FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO 1-0

PCH a cedat! Mesaj de amenințare în miez de noapte pentru jucătorii lui Dinamo

Fanii lui Dinamo au răbufnit la adresa jucătorilor
Fanii lui Dinamo au răbufnit la adresa jucătorilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 martie 2021 07:05 / Actualizat duminica, 21 martie 2021 08:15

Dinamo a pierdut și cu „lanterna roșie” Poli Iași, scor 0-1, „câinii” având o prestație deplorabilă și la revenirea pe bancă a lui Gigi Mulțescu. După meci, fanii din PCH au cedat. 

Toate detaliile despre Poli Iași - Dinamo 1-0, AICI

Armonia dintre ultrașii lui Dinamo și jucători pare să fi ajuns la final. Oamenii care o țin lunar pe Dinamo în viață și-au pierdut răbdarea după înfrângerea din „Copou” și au izbucnit pe Facebook la adresa jucătorilor. Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare după miezul nopții, suporterii din Peluza Cătălin Hîldan au cedat: 

Sincer? Faptul că nu se joacă fotbal cu public a fost norocul vostru astăzi!”, a fost reacția vehementă postată de PCH, o amenințare evidentă la adresa fotbaliștilor de la Dinamo. 

31 ianuariea fost ziua în care Dinamo a câștigat ultima dată în campionat, 1-0 vs. UTA. De-atunci, „câinii” au înregistrat 6 înfrângeri și două remize în L1

S-a rupt vestiarul lui Dinamo?

Vlad Achim (31 de ani), mijlocașul „câinilor”, a acuzat dur indisciplina tactică la finalul eșecului din Copou.

„Obiectivul nostru a devenit salvarea de la retrogradare. Va fi greu să ne salvăm dacă vom continua așa. E o indisciplină cum n-am mai văzut niciodată! Am fost la Ceahlăul, unde știam că se va desființa, dar o așa indisciplină n-am întâlnit. Sperăm să se găsească rezolvarea acestor probleme. Domnul Mulțescu a încercat să găsească un sistem de joc în care să avem superioritate mai ales în zona de mijloc, am avut 2-3 perioade mai bune în joc, dar apoi am dat în spate. Indisciplina de la acel corner s-a văzut, plus contraatacul la care ne-au dat gol. După, n-am mai reușit nimic. 

Sperăm să fie binevenită pauza competițională. La ora asta, indisciplina din teren întrece orice limită. Așa ceva nu se poate! Urmează meciul cu CFR, orice echipă te poate învinge, însă la fel de bine poți câștig - Vlad Achim, la TV Telekom Sport

Clasament Liga 1. Dinamo e la retrogradare

VIDEO Florin Bratu îi laudă pe suporterii dinamoviști, însă e realist: „Clubul are nevoie de finanțare”

Citește și alte știri despre Poli Iași - Dinamo 1-0:

Poli Iași - Dinamo 1-0 » N-a venit „SMURD-ul” în Copou! „Câinii” s-au făcut de râs și în fața „lanternei roșii”

Jucătorii lui Dinamo, făcuți praf în direct: „Ăla se chinuie rău, are 4-5 kilograme în plus. Faceți ceva!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  21 Martie 2021, 21:38
Postat de cornelcc pe 21 Martie 2021, 15:34

Iete ca ieczista sondaje d’astea, care “zice” cati SUPORTERI are o achipa! Si iele, sondajili, chiar asa zice: FCSB= Steaua are 52% din suporterii din Romania! E normal sa nu recunosti, dar daca exista ceva in afara ariei tale de atotstivuitor (scuze, “atotcunoscator”!) nu inseamna ca nu exista. Buricule!

***a ! am explicat, dar tu nu poti sa intelegi, ce inseamna suporter. voi nu strangeti 2000 de oameni la un meci , dar va dati mari ca aveti 52% din suporteri. din aia care nici nu stiu 3 jucatori de la fcsb, nu au calcat in viata lor la un meci, dar ei se declara suporteri ! e de ras sau de plans ? si tonul tau vrea sa fie ironic , ca nu inteleg? sunt eu agramat sa-mi raspunzi ca pe *** cu 'iegzista'? ma confunzi cu altcineva ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cornelcc
cornelcc  •  21 Martie 2021, 15:34
Postat de catalin.palcu pe 21 Martie 2021, 12:36

Bai Orlick tu esti copil? Nu exista sondaje sa ne arate cati suporteri are o echipa! Exista cati socios are echipa, cate abonamente si bilete si produse oficiale cumperi. Pai daca voi ati avea jumate din suporterii de fotbal din Romania, ar trebui sa fiti sold out meci dupa meci. , sa te inscrii pe liste de asteptare pt abonamente ca la cluburile mari europene. Sa lasi season ticketul in testament la copii. Sa mergeti cu 5000 de suporteri in deplasari. Voi jucati pre Covid cu o mie-doua de oameni risipiti pe Arena Nationala

Iete ca ieczista sondaje d’astea, care “zice” cati SUPORTERI are o achipa! Si iele, sondajili, chiar asa zice: FCSB= Steaua are 52% din suporterii din Romania! E normal sa nu recunosti, dar daca exista ceva in afara ariei tale de atotstivuitor (scuze, “atotcunoscator”!) nu inseamna ca nu exista. Buricule!

pinguinul_japonez
pinguinul_japonez  •  21 Martie 2021, 15:23

Pai nu au mancat pamant la indicatia ddbistilor ??? ce mai vreti ??? pamant au mancat, pamant au jucat ! - drept dovada stau gropile de pe stadionul din Copou , au mancat astia pamant nu gluma !

Vezi toate comentariile (35)
Comentează