FOTBAL  »  Superliga  »  FUNCȚIE

Daniel Stanciu s-a întors! A bătut palma cu un club din Liga 1: „De luni vom lucra împreună. Avem același obiectiv”

Daniel Stanciu s-a înțeles cu FC Argeș / Sursă foto: Arhivă GSP
Daniel Stanciu s-a înțeles cu FC Argeș / Sursă foto: Arhivă GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iunie 2022 17:49 / Actualizat miercuri, 22 iunie 2022 18:50

Daniel Stanciu (47 de ani) se pregătește pentru revenirea în Liga 1. Acesta va deveni noul director executiv al lui FC Argeș, club care și-a propus obiective îndrăznețe pentru sezonul următor.

Stanciu era liber de contract din 2021, după ce ultima dată a ocupat funcția de președinte la Universitatea Cluj. Oficialul a oferit informații despre noua sa aventură pe prima scenă, unde a mai lucrat la granzi precum FCSB, CFR Cluj sau Dinamo. 

Daniel Stanciu revine! A bătut palma cu FC Argeș

„Cei din conducere au asigurat un buget foarte bun, probabil că în primele 6-7 echipe din Liga 1. Dincolo de nivelul salariilor, e foarte important că sunt plătite la timp. Sunt oameni care, prin mijloacele lor, vor să ajungă la un obiectiv îndrăzneț. Și, foarte important, oamenii sunt foare serioși acolo. Nu-și doresc să se salveze de la retrogradare. 

Rolul meu e să ajut cât pot la îndeplinirea obiectivelor. Lucrurile trebuie luate pas cu pas. Infrastructura nu e cea mai bună la Pitești, însă nu doar FC Argeș se confruntă cu asta.

Am vorbit cu Prepeliță, de luni încolo vom lucra împreună și vom avea același obiectiv. Andrei a preluat echipa într-un moment dificil și a reușit câteva lucruri importante. Cred că anul acesta FC Argeș va fi o nucă tare”, a spus Daniel Stanciu, la emisiunea „Liga DigiSport”. 

De-a lungul timpului, Daniel Stanciu a mai fost în conducerea echipelor Poli Timișoara, FC Vaslui, FCSB, ASA Târgu Mureș, Dinamo, Hapoel Acre, CFR Cluj și Universitatea Cluj. 

VIDEO Cristian Bălașa, amintiri cu foștii colegi de la FC Argeș: „Schumacher era un boem, și acum e la fel”

Citește și alte știri din Liga 1:

Se știe deja prima retrogradată din Liga 1? Panduru: „Nu mai are scăpare!”

E gata, FCU Craiova are antrenor! Acord TOTAL cu cel mai râvnit tehnician din Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  27 Iunie 2022, 11:18
Postat de dobrin pe 22 Iunie 2022, 22:26

Asta ne mai lipsea.

:))))))))) De acord....Vai si amar...l-au adus să ce? Să pună presiune pe Vlădoiu probabil...ca altfel nu imi explic. Ii place mult asta cu presiunea dlui primar. Ar fi bine daca ar aplica-o si din functia de primar, sa aiba grija sa fie presiune la apă in băile oamenilor :))

thiamarcos
thiamarcos  •  23 Iunie 2022, 17:25
Postat de corbea pe 23 Iunie 2022, 09:23

O alta petarda..... Este o parere personala , dar cred ca este unul dintre cei mai nocivi oameni de fotbalul autohton, alaturi de mm si iuliu muresan. Desi se cred cei mai "docti" au lasat parjol in urma lor.... Nu pot intelege cum niste presedinti de club se mai pot pacali cu acesti "specialisti " (poate face o exceptie mm ca purtator de sosete al lui becali....)

Aceeasi impresie o am si eu! As putea pune pariu intr-un interval relativ scurt va incepe sa provoace disensiuni si scandaluri in club. Va semana discordie si ma tem ca va fi un infatuat cu gura mare. Nu cred ca e un plus pentru echipa sau club.

dandana
dandana  •  23 Iunie 2022, 10:01

Apropo nu el investește în ceva bun. Iar Argeș nu a fost în stare să-și țină un jucător bun plecând gratis. Dați cu vina în băieți care nu au vina, iar el nu joacă pe teren, și este la birou. Dați predicția de nevinovăție, nu începeți cu asta. Argeșul este un nimeni la ora actuală în fotbal. Auzi ca U Cluj pica cu el, dar dragilor, va întreb dacă juca el, dacă investea el bani în jucării care-i trebuiau, sau este obligat sa aducă gratis ce poate.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează