FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănuț Lupu n-a menajat pe nimeni: „Dinamo se salvează de la retrogradare doar dacă se fac 18 echipe” + mesaj pentru DDB

Dănuț Lupu / Sursă foto: GSP +25   FOTO
Dănuț Lupu / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 20 ianuarie 2022 19:51 / Actualizat joi, 20 ianuarie 2022 20:18

Dănuț Lupu (54 de ani), fostul mare jucător al celor de la Dinamo, a analizat situația defectuoasă în care se află clubul din Ștefan cel Mare. „Câinii” debutează vineri în noul an, pe terenul lui FC Argeș, însă perspectivele nu sunt deloc îmbucurătoare pentru suporteri. 

„De când a venit Flavius, am spus că ar fi trebuit să nu facă declarațiile pe care le-a făcut, a spus că va scăpa echipa de la retrogradare. Vom scăpa 100% de retrogradare doar dacă se va face campionatul de 18 echipe

Au o situație complicată cei de acolo. Părerea mea e că Dinamo n-are lot să scape de retrogradare, dar eu sper să reușească s-o facă

Nu știu dacă mai cunosc 4 jucători din primul «11», dar nu are importanță asta. Le-am spus jucătorilor să se gândească foarte bine. Dacă vor retrograda, vor intra în istoria neagră a acestei echipe”, a afirmat Dănuț Lupu, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de la Digi Sport.  

Încă doi jucători OUT » Cum poate arăta primul „11” al lui Dinamo cu FC Argeș
DINAMO
Încă doi jucători OUT » Cum poate arăta primul „11” al lui Dinamo cu FC Argeș

Dănuț Lupu: „Pentru potențialul lor, transferurile făcute de Dinamo sunt bune”

Întrebat despre transferurile reușite de „câini” în aceată iarnă, Dănuț Lupu s-a rezumat la a spune că: „pentru potențialul lor, transferurile făcute sunt bune. E greu să aduci jucători buni, oricum. Credeți că domnul Mureșan n-a încercat să aducă jucători buni? Ar vrea, dar costă!”.

Dănuț Lupu: „Dinamo e a nimănui!”

Și dacă nu retrogradează, ce? La anul ce fac? Tot n-au voie să facă transferuri, tot n-au bani. 

Eu am avut o ceartă cu cei din DDB și o voi tot avea Ce investitor dă bani pentru nimic? A cui e Dinamo? E a nimănui. Cei din DDB dețin niște acțiuni, dar n-au putere să facă nimic. În acte, e firma Lotus, dar firma Lotus e a nimănui. Datorii sunt, toată lumea vrea bani. Vă voi spune peste vreo lună niște lucruri despre Dinamo.

- Dănuț Lupu

Stoican vrea 4 transferuri » Răducioiu: „Mai vin maximum 3”

După ce s-a întărit în linia de fund, Dinamo caută acum să transfere jucători la mijloc și în atac. În plus, „câinii” nu renunță nici la ideea de a-l aduce pe portarul Cristiano Figueiredo, de la CFR Cluj.

Antrenorul Flavius Stoican și managerul Florin Răducioiu au susținut o conferință de presă înainte de meciul cu FC Argeș (vineri, 20:00) și au vorbit despre viitoarele transferuri ale dinamoviștilor.

„Trebuie să fim foarte atenți la cei care voi veni. Nu e ușor. Trebuie să fim atenți la calitățile pe care le arată pe teren. Avem multe imagini în care sunt prezentate doar calitățile lor, așa că trebuie să vedem meciuri întregi pentru a vedea și cum reacționează când pierd mingea. Ridică mâinile sau se duc în apărare?

Ne mai trebuie un atacant, pentru că Ivanovski are 3 galbene. Dacă e avertizat cu FC Argeș, atunci nu va juca împotriva celor de la FCSB. E important să mai vină un vârf. Mai vreau un mijlocaș ofensiv, un mijlocaș defensiv și un portar. 

Da, se negociază cu Cristiano Figueiredo. Suntem în discuții cu mai mulți jucători, am ochit țintele. Dar avem un plafon salarial. Dacă un jucător vrea 10-15.000 de euro, atunci mergem la al doilea jucător de pe listă”, a declarat Flavius Stoican.

Investitori noi la Dinamo? Răzvan Zăvăleanu, discuții cu companii importante din Vest

Citește și alte știri despre Dinamo:

DINAMO. Stoican vrea 4 transferuri » Răducioiu: „Mai vin maximum 3”

Mesaj pentru Steliano Filip în direct: „Să nu aibă aere de vedetă! L-aș sfătui ceva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
514091889218839
Mihai Buzea  •  21 Ianuarie 2022, 10:19
Postat de 1948forever pe 21 Ianuarie 2022, 09:26

a recunoscut adevarul, ca fc *** a fost salvata din pix

Si asa va fi si anul asta!!!SCARBOS!!!!

1948forever
1948forever  •  21 Ianuarie 2022, 09:26

a recunoscut adevarul, ca fc *** a fost salvata din pix

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

golf_club
golf_club  •  20 Ianuarie 2022, 23:02

Iar bagati in seama toti fostii (semi) fotbalisti, ajunsi interlopi in provincie. Lupu e doar o fosta speranta, ajuns acum gras si batran, prieten cu toti semi-interlopii din Galati. Hai ca sunt sigur ca puteti cere parerea unor oameni mai buni ca el

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close