FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Dănuț Lupu continuă lupta cu Covid-19! Cum se simte fostul fotbalist de la Dinamo și Rapid

Articol de GSP - Publicat luni, 16 noiembrie 2020 14:42 / Actualizat marti, 17 noiembrie 2020 11:30

Dănuț Lupu (53 de ani), fost jucător la echipe precum Dinamo și Rapid, a fost internat pe 11 noiembrie spitalul din Colentina după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Lupu a ajuns în stare gravă la spital. În 2016, Lupu a avut probleme serioase la plămâni, organe afectate serios de COVID-19. Eforturile facute de medicii de la Spitalul Colentina în ultimele zile dau roade, întrucat starea lui Lupu s-a ameliorat, acesta chiar cerând să mănânce, potrivit digisport.ro. Dănuț Lupu se află în continuare sub atenta monitorizare a medicilor, fiind sub tratament.

Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev a dezvăluit în urmă cu câteva zile că se interesează constat de starea de sănătate a fostului său elev și că acesta ia un tratament asigurat de George Copos, fostul patron al Rapidului: „Cel care îl ajută foarte tare este George Copos, el a vorbit cu Streinu-Cercel pentru medicamentație. Eu am discutat cu doctorița Iliescu, cea care se ocupă de el. Îi transmit o îmbrățișare enormă. E mai bine, vorbesc cu soția lui și îmi spune cum se simte”

Dănuț Lupu, declarații incendiare în direct: „Dinamo va intra în insolvență. Nu cred că are cine să mai salveze clubul”

Citește mai multe știri din fotbal:

Noi detalii din afacerea „Nuevo Dinamo”! Cine este Toma Săpașu și ce legătură are cu Dorin Șerdean

Un președinte din Liga 1, ajutat de Becali să scape de coroanvirus: „M-am vindecat cu medicamentele aduse de el din Rusia”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează