FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Stoican vrea 4 transferuri » Răducioiu: „Mai vin maximum 3”

Steliano Filip  // FOTO: Imago
Steliano Filip // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 20 ianuarie 2022 13:53 / Actualizat joi, 20 ianuarie 2022 14:10

După ce s-a întărit în linia de fund, Dinamo caută acum să transfere jucători la mijloc și în atac. În plus, „câinii” nu renunță nici la ideea de a-l aduce pe portarul Cristiano Figueiredo, de la CFR Cluj.

Antrenorul Flavius Stoican și managerul Florin Răducioiu au susținut o conferință de presă înainte de meciul cu FC Argeș (vineri, 20:00) și au vorbit despre viitoarele transferuri ale dinamoviștilor.

Stoican s-a resemnat în cazurile lui Filip și Iliev: „Nu vreau să-mi mai consum energia”
DINAMO
Stoican s-a resemnat în cazurile lui Filip și Iliev: „Nu vreau să-mi mai consum energia”

Dinamo mai vrea transferuri » Stoican cere un portar, doi mijlocași și un atacant

„Trebuie să fim foarte atenți la cei care voi veni. Nu e ușor. Trebuie să fim atenți la calitățile pe care le arată pe teren. Avem multe imagini în care sunt prezentate doar calitățile lor, așa că trebuie să vedem meciuri întregi pentru a vedea și cum reacționează când pierd mingea. Ridică mâinile sau se duc în apărare?

Ne mai trebuie un atacant, pentru că Ivanovski are 3 galbene. Dacă e avertizat cu FC Argeș, atunci nu va juca împotriva celor de la FCSB. E important să mai vină un vârf. 

Mai vreau un mijlocaș ofensiv, un mijlocaș defensiv și un portar. Da, se negociază cu Cristiano Figueiredo. Suntem în discuții cu mai mulți jucători, am ochit țintele. Dar avem un plafon salarial. Dacă un jucător vrea 10-15.000 de euro, atunci mergem la al doilea jucător de pe listă”, a declarat Flavius Stoican. 

Vor mai veni jucători săptămâna viitoare. Nu putem da detalii. Vor veni maximum 3 jucători. Vin ei și terminăm cu transferurile 
– Florin Răducioiu

VIDEO Reîncepe Liga 1: totul despre FC Argeș - Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Răzvan Zăvăleanu anunță: „Purtăm discuții avansate cu două companii vest-europene interesate să investească la Dinamo”

EXCLUSIV Culisele tranzacției dintre Dorin Șerdean și Pablo Cortacero pentru preluarea acțiunilor lui Dinamo: „Asta e miza”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează