanciu.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
claustrofobus
claustrofobus  •  10 Ianuarie 2011, 23:51

stati ma si luati titlul cu poli si dupa aia sa vezi cum curg ofertele!

dumasco
dumasco  •  10 Ianuarie 2011, 12:36

Traiasca Fotbalul !

policampioni
policampioni  •  10 Ianuarie 2011, 12:26

astea sint vsti bune

Vezi toate comentariile (3)
Comentează