FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Daniel Stanciu, declarații ciudate despre antrenorul CFR-ului: „Minteuan e copilul nelegitim al clubului. Să nu aveți o surpriză!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 februarie 2019 19:43

Daniel Stanciu, directorul sportiv al campioanei CFR Cluj, îl numește pe Alin Minteuan „mantaua de vreme rea”, considerându-l în același timp soluția ideală pentru banca tehnică.

„Atmosfera a fost foarte bună săptămâna asta, chiar liniștită. Minteauan este un copil nelegitim al Clujului. Știe tot lotul, cunoaște jucătorii și e cel mai în măsură să preia echipa în acest moment. 

Numirea lui nu are nicio legătură cu Dan Petrescu. El a fost întotdeauna mantaua de vreme rea. Are rezultate foarte bune la echipa secundă, a promovat mulți tineri. Nu a fost propus de Dan Petrescu. Să nu aveți o surpriză și să fie el omul care aduce încă un titlu.

Cu Dan Petrescu nu am vorbit deloc. Nu am atâtea minute să vorbesc în China, nu îmi permite bugetul”, a declarat Stanciu la TV Telekom Sport. 

Vezi și: 

Alin Minteuan, show la prima conferință la CFR Cluj: „Mă uit în stânga, în dreapta, nu-l văd pe Dan Petrescu aici”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
619785058171868
Oane Petre  •  23 Februarie 2019, 22:06

Jocul dezastruos al li Culio din ultimele 3 etape este cauza derivei la care a ajuns echipa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează