FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo e gata să aducă un portar din Liga 1 » Șanse mari să vină și un vârf cu experiență!

Dinamo este foarte aproape să obțină semnătura lui Cristiano Figueiredo (31 de ani), portarul campioanei CFR Cluj.
Dinamo este foarte aproape să obțină semnătura lui Cristiano Figueiredo (31 de ani), portarul campioanei CFR Cluj.

Articol de - Publicat marti, 18 ianuarie 2022 22:11 / Actualizat marti, 18 ianuarie 2022 22:25

Dinamo este foarte aproape să obțină semnătura lui Cristiano Figueiredo (31 de ani), portarul campioanei CFR Cluj. „Câinii” au ochit și un atacant, pe Zoran Marusici, 28 de ani.

Aflată într-o situație dificilă la capitolul portari, Dinamo l-a transferat de urgență Thomas Chesneau (22 de ani), ultima dată în liga secundă, la Concordia Chiajna.

Încă o plecare la Dinamo » Renunță la unul dintre fotbaliștii aflați pe lista neagră a lui Stoican + două transferuri prezentate de „câini”
DINAMO
Încă o plecare la Dinamo » Renunță la unul dintre fotbaliștii aflați pe lista neagră a lui Stoican + două transferuri prezentate de „câini”

Flavius Stoican încă nu este mulțumit de soluțiile pe care le are între buturi și insistă pentru aducerea unui fotbalist experimentat.

Dinamo îl vrea pe Cristiano, de la CFR Cluj 

Din informațiile GSP.ro, Dinamo va purta mâine dimineață discuțiile finale pentru aducerea lui Cristiano Figueiredo de la CFR Cluj. Sunt șanse foarte mari ca mutarea să se realizeze. Negocierile au fost confimate și de oficialii „câinilor”. Luni, discuțiile dintre Cristiano și Dinamo căzuseră. Astăzi au fost reluate.

Dinamo e gata să aducă un portar din Liga 1 » Șanse mari să vină și un vârf cu experiență!
Cristiano Figueiredo

Adus de CFR Cluj în vară, de la Hermannstadt, Cristiano Figueiredo a bifat doar două apariții în actuala stagiune, una în Cupa României și una în Conference League. În acest moment este a treia soluție pentru poarta campioanei, după Otto Hindrich și Cristian Bălgrădean.

Dinamo speră să semneze cu un atacant sârb

Dinamo caută să producă încă o mutare pentru compartimentul ofensi. Flavius Stoican vrea neapărat nu doar un mijlocaș de creație, ci și un vârf de careu. „Câinii” au studiat mai multe soluții, zeci chiar!, dar până acum nu au materializat nicio soluție care să le dea speranțe.

Astăzi, au fost oficializate mutările Alin Buleică și Thomas Chesneau, iar mâine se dorește parafarea unei înțelegeri cu un atacant. Printre jucătorii propuși roș-albilor este Zoran Marusici, 28 de ani, atacant de careu, care s-a despărțit la începutul lui 2022 de Dinamo Tbilisi. Dimineață, conform surselor GSP, vor fi discuții în privința unui fotbalist cu mare experiență.

Dinamo e gata să aducă un portar din Liga 1 » Șanse mari să vină și un vârf cu experiență!
Zoran Marusici

Fotbalistul de 1,87 de metri a jucat la Vozdovac, Sloga Kraljevo, Slavia Sarajevo, Krupa, Borca, Temnic Varvarin, Sloboda Uzice, Dnipro Mogilev, Neman Grodno și Dinamo Tbilisi.

1 golîn 5 meciuri a adunat sârbul în actuala ediție pentru georgieni. În total, 17 goluri în 41 de meciuri pentru Dinamo Tbilisi

VIDEO Cele mai importante informații înainte de FC Argeș - Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Încă o plecare la Dinamo » Renunță la unul dintre fotbaliștii aflați pe lista neagră a lui Stoican + două transferuri prezentate de „câini”

EXCLUSIV / VIDEO Blat cu Dinamo, cu Gică Popescu căpitan, confirmat după 20 de ani » Reacția „Baciului”: „Doar dacă s-a făcut pe la spatele meu!”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (9)
robotucigas
robotucigas  •  19 Ianuarie 2022, 12:30
Postat de mattia.montini pe 19 Ianuarie 2022, 04:03

Nu stim ce va mai aduce Dinamo, dar stim sigur ce NU mai poate aduce nimeni: creier pentru melcii de pivniță de la fc fotbal club schitu' becali, care nu rateaza nicio ocazie pentru a-si etala micimea vidă!

Tu ce ai nene? Te-a găsit draci dragule? Ce aveți cu fcsb, dau sa te întreb pe tine ceva. Ție ți-ar plăcea sa cumperi steaua și sa trezești ca nu o ai. Ce dracu, v-a luat prostia mințile. De când a luat-o el fcsb nu a ajuns mai jos de locul 5 și mereu s-a bătut la campionat, a luat mereu talentele tinere. Dar invidia voastră, păcatul vostru către Dumnezeu. Lăsați omul sa facă ce vrea cu bani lui, într-un club sunt multe pe care nu le vedem noi. Ca el face echipa, ca este antrenorul. Bai dar asa deștept este acest om? Are și el niște idei, și ca patron vrea sa le implementeze, asta nu înseamnă că este rău. Arată că-i pasă. Sincer m-am saturat de glume și itoni la adresa fcsb-ului, și a CSU Craiova, bai irinori spuse din prostie și necunoaștere. Stați naiba în banca voastră, nu mai vorbiți urât ca va copii și învață să fie ca voi. Tara asta sărăcește și este furată zi de zi. Vouă vă arde cum își conduc uni patroni afacerile. Pai Becali dragilor are club privat, și aici punem un mare punct. Nu puteți voi sa faceți nimic. Vai de capul și mama voastră. Ca tare supărată este când vede cum ați ajuns!

mattia.montini
mattia.montini  •  19 Ianuarie 2022, 04:03

Nu stim ce va mai aduce Dinamo, dar stim sigur ce NU mai poate aduce nimeni: creier pentru melcii de pivniță de la fc fotbal club schitu' becali, care nu rateaza nicio ocazie pentru a-si etala micimea vidă!

gigi.debelihu
gigi.debelihu  •  19 Ianuarie 2022, 01:32
Postat de gigi.debelihu pe 19 Ianuarie 2022, 01:31

Numai *** gigiști.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează