FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Stoican s-a resemnat în cazurile lui Filip și Iliev: „Nu vreau să-mi mai consum energia”

Steliano Filip  // FOTO: Imago
Steliano Filip // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 20 ianuarie 2022 12:27 / Actualizat joi, 20 ianuarie 2022 12:33

Flavius Stoican, antrenorul lui Dinamo, s-a resemnat în privința situației lui Steliano Filip și Plamen Iliev.

Tehnicianul „câinilor” a vorbit în cadrul unei conferințe de presă, înainte de meciul cu FC Argeș (vineri, 20:00) despre situația fundașului stânga și a portarului bulgar, și spune că aceștia au șanse mici să mai joace la Dinamo.

Sorescu e luat tare: „Uită de România. În minutul 20 ești schimbat, îți dau în scris!”
RAKOW
Sorescu e luat tare: „Uită de România. În minutul 20 ești schimbat, îți dau în scris!”

Flavius Stoican, resemnat în privința lui Steliano Filip și Plamen Iliev: „Nu vreau să-mi mai consum energia”

„Steliano și Iliev nu sunt luați în calcul pentru meciul cu Argeș. Nu cred că vor face parte din lot pe mai departe. Energia mea vreau s-o consum pe jucătorii despre care cred că pot face treaba la Dinamo.

Am încercat și am sperat că-i pot aduce la un nivel mental în care să meargă mai departe la Dinamo. Se pare că nu se poate. Nu vreau să-mi mai consum energia. Energia și atenția vreau să fie asupra celor cu care vom pleca de mâine la drum”, a declarat Flavius Stoican.

Steliano Filp: „Nu mai pot! Lăsați-mă să plec!"

Steliano Filip nu vrea să mai continue la Dinamo. Internaționalul român cu șapte selecții în reprezentativa seniorilor a avut o discuție cu Mureșan. Dialogul nu a rezolvat problemele, mai tare le-a agravat! Jucătorul s-a supărat când a observat că oficialul a transmis în media câteva dintre argumentele pe care i le adusese el. „Nu mai pot și nici nu mai vreau să joc aici!", le-a spus Filip apropiaților. 

El le-a mărturisit și motivele pentru care e dezamăgit: „Eu am vorbit cu Mureșan și cu Zăvăleanu des la telefon din vară până acum și văd că au început să declare în presă tot ceea ce le transmisesem în privat. Lui Stoican i-am zis că din respect față de el și față de colegi mai bine nu mă mai antrenez, din moment ce nu pot să-i ajut. Să mă amendeze n-au de ce, că m-am prezentat la program zi de zi! Mureșan ar trebui să țină cont că am venit la Dinamo gratuit și să mă lase să plec așa cum am venit!". 

VIDEO Reîncepe Liga 1: totul despre FC Argeș - Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Răzvan Zăvăleanu anunță: „Purtăm discuții avansate cu două companii vest-europene interesate să investească la Dinamo”

EXCLUSIV Culisele tranzacției dintre Dorin Șerdean și Pablo Cortacero pentru preluarea acțiunilor lui Dinamo: „Asta e miza”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
abavati
abavati  •  20 Ianuarie 2022, 13:43

nu-l mai nimeni pe marele steliano filip sau te pomenesti ca l-au cautat din serie A si el era la inghetata cu baietii??? stai baiete la echipa a doua, ca or avea nevoie de magazioner - daca tot nu vrei sa-ti faci meseria

golf_club
golf_club  •  20 Ianuarie 2022, 13:22

Nu inteleg de ce isi bat capul cu vedeta de S. Filip. Ala are un viitor stralucit in Liga 2, sau pe la la echipe anonime in Turcia/Grecia/Cipru. Mult succes!

sdoru
sdoru  •  20 Ianuarie 2022, 13:03

hai ca poti Stoican!!!!! AI VENIT CU ATMOSFERA......tu canti si muresan danseaza!!!!!!! VENIM VICTORIOSI DE LA PITESTI!!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează