FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„Bălănescu e omul lui «sărut-mâna», dar are și ceva la care e bun” » Lupu, dezlănțuit: „Mulțescu să ia salarii ca Prunea. Unii sunt dinamoviști cu numele, alții cu banii?!”

Articol de GSP - Publicat luni, 24 august 2020 10:44 / Actualizat luni, 24 august 2020 11:03

Dănuț Lupu, 53 de ani, spune că Mulțescu merită mai multă stimă din partea lui Dinamo, care „își bate joc de el”. În plus, nu-l vede pe Cosmin Contra ca antrenor de succes la Ștefan cel Mare. 

„Bălănescu e omul lui «sărut-mâna». El atât știe, să pupe mâna și să facă ce spune șeful. Are un atu, e unul dintre cei mai buni oameni care se pricepe la acte. A făcut ce a făcut, a intrat în comisii la FRF. Dar o să vină vremea când o să rămână cu «sărut-mâna»”. 

Dănuț Lupu: „Și-au bătut joc de Mulțescu”

Lupu a atacat și atitudinea lui Dinamo față de actualul antrenor, Gigi Mulțescu: „Eu, dacă eram în locul lui Mulțescu, nu mă mai duceam la Dinamo. Pentru că Dinamo își bate joc de el. După ce că echipa are problemele pe care le are, Mulțescu a acceptat să se ducă pe un salariu de nimic. Și-au bătut joc de el, pun presiune aiurea asupra lui, că îl dau afară. Mulțescu are contract de antrenor, nu de scouting, de echipa a doua sau altele. Să îi dea și lui nea Gigi salariul pe un an de zile când e să plece de la Dinamo. Prunea nu era dinamovist? Unii sunt dinamoviști doar cu numele, iar alții cu banii?! Să beneficieze și nea Gigi de plata unor salarii compensatorii dacă o fi să-l dea afară. Nu-l văd nici pe Contra să reușească. Contra nu e un antrenor care să construiască echipe de la zero”, a tunat Dănuț Lupu pentru Prosport. 

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Clauză peste clauză pentru Contra la a doua descălecare la Dinamo + De ce se strâng fanii la Arena Națională diseară

Ionel Dănciulescu a publicat o poză cu soția și cu Marius Alexe » Detaliul remarcat imediat de fani: „Ai postat-o special?” :O

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
tutan_camon
tutan_camon  •  24 August 2020, 15:27

Dănuţ Lupu nu este un tip foarte cultivat, ca de altfel toţi că căţeii, dar reuşeşte mereu să spună adevărul, nu umblă cu linguşeli şi spoieli ca alţii care atârnă la un os.

trink
trink  •  24 August 2020, 13:43

corect este: lupu latra la luna!

alexdin
alexdin  •  24 August 2020, 13:08
Postat de emil1986 pe 24 August 2020, 12:55

Mimamo, scala de corectie a fotbalului romanesc!

Bai ***, mai bine te duci tu un pic pe la scoala! Macar sa inveti sa scrii!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează