FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănuț Lupu DEZLĂNȚUIT! Sare la beregata lui Bogdan Bălănescu: „Cărătorul de mape i-a dat afară pe Rednic și Niculescu, nu Negoiță!” + dialog cu Zicu: „Ce făcea când erai tu la Dinamo?”

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2019 22:38

Dănuț Lupu (52 de ani) l-a desființat pe Bogdan Bălănescu, directorul general de la Dinamo, pe care l-a acuzat că l-a dat afară pe Mircea Rednic și despre care a spus că n-are nicio treabă cu fotbalul.

„La Dinamo conduce un om care n-are nicio treabă cu fotbalul. El dă pe toată lumea afară. Problema e că domnul Negoiță îl ascultă pe acest om și...

De domnul Bălănescu e vorba. El a pornit de la cărat mapa și a ajuns să conducă clubul Dinamo. Dacă e așa bun pe administrativ, să rămână pe administrativ. El nu se pricepe la transferuri.

Atâta timp cât fotbalul românesc va fi condus de oameni care cară mape nu vom putea evolua. El l-a dat pe Rednic afară, nu domnul Negoiță. Dacă era să-l dea domnul Negoiță, îl dădea de mult pentru că avea acea clauză în contract în care scria că trebuie să califice echipa în play-off.

Domnul Negoiță nu mai bagă niciun leu la Dinamo. Atâta timp cât iese pe plus în fiecare an, ascultă de oameni de-ăștia ca Bălănescu. Pe Claudiu Niculescu tot domnul Bălănescu l-a dat afară”, a declarat Dănuț Lupu la TV Digi Sport.

bogdan balanescu
Bogdan Bălănescu și Eugen Neagoe

Dialog haios cu Zicu

Apoi a urmat un scurt dialog între Dănuț Lupu și Ianis Zicu, ultimul prezent în studioul postului de televiziune mai sus menționat.

  • Zicu: „Bălănescu era la Dinamo și când eram eu (n.r. 2007-2010)”
  • Lupu: „Zicu, ce făcea Bălănescu atunci la Dinamo?”
  • Zicu: „Ne dădea bonurile”
  • Lupu: „Păi vezi!”

„Îi doresc lui Neagoe tot binele din lume și toată bafta. Vor pleca cel puțin 6-7 jucători. Va încerca să aducă alți 6-7” Dănuț Lupu

Vezi și:

VIDEO EXCLUSIV // „Neagoe poate aduce liniște la Dinamo” » Care sunt obiectivele noului antrenor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
belane
belane  •  05 Iunie 2019, 11:30
Postat de martinpen pe 05 Iunie 2019, 08:40

Nu are dreptate deloc si fotbalul mondial o arata in fiecare zi. Oamenii cu mapa au mai mult succes decat oamenii fara scoli. Mourinho, Arsene Wenger, Andre Villas-Boas, Arrigo Sacchi, Carlos Alberto Parreira, Gerard Houllier. Toti astia nu ajucat niciun minut la profesionisti. Ma astept la multumiri din partea Gsp, ca in mod sigur vor urma articole bazate pe ce am scris eu aici.

Ce-ai enumerat tsunt niste exceptii de la regula... de-alungul unui secol de traditie fotbalistica cu siguranta vei gasi sa insiri vreo 20 astfel de cazuri...si cu toate astea printre cei mai mari manageri din istoria fotbalului majoritatea au avut cariere si ca fotbalisti de prim rang : Rinus Michels, Johann Cruyff, Alex Ferguson, Guardiola, Lobanovski, Zagallo, Ancelotti, Ernst Happel, Matt Busby, Giovanni Trapattoni, Fabio Capello, Miguel Muñoz, Marcello Lippi etc.

2036290743290484
Ion Marin  •  05 Iunie 2019, 11:09

Ba baieti, POTOLITI VA!Nu am fost de acord cu inlaturarea lui Rednic, si cu politicile infantiliste ale lui Negoita.Dar va intreb ce ati facut voi , Lucescu, Tiriac, Andone si alti dinamovisti cu bani pentru salvarea clubului?Nu mergeti la Rin!Lasati l pe Negoita in pace , pentru ca a luat clubul de la Borcea in colaps si l a adus pe linia de plutire , tot el cu Rednic l au salvat de B.SUNT BANII LUI , VORBA LUI BECALU:"Sunt banii mei eu fac legea! ".Asa ca voi daca vreti altceva , nu va mai razbuiti cu un om care si a asumat un mare risc , luand clubul din mana celor doi smecheri , Borcea si Badea.Mergeti in nunar mare vineri la meci umpleti stadionul , numai de dinamovisti, cu voi cu altii cu bani , RUGATI L PE LUCESCU SA IA CLUBUL.dACA NU VETI REUSI ASTA LASATI L PE nEGOITA IN PACE!Ca daca il suparati ,Dinamo va avea soarta Rapidului .Eu nu pot sa zic decat atat: Notre respect tot ce inseamna spiritul lui Dinamo , Notre respect, IONUT NEGOITA!Daca nu reusi sa strangeti bani , daca nu reusiti sa l convingeti pe Mircea Lucescu si pe altii , lasati l in pace pe Negoita, Rednic a scris istorie si a facut istorie in Stefan cel Mare, dar lasati l , ca Neagoe dupa parerea mea e o alegere buna, e un antrenor bun , a jucat la Dinamo si stie ce inseamna DINAMO.FITI ALTURI DE EI!NU E MOMENTUL UNUI RAZBOI , CLUBUL ARE NEVOIE DE LINISTE.

103196710874764
Dizidentul Inutil  •  05 Iunie 2019, 10:41

pina acum ceva timp danut lupu se tot lega de rednic. acum ii sare in ajutor? cita perversitate trebuie sa fie in clubul asta de nerecunoscut. cind anghelache nu era dorit si nici iubit la dinamo acest unchi al negoitilor era pentru ca turnase la greu tot ce era secure adica turnatori la turnatori. imi este sila si cind il aud pe geniul geniului cu premii pe la rusi si turci acest lucescu ca ar fi bagat bani la dinamo daca era stadion? pai asa se face cu casa care te-a crescut nea? pentru nationala romaniei aveai stadion dar ai zis ca esti batrin si ... te-ai dus la turci. cum se numeste asta? nu vreau sa spun pentru ca imi dau astia iar cartonas rosu. facerea de bine este din ce in ce mai clara zicala asta la romani. rednic nu va muri dar si el o sa sufere ca niculescu . niculescu insa acum a inteles ca nu insemna nimic si se facea de ris daca ramine asa ca sa ii stringa mina lui rednic si lui david. este ceea ce se stie ca se intimpla cu securile de pe acolo cind sint in probleme pling toti in pirnaie ca burcea buteliarul si cind sint in criza se maninca ca lupii. si badea si tiriac sint cu multe milioand si nu a dat nu cent pentru club. cineva nu doreste. nu doreste nici sa se construiasca nimic dat fiind pamintul scump acolo. isi bat joc ... i-as areste de la primul la ultimul si asta se intimpla ca exista o ministra a MI slaba fara singe in ... si de aici totul.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează