FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănuț Lupu, nemilos cu jucătorii lui Dinamo: „Nu sunt fotbaliști, sunt altceva!” + Avertisment pentru fani: „Vin alte datorii din urmă şi trebuie plătite”

Dănuț Lupu e sceptic privind șansele lui Dinamo de a ieși la suprafață
Dănuț Lupu e sceptic privind șansele lui Dinamo de a ieși la suprafață

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 martie 2021 13:15 / Actualizat duminica, 21 martie 2021 15:18

Dănuț Lupu (54 de ani), fostul mare jucător al lui Dinamo și al echipei naționale, a comentat cu deznădejde înfrângerea suferită de „câini” pe terenul lui Poli Iași, scor 0-1.

Deși are încredere că Gigi Mulțescu va reuși să scape echipa de retrogradare, Dănuț Lupu e dezamăgit de jucătorii de la Dinamo: „Sunt prieteni cu fotbaliștii, nicidecum fotbaliști”. Lupu se teme că suporterii nu vor reuși să strângă banii necesari obținerii licenței.

Dănuț Lupu: „Să răspundă cei care au adus acești jucători” 

„Nu putem să îi reproșăm nimic lui nea Gigi Mulțescu, abia a avut 3-4 zile cu jucătorii. Niciun antrenor nu poate să facă minuni în 3-4 zile. Mi se pare că sunt în urmă cu pregătirea fizică și nu practică vreun joc care să ne dea speranțe. Totuși, cred că nea Gigi o s-o scoată la capăt. E un atrenor bun, cu experiență foarte mare. 

Nu sunt supărat pe jucătorii care au fost transferați recent. Aș fi fost supărat dacă aș fi contribuit la aducerea lor. Dar, cum nu am nicio vină, ar trebui să răspundă cei care i-au adus. În ultimii doi ani, s-au adus mai mult prieteni cu fotbaliștii, nicidecum fotbaliști.

Nu mă gândesc la retrogradare. Nici nu vreau. Mi-e greu să mă gândesc la asta. Am încredere în nea Gigi Mulțescu, în Paul Anton. Sper că va reuși să îi strângă pe jucători lângă el. Nici nu vreau să mă gândesc la retrogradare. Oricum, mai mult decât de retrogradare mi-e frică de faptul că suporterii nu vor reuși să ducă la bun sfârșit ceea ce și-au propus. Vin alte datorii din urmă și trebuie plătite și acelea. E foarte greu”, a afirmat Dănuț Lupu, la Pro X. 

Dănuț Lupu, nemilos cu jucătorii lui Dinamo: „Nu sunt fotbaliști, sunt altceva!” + Avertisment pentru fani: „Vin alte datorii din urmă şi trebuie plătite”
Dănuț Lupu

PCH a cedat! Mesaj de amenințare pentru jucătorii lui Dinamo 

Armonia dintre ultrașii lui Dinamo și jucători pare să fi ajuns la final. Oamenii care o țin lunar pe Dinamo în viață și-au pierdut răbdarea după înfrângerea din „Copou” și au izbucnit pe Facebook la adresa jucătorilor. 

Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare după miezul nopții, suporterii din Peluza Cătălin Hîldan au cedat: „Sincer? Faptul că nu se joacă fotbal cu public a fost norocul vostru astăzi!”, a fost reacția vehementă postată de PCH, o amenințare evidentă la adresa fotbaliștilor de la Dinamo.

Clasament Liga 1. Dinamo se apropie de retrogradare

VIDEO Florin Bratu îi laudă pe suporterii dinamoviști, însă e realist: „Clubul are nevoie de finanțare”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Răscoală la Dinamo! Primii oameni care se ridică împotriva DDB: „Oportuniștii încep să vândă iluzii. Așa se întâmplă când clubul e condus din mijlocul galeriei!”

PCH a cedat! Mesaj de amenințare în miez de noapte pentru jucătorii lui Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
bubunika
bubunika  •  22 Martie 2021, 05:19

ddb=tararache+bucurica=matineu!

dobrin
dobrin  •  22 Martie 2021, 04:45
Postat de brancusi pe 21 Martie 2021, 16:16

De la "2 prune ochii lui Dobrin" ti se trage sa ajungi sa il dai exemplu de bune practici pe infractorul Rotaru?

Cine e club privat si nu are patron infractor sa arunce primul cu piatra :)

creeperno999
creeperno999  •  21 Martie 2021, 22:37

Aia tineri se chinuiesc in liga 3

Vezi toate comentariile (17)
Comentează