FOTBAL  »  Superliga  »  INVESTIȚII

Daniel Stanciu anunță nașterea unui nou colos în Liga 1: „Sunt capabili să aducă jucători pe salarii cu mult peste CS Universitatea Craiova”

FC U Craiova 1948 a promovat matematic în Liga 1. Daniel Stanciu, directorul executiv al divizionarei secunde U Cluj, crede că echipa condusă de familia Mititelu va fi o nucă tare în următorul sezon. +41   FOTO
FC U Craiova 1948 a promovat matematic în Liga 1. Daniel Stanciu, directorul executiv al divizionarei secunde U Cluj, crede că echipa condusă de familia Mititelu va fi o nucă tare în următorul sezon.

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 mai 2021 07:57 / Actualizat vineri, 14 mai 2021 08:50

FC U Craiova 1948 a promovat matematic în Liga 1. Daniel Stanciu, directorul executiv al divizionarei secunde U Cluj, crede că echipa condusă de familia Mititelu va fi o nucă tare în următorul sezon. 

Daniel Stanciu s-a luptat în acest sezon cu FC U Craiova 1948 și face dezvăluiri interesante despre forța financiară a formației din Bănie. Oficialul lui U Cluj susține că echipa condusă acum de Adrian Mititelu Jr. a oferit salarii mult peste media ligii secunde și că are un potențial mai mare chiar și decât CS Universitatea Craiova, rivala din oraș. 

Daniel Stanciu anunță investiții majore la FC U Craiova 1948 în Liga 1

„FC U Craiova a oferit salarii foarte mari, cu mult peste ce oferă cluburile din Liga 2, plus prime, bonusuri. Sunt capabili să aducă jucători pe salarii cu mult peste ce oferă Universitatea Craiova (n.r. echipa din Liga 1)”, a spus Daniel Stanciu, la „Digi Sport Special”.

Mircea Bornescu: „Suntem în primele 3 echipe din Liga 1”

Mircea Bornescu (40 de ani), team managerul de la FC U Craiova, a fost invitat la GSP Live și a vorbit despre situația financiară a clubului.

„Suntem între primele 3 din Liga 1, din punctul de vedere al situației financiare. Primele și salariile sunt la zi, toate plățile către furnizori sunt la zi, stăm la cele mai bune hoteluri tot timpul, plecăm cu două zile înainte la fiecare meci, deci jucătorii au cele mai bune condiții pentru a face performanță și ar promova în Liga 1. Avem un buget nelimitat. Așa e în momentul de față, nu știu ce se va întâmpla mai târziu. Avem disponibil tot ceea ce necesită jucătorii, absolut orice”, a declarat Bornescu la GSP Live.

Deocamdată la Craiova lucrurile s-au liniștit financiar. Banii care vin din drepturile TV ar trebui să reprezinte doar 25% din bugetul unui club care vrea să intre în play-off și să aibă performanțe. Parcă de la televiziuni vine în jur de un milion și jumătate când promovezi. E o sumă importantă, însp nu e nici pe departe de ajuns ca să supraviețuiești în Liga 1. Noi avem un contract de sponsorizare cu o firmă din București, deocamdată. E unul normal, nu vă gândiți la cine știe ce cifre. Sponsorizările reprezintă acum cam 2% din buget. Odată ce am intra în Liga 1, normal că vrem să atragem sponsori și mai puternici.
- Adrian Mititelu Jr. pentru GSP

La noi nu au fost probleme din acest punct de vedere, financiar. Mă bucură asta. Oamenii sunt serioși. Cât timp ești serios, nu ai cum să nu faci performanțe. Eu zic că diferența o face concentrarea în Liga 1. În Liga 1, acolo fiecare eroare e speculată. Aici, în Liga 2, mai ratează.
- Denis Ispas, fundaș FC U Craiova 1948

VIDEO FC U Craiova 1948 a sărbătorit promovarea în Liga 1

Citește și alte știri despre FC U Craiova 1948:

FC U Craiova în Liga 1 » Eugen Trică, obiectiv măreț pentru sezonul următor: „Da, încă din primul an!”

Căpitanul lui FC U Craiova, „la cald”: „Îi mulțumesc patronului nostru, Adiță”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (98)
george_br
george_br  •  15 Mai 2021, 11:21
Postat de Ionel Potec pe 14 Mai 2021, 23:59

Doare adevarul so bo la ne? Ma bag in seama cu tine? Numai tu ai voie sa te bagi in seama cu toata lumea? Daca ti-ai vedea de echipa ta nici nu te-as observa dar tu vrei sa pari interesant atacind pe altii, plateste bine mititelu? Poti sa iti sustii cauza si altfel oricum nu ma intereseaza mititelu. Stai jos acolo ca pina sa ajungeti la nivelul asta, daca o sa ajungeti vreodata mai aveti mult de mincat in rest numai de bine lumea va merge unde va dori spre disperarea voastra si cu tot pr mititelului junior, si chiar daca sa zicem ca veti fi mai multi desi nu cred ,atita timp cit va veni lumea si la meciurile noastre nu aveti decit sa inghititi in sec si joc de glezne , sa vedem care cedeaza primii, cit poate sa il tina in brate becali pe mititelu

Pai ce cauti ma aici, pe gardul nostru? Du-te bai baiatule si cauta-ti de drum, de munca! Lasa scrisul, ca nu e de mintea ta, tu esti facut pentru munca bruta! Strigau unii intr-un timp nu demult apus... "Noi muncim, nu gandim!" Cred ca acolo te incadrezi lejer...

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  15 Mai 2021, 09:55

Bataia asta cu pumnii in piept nu prea e-n regula. Toata aprecierea mea pentru familia Mititelu, dar in locul Domnului Adrian Mititelu Jr. as fi mai circumspect in primul an. Liga 1, este Liga 1, alte sfori se trag pe sub masa, alte carti se fac in separeuri, alti vulturi roiesc deasupra. Trebuie un an de acomodare, sa vezi prieteni, dusmani, impostori, ecroci, altfel se vor arunca bani si energii in vant. Oricum lotul are nevoie de cel putin 6 jucatori BUNI ca sa reziste. Ca sa faca performanta e nevoie de mult mai mult. Anul acesta, Liga 2-a a fost de slab nivel, nu trebuie sa ne imbatam cu apa rece.

2284730755005067
Gabriel-Ciprian Gheorghe  •  15 Mai 2021, 08:28
Postat de dansy pe 14 Mai 2021, 10:37

Daca esti mai in varsta ar trebui sa stii ca si lui Mititelu i s-a oferit dupa dezafiliere un loc in liga a doua unde a jucat cateva etape si apoi s-a retras.Apoi despre performantele si,promisiunile si managementul familiei Mititelu suntem satui.Nu uita ca la un moment dat dadea salarii peste toate salariile din liga 1(de exemplu "joagarul" avea 400000 de euro pe an)si apoi a falimentat.Nu uitam, de asemenea,hotiile pe care le-a facut si pentru care acum este in inchisoare .Si sa stii ca mai are dosare pentru care ar putea ramane acolo multi ani.Eu am iubit acea echipa din tot sufletul dar din momentul in care mi-am dat seama cine este Mititelu si ce face am inceput sa ma indoiesc despre viitorul acelei echipe.M-as bucura sa fie acum altfel dar exista un proverb foarte valabil:"lupul isi schimba parul,dar naravul nu".

Ești în totala eroare.Nu i s-au oferit nici un loc.FRF a fost obligată de justiție sa reprimească Craiova.Doar ca,in urma dezafilierii toți jucătorii au fost declarați liberi.De unde bani?

Vezi toate comentariile (98)
Comentează